Valla İFM'ye yani fuarın yapılacağı merkeze toplu taşıma ile gidip gezip dönmek bildiğin insanın canını alıyor. Hele birde yol uzunsa eyvah eyvah. Şehirdışından gelecek 3'e 5'e bakmasın versin fazlayı ve rahatça gelip gezsin.
Toplam ne tutar sabiha havaalanından fuar alanına kadar binilecek bütün vasıtaları kastediyorum
Acayip gözümü korkutuyorsunuz :d
köstebek gibi :D fiyat olarak aman aman bir fark sağlamazsa değmez gibi çünkü tek yönde 55 lira fark edecek?
''HER şey gelip Geçici ey Gönül,Bak az ÖNCE aldığın NeFeS bile geldi Geçti...
hocam bende öğrenci kart var. normal 1,10 TL basıyor, aktarmada 0,45 TL basıyor.
Kartal - Ayrılıkçeşme : 1,10 TL
Ayrılıkçeşme - Yenikapı Aktarma : 0,45 TL
Yenikapı - Aksaraya : 15 dakika yürüyüş, bedava
Aksaray - İstanbul Fuar Merkezi : 1,10 TL
Toplamda 2,65 TL ye giderim
Tam biletlerde iki binişlik 5 TL di sanırım.
3 tane iki binişlik alsan 15 TL eder. Gidiş dönüş yeter.
Tabi tercih sizin yine.
Ben metro yolcuğunu seviyorum. Müzik dinliyorum, kitap okuyorum, insanları gözlemliyorum, bazen tanışıp muhabbet ettiğim de oluyor
Sosyalleşmek adına güzel bir adım gibi geliyor Yolda geçen süreyi saymazsak uyguna geliyor yol maliyeti, birde az önce pegasus uçağındaki patlama sonucu bir kişi vefat etmiş yerli THY daha sıcak gelmeye başladı
Peki hocam fuarı tam anlamıyla gezmek ne kadar vaktimizi tahmini olarak ? Geliş dönüş alıcağımızdan soruyorum.Birde belki biraz gezebiliriz yemek vs gibi ordan nereye gidebiliriz.Kusura bakmayın çok soru soruyorum
Arkadaşlar Ankara'dan otobüsle fuara gideceğim.Fuara en yakın olarak nerde inebilirim??
Bilge Kişi Gökteki Ayı Gösterir; Aptal İse Onun Parmağına Bakar.
Hocam otobüs avrupa yakasına gidiyor mu gidiyorsa, sorun olmaz fazla sanırım...
Hocam aksaraydan başlayıp,emniyet fatih,bayram paşa metro duraklarından birinde M1 metrosuna bindin mi o fuar merkezine gidiyor...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)