Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

CBF150 TAŞIMA ACİLLLL !!!

REKLAM ALANI

arkadaşlar nasipse bugun cbf150 alacaghım.ancak bir sorunum var.şuan izmiredeyim.ve motoru trabzona goturmek ıstıyorum.çünkü orada ıkamet ediyorum.acaba otobusle götürme imkanım varmı? cbf150 otobusun bagajına sıgarmı? daha önce bu sekılde goturen arkadasımız oldumu.yada baska bır yolu varma goturmemın.bvana yardımcı olursanız sevınırım.yoksa ılk motorumu bınmeden bırakmak zorunda kalacagım :(((

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sey_47 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BWS 100
    travegolara sığıyor motosikletler diyorlardı. Çok konu vardı forumda.
    Bence en iyisi garaja (otogar'a) gidip sorman, alabilecekler mi diye.
    Ya da yatacaksın bugün. Sabahın ilk ışıklarıyla trabzona deh diyeceksin. Ekipman yoksa deneme bu işi.

BU SOGUKTAA ÇOKK ZORR YAAA HAYTTA GIDEMEM

Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben İzmir'den Adana'ya Has turizm ile götürdüm. Travego otobüse sığdı benim cbf. ama aynaları sökmen gerekiyor. 2 tl ye bi halat alınca güzelcene sabitlersin. karton veya bettaniye ile motoru bağladın yere koyarak korumanı tavsiye ederim.
    Netten bakınca İzmir'den Trabzona 11-14 saatleri arasında Sahil, Lüks karadeniz, Kamberoğlu, Ulusoy ve Metro gidiyor. Sen saat 08:00-09:00 gibi otogara git. Otogarın arka kısımda otobüs park alanına git, şöförlerle konuş. Pazarlık yap. Adanaya bir sürü doğu arabası olmasına rağmen bazıları taşımaya yanaşmadı bazıları da yüksek fiyat çekti.

TRAVEGO otobusten baskasına sıgmıyormu acaba?? valklka başka çare yok ya oyle otobus bulacam yada kamyoncu felan artık.bnde ne yapacagımı şaşırdım

Tundzhay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    zaten benzini boşaltıyorsun. o yüzden en kötü yan yatırırsın her türlü başka otobüse de sığar. ama bence yarın sabah sen bi git konuş. olmadı ışıkkente gidecen kamyon bulmaya. ama sana çok tuzlaya mal olur. haberin olsun. otobüs en ucuz ve sağlıklı olan

Teşekkürler sağol dostum

burak5353 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    falcon deserd 277
    trabzondada cbf satan yerler var ordan alabilirsin

hakanens - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CB125E
    Hava güzel olsaydı çok keyifli bir yolculuk olurdu. Otobüslerle taşıyan arkadaşlar var bir araştır

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)