A1-A2-A sınıfı ehliyet ile ilgili detaylı açıklamalarım ve sürücü kursları !!
-
29 Aralık 2015, 00:17
ayzek ve lawyer , öncelikle teşekkürler bilgilendirme için yarın gayet bilinçli bir şekilde gideceğim o kursa, sözleşme olayına gelince açıkçası onlar halletti sanırım ben sadece ücreti ödedim makbuzumu aldım, geçen aradılar biyometric foto için ordan türedi bu muhabbet zaten, çok ters zamanda kalkıştık bu işe, hayır şimdi alırız A2 sonra A için tekrar dan başvuru mu yapılacak ve fark kaç lira olacak, olacakmı. Hem zaman hem para kaybı neyse inceldiği yerden kopsun bekleyip görücez.
Reklamlar
-
29 Aralık 2015, 10:33
kant_1986 adlı üyeden alıntı
ayzek ve lawyer , öncelikle teşekkürler bilgilendirme için yarın gayet bilinçli bir şekilde gideceğim o kursa, sözleşme olayına gelince açıkçası onlar halletti sanırım ben sadece ücreti ödedim makbuzumu aldım, geçen aradılar biyometric foto için ordan türedi bu muhabbet zaten, çok ters zamanda kalkıştık bu işe, hayır şimdi alırız A2 sonra A için tekrar dan başvuru mu yapılacak ve fark kaç lira olacak, olacakmı. Hem zaman hem para kaybı neyse inceldiği yerden kopsun bekleyip görücez.
dostum daha eğer aralıgın 10 undan once kayıt olduysan sıstem gırısını yapmıslardır dıyecegım ama ıstenılen bıyometrık foto dan anladıgım sısteme daha gırısın yapılmamış suandada yapamazlar ocak 1 ile 10 u arasında yapabılırler ancak sen sadece suanda kursta ön kayıt aşamasındasın dedıgım gıbı kursunla gorus eger yasın falan a almana engel deıl ıse a olarak alırsın yada kullanacagın araca göre a2 alırsın suan kurs ıstesede a1 olarak gırısını yapamaz sistem acılmadı henuz a2 olarak yapamayacaklar ıse paranı istersin makbuzunu kaybetme
Yolların Kralı Değil ! Kuralı Vardır..
-
29 Aralık 2015, 19:27
Mondial butun kurslara kampanya yapmis. Z one 180 modeline yeni yila kadar 4900 tl (normal satis fiyati : 5750) bugun gittik aldik. Fena bi makineye benzemiyor. Yarin teslim alirken videosunu cekecegim. Bakalim. Yilbasindan önce plakasini cikarmaya calisacagim. Suana kadar antalya merkezdeki 100 e yakin kurstan sadece 5 tanesi almis. Kurslarin buyuk kismi ilk etapta a2 vermeyecek gibi duruyor. Haftayada cbf600 almayi planliyor A sinifi icin.
-
29 Aralık 2015, 21:04
5 sene önce A2+E aldım şimdi nasıl bir ehliyete sahip olacam?
Ne kadar masraf yapacam?
Eski ehliyetler süresi ne zaman bitecek
-
30 Aralık 2015, 02:22
fz6_fazer adlı üyeden alıntı
5 sene önce A2+E aldım şimdi nasıl bir ehliyete sahip olacam?
Ne kadar masraf yapacam?
Eski ehliyetler süresi ne zaman bitecek
Daha önceden hangi araçları kullanma hakkınız varsa aynen devam edecek, masrafınız olmayacak, ehliyetinizde son kullanma tarihleri yazacak
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:20 ----------
akbird adlı üyeden alıntı
Mondial butun kurslara kampanya yapmis. Z one 180 modeline yeni yila kadar 4900 tl (normal satis fiyati : 5750) bugun gittik aldik. Fena bi makineye benzemiyor. Yarin teslim alirken videosunu cekecegim. Bakalim. Yilbasindan önce plakasini cikarmaya calisacagim. Suana kadar antalya merkezdeki 100 e yakin kurstan sadece 5 tanesi almis. Kurslarin buyuk kismi ilk etapta a2 vermeyecek gibi duruyor. Haftayada cbf600 almayi planliyor A sinifi icin.
Bajaj pulsarın da 150 cc 12,5 kw versiyonu gelmis haberiniz olsun sirf surucu kurslari icin getirmisler sanırım
-
30 Aralık 2015, 12:01
lawyer_16 adlı üyeden alıntı
Daha önceden hangi araçları kullanma hakkınız varsa aynen devam edecek, masrafınız olmayacak, ehliyetinizde son kullanma tarihleri yazacak
---------- Mesajlar birleştirildi - 01:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 01:20 ----------
Bajaj pulsarın da 150 cc 12,5 kw versiyonu gelmis haberiniz olsun sirf surucu kurslari icin getirmisler sanırım
pulsarınkine baktım ama. pulsar200 ns le alakası yok onun. Hava sogutmalı 2 bujili bambaşka bi motor yapmışlar ayrıca 6 bin tl fiyatı var. mandial kampanya yapmış z one 180 de. Kurslara özel 4900 tl. Normal piyasa fiyatı 5600 falan.
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
-
30 Aralık 2015, 23:26
Teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:14 ----------
Teşekkürler
lawyer_16 adlı üyeden alıntı
-
Daha önceden B sınıfı ehliyetim var, ve aralık 26 2015 tarihli a2 sertifikam var. kurs sana A vermeleri lazım fakat A1 bile verebilirler bilemiyoruz falan tarzında abzürt açıklamalar yaptı. nedir ne değildir öğrenmek istiyorum açıkçası. bu pazartesi şubeye gideceğim. gerçi randevu falan demişler ne tarih seçebiliyoruz ne de randevu alabiliyoruz. var mı acaba ayın 4 ünden sonrası için randevu alabilmiş olan istanbuldan?
-
Jemand adlı üyeden alıntı
Daha önceden B sınıfı ehliyetim var, ve aralık 26 2015 tarihli a2 sertifikam var. kurs sana A vermeleri lazım fakat A1 bile verebilirler bilemiyoruz falan tarzında abzürt açıklamalar yaptı. nedir ne değildir öğrenmek istiyorum açıkçası. bu pazartesi şubeye gideceğim. gerçi randevu falan demişler ne tarih seçebiliyoruz ne de randevu alabiliyoruz. var mı acaba ayın 4 ünden sonrası için randevu alabilmiş olan istanbuldan?
http://i.hizliresim.com/jVj6Zm.jpg
A sınıfı olacka senin ehliyetin kardeşim. Sıkıntı etme.
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
-
akbird adlı üyeden alıntı
A sınıfı olacka senin ehliyetin kardeşim. Sıkıntı etme.
bende öyle umuyorum. teşekkürler yanıtın için.
-
Kartı yenileten var mı? Nasıl bi" şeye benziyo merak ettim? Biyometrik fotoğraf isteniyormuş herhalde?
-
Jemand adlı üyeden alıntı
http://i.hizliresim.com/jVj6Zm.jpg
Dostum A alacaksin emin ol sen 2015 yilinda a2 almak icin kursa kayit oldun ve a2 ehliyetinin prosedurunden gectin ve sertifikani aldin. Sen her motoru surme hakkina sahipsin ehliyetini alinca
-
Traveler adlı üyeden alıntı
Kartı yenileten var mı? Nasıl bi" şeye benziyo merak ettim? Biyometrik fotoğraf isteniyormuş herhalde?
2016 tarihine ait ilk mesai günü 4 ocak pazartesi. Dolayısıyla koştur koştur gidip alan olursa ancak yarın alır.
-
Arkadaşım Yamaha R25 kullanmak için Eylül'de 18'e girip A2 almak istiyor galiba böyle bişey pek mümkün değil nasıl bir yol izlemeli?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
Arkadaşın doğum tarihini de ekliyim 13 Eylül 1998
-
Berkec. adlı üyeden alıntı
Arkadaşım Yamaha R25 kullanmak için Eylül'de 18'e girip A2 almak istiyor galiba böyle bişey pek mümkün değil nasıl bir yol izlemeli?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:11 ----------
Arkadaşın doğum tarihini de ekliyim 13 Eylül 1998
13 eylül 2016 yılında A2 için başvuru yapabilir. R25 i de sürer. merak etmesin.
-
İyi günler ben 10.03.98 doğumluyum 8 eylül 2015 tarihinde kayıt oldum kontenjan olmadığı için 12 aralık sınavına girdim direksiyon sınavı 9 ocak yaşım 17 olduğu için ehliyet ne alicam anladığım şey a ehliyet ama stajer olcak Ama yaşım a1 almaya yetiyo
-
omeroztuna adlı üyeden alıntı
İyi günler ben 10.03.98 doğumluyum 8 eylül 2015 tarihinde kayıt oldum kontenjan olmadığı için 12 aralık sınavına girdim direksiyon sınavı 9 ocak yaşım 17 olduğu için ehliyet ne alicam anladığım şey a ehliyet ama stajer olcak Ama yaşım a1 almaya yetiyo
2015 yili icinde kursa kayit oldugun icin yasin onemli deil a ehliyeti alacaksin her motoru da sureceksin
-
Selamlar ben tamamladım
B+A2 ehliyetim A-A1-A2-B-B1-D1-F-M şeklinde dönüştü. Baştaki 15 TL 13+2 TL olarak yatırılacakmış. Ben bankaya gidip 2 TL daha yatırdım.
Son durumda sağlık raporu yeni tip olacak(Dikkat edin) Aile hekiminde yada ücretli olarak alabilirsiniz. Rapor fotolu olup normal foto olabilir
Ehliyet için 1 foto istiyorlar ama biometrik olacak
Vergi dairesi yada anlaşmalı bankaya 13 TL yatıcak. Değerli evrak bedeli trafık sube cıvarındaki bankalar biraz daha cabuk öğreniyor. Diğerleri hala birbirlerine bakıp duruyor gişede.
Poliş guc vakfına 2 TL anlaşmalı bankalara yatıcak. Yukarıdaki kriter aynen bunun ıcınde geçerli.
Trafık subede daha once parmak ızı verdıysenız teyıdı yapılacak yoksa sıfırdan parmak ızı verilecek.
Yanınıza mutlaka kımlık alın ehlıyetınız kımlıkten sayılmıyor emnıyette. Ne komik
Randevunuzu alıp evraklarınızı teslım edıyorsunuz taranıp ankaraya yollanıyor. Sıze gecıcı bır evrak veriyorlar.
Evınıze gıdıp yeni ehliyetınızın gelmesını heyecenla bekliyorsunuz. Gelınce bir bardak soğuk suya koyup ıslatırız artık
Herkese hayırlı olsun.
-
bu varolan ehliyeti değiştirme süresi ne zamana kadar
-
-ZERO- adlı üyeden alıntı
bu varolan ehliyeti değiştirme süresi ne zamana kadar
31/12/2020
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)