Expo 2016 İstanbul Ulaşım hakk..
Reklamlar
-
Merhaba değerli forum sakinleri,havaalanı olarak Atatürk'e inmek en mantıklısı ulaşım açısından.Fakat iki ay önceden almak istememize rağmen fiyatlar yüksek örneğin gidiş dönüş 200 lira Bunu sabiha gökçene yapsak gidiş dönüş 50-60 lira birşey çıkıyor.Acaba sabiha gökçene inip geçmek istesek ulaşım zamanı ve diğer yol ücretleri ne kadar tutar.Geze geze gitmek mi yoksa direk gitmek daha mı cazip olur ?
''HER şey gelip Geçici ey Gönül,Bak az ÖNCE aldığın NeFeS bile geldi Geçti...
Reklamlar
-
Ben seni alıp götüreyim sabiha yakınlarından gidicem bende.
-
sadece fuar için geliyorsan ver 200ü kafan rahat olsun. sabiha ile atatürk arası, istanbul-ankara arası gibi.
-
Bundan 2 hafta önce onur air kampanya yapmıştı. Gidiş Dönüş 78TL ye aldım. Bulunduğum ilden otobüsle gitmeye kalksam 80 dan aşağı bilet yok artı o kadar yolda çabası. Hemde Atatürk Havaalanına inecem
-
avici adlı üyeden alıntı
Ben seni alıp götüreyim sabiha yakınlarından gidicem bende.
Teşekkür ederim ama 3-4 kişi gelecek gibiyiz hepimizi alabilirmisin )
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:36 ----------
RunemagicK adlı üyeden alıntı
sadece fuar için geliyorsan ver 200ü kafan rahat olsun. sabiha ile atatürk arası, istanbul-ankara arası gibi.
Arkadaşlar gezerek gideriz dedilerde soğukta neresini gezicez günü birlik dedim.Yine de fikrinizi almak istedim hocam
Mucit23 adlı üyeden alıntı
Bundan 2 hafta önce onur air kampanya yapmıştı. Gidiş Dönüş 78TL ye aldım. Bulunduğum ilden otobüsle gitmeye kalksam 80 dan aşağı bilet yok artı o kadar yolda çabası. Hemde Atatürk Havaalanına inecem
Malasef bizde Atatürke sadece THY gidiyor..
-
@avici sizi almazsa;
Metro ile rahatlıkla gelebilirsiniz. Resim ekledim.
-
Hepimizi alabilirmisin derken
Şaka bi yana bizde 2 kişiyiz, 2 kişilik boş yerim var. O şekilde yardımcı olabilirim.
-
RunemagicK adlı üyeden alıntı
avici adlı üyeden alıntı
Hepimizi alabilirmisin derken
Şaka bi yana bizde 2 kişiyiz, 2 kişilik boş yerim var. O şekilde yardımcı olabilirim.
Tekrar dönerken de sabiha yakınlarına mı gideceksiniz acaba ?
-
Arkadaşlar fuar tarihi tam olarak kaç bende uçak bileti bakıyım
-
22 Aralık 2015, 02:07
Memory42 adlı üyeden alıntı
Tekrar dönerken de sabiha yakınlarına mı gideceksiniz acaba ?
Evet.......
-
22 Aralık 2015, 02:18
-
22 Aralık 2015, 08:51
Laminon adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar fuar tarihi tam olarak kaç bende uçak bileti bakıyım
25-28 şubat tarihleri arasında olacak.
avici adlı üyeden alıntı
Evet.......
O halde eğer iki kişiye düşürebilirsek sizle irtibata geçeyim
-
22 Aralık 2015, 09:52
mt üyeleri merhaba bizde babamla hızlı trenle gitmeyi düşünüyoruz eskişehirden pendikte iniyormuş pendikten nasıl gidebiliriZ ?
-
22 Aralık 2015, 10:07
Motor fuarimi var arkadaslar ?
-
22 Aralık 2015, 10:10
arkadaşlar sabiha gökçen Kurtköy ilçesinde. Otobüs ile metro olan biyere geçer ve Kadıkoy e ulaşırsınız. Ordan metrobüsle 20 durak gidip Şirinevlerde ineceksiniz. İndikten sonra duragın yanındaki metro ile Dünya Ticaret Merkezi Fuar alanı duragında inip gidebilirsiniz. Zaten son metroya binince biçok kişi oraya gittiğinden zor olmaz. Yukarıda harita var.
Pendikten metro yada otobüs ile Kadıkoy - Söğütlüçeşme geçerseniz ve yukaridaki metrobus ile başlayan donguye katılırsanız ulaşırsınız zor değil ulaşmak ama Atatürk Havalimanı çok mantıklı olur
-
22 Aralık 2015, 10:15
-
22 Aralık 2015, 10:46
Konyadan yarım saatte gelip 2 saat de şehir içinde yol almak mı sana daha çok koyar. 200 TL verip yarım saate ulaşmak mı ?
Sabiha Gökçenden Fuar alanına ulaşman yaklaşık 2 saat dönüşü de var eder 4 saat.
İtişler kakışlar ayak durmaya çalışmalar derken birazda değdirecekler. Hacı bilmiyorum yani... )))))
-
22 Aralık 2015, 11:08
istanbulda metro ve tramway ile ulaşım çok rahat.
hocam görseldeki Kartal metrosuna biniyosun, Ayrılıkçeşmede inip, Marmaray ile karşıya geçiyorsun, Yenikapı durağında inip, Aksaraya doğru bi 10-15 dakika yürüyorsun ve orada Aksaray metrosuna binip (M1) İstanbul Fuar Merkezinde iniyorsun.
Kartaldan Yenikapıya geçmen yaklaşık 1 - 1,5 saat sürebilir.
Yenikapıdan Aksaraya 10-15 dakika yürüyeceksin.
Aksaraydan Fuar Merkezine de 30-40 dakika sürüyor.
Toplamda 2-2,5 saat arası Sabiha Gökçenden Fuar Merkezine ulaşmış olursun diye tahmin ediyorum.
Ortalama Metro Süreleri
-
22 Aralık 2015, 11:09
Sinan Er adlı üyeden alıntı
Konyadan yarım saatte gelip 2 saat de şehir içinde yol almak mı sana daha çok koyar. 200 TL verip yarım saate ulaşmak mı ?
Sabiha Gökçenden Fuar alanına ulaşman yaklaşık 2 saat dönüşü de var eder 4 saat.
İtişler kakışlar ayak durmaya çalışmalar derken birazda değdirecekler. Hacı bilmiyorum yani...
)))))
Evet yukarıda yazmayı unutmuşum 2 2.5 saat en az yolda geçer zamanınız dönüşte sabiha ise x2 yapın
-
22 Aralık 2015, 12:59
Sinan Er adlı üyeden alıntı
İtişler kakışlar ayak durmaya çalışmalar derken birazda değdirecekler. Hacı bilmiyorum yani...
)))))
Değdirme kısmı bile fazla vermeye değer diye düşündüm hocam
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
http://www.iett.gov.tr/webimage/imag...haritasi_1.png
istanbulda metro ve tramway ile ulaşım çok rahat.
hocam görseldeki Kartal metrosuna biniyosun, Ayrılıkçeşmede inip, Marmaray ile karşıya geçiyorsun, Yenikapı durağında inip, Aksaraya doğru bi 10-15 dakika yürüyorsun ve orada Aksaray metrosuna binip (M1) İstanbul Fuar Merkezinde iniyorsun.
Kartaldan Yenikapıya geçmen yaklaşık 1 - 1,5 saat sürebilir.
Yenikapıdan Aksaraya 10-15 dakika yürüyeceksin.
Aksaraydan Fuar Merkezine de 30-40 dakika sürüyor.
Toplamda 2-2,5 saat arası Sabiha Gökçenden Fuar Merkezine ulaşmış olursun diye tahmin ediyorum.
Ortalama Metro Süreleri
Gerçekten sade bir biçimde anlatmışsınız teşekkür ederim.Yalnız yolculuk esnasında görmeye değer yerler görürmüyüm yoksa sadece yolculuktan ibaret mi olur ?
YouSuffer adlı üyeden alıntı
Evet yukarıda yazmayı unutmuşum 2 2.5 saat en az yolda geçer zamanınız dönüşte sabiha ise x2 yapın
Derken uçağıda kaçırıyormuşuz artık Birde sabiha dan fuar alanına bir kişinin yol maliyeti ne tutar herşey dahil ?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)