Bell Vortex--Abus 1060/170 Granit City Chain-- Alpinestars Gore-Tex
Reklamlar
-
İyi akşamlar arkadaşlar
Uzun süredir forumda ekipman hakkında yapılan yorumları okuyodum hem yorumlardan olsun hem youtubeta izlediğim videolar olsun az çok ne alacağım konusunda fikir sahibi oldum ve başlıkta yazdığım ekipmanları aldım fakat 1-2 soru sormak istiyorum.
Kaskı kafama takarken biraz dar geliyor taktığım zamanda başımın üstünü hafifçe acıtıyor sizce bu normal mi ? Yeni aldığım için ilerleyen zamanlarda biraz daha genişler mi kask ? Beden olarak en büyük M beden vardı M aldım.
Kilit olarak abus 1060/170 zincir kilit aldım sizce bu yeterli mi hırsızlardan korunmam için yoksa 1 kilit çeşidi daha almalımıyım ?
Son olarakta ben yazlık eldiven düşünürken biranda kışlık eldiven almış olarak buldum kendimi sizce eldiveni değiştirmelimiyim ? Yazlık eldiven alıp içine termal eldiven giyerim diye düşünüyodum
Reklamlar
-
Kafanı ölçüp almalıydın kaskı, zamanla genişleyecektir ilk hafta kimse kaskına alışamaz zaten. Zincir abusun en iyi zincirlerinden fakat alarmlı disk kilidi ile kombine etmeni öneririm. Ben yazında kışlık eldiven kullanıyorum, sonuçta yazlık eldiveni kışın kullanamazsın ama kışlığı yazın kullanabilirsin. Kışlık eldivenler daha korumalı oluyor.
-
kask ,kafana taktığında şakaklarına ağrı yapacak kadar sıkıyorsa kaskı küçük almışın demektir,kafana ağrı yapmayacak ama kafanı sağa sola çevirdiğinde başın içindede hareket etmeyecek ölçü bu
alarmlı disk kilidi şart,ama alarm ses çıkışını sakızla kapatıp levyeyide araya sokup kolayca kırılan tutyadan yapılmış dandik disk kilidinden sözetmiyorum, söz ettiğim bu
http://www.feyizoglu.com/Granit-Dete...i_49420.html#0
-
Kafani ölçüp ona göre kaskin bedenini sectiysen problem olmaz zamanla alisirsin
-
Kask: biraz bollaşır
Eldiven: Hangi şehirdesiniz bilemiyorum ama kışın soğuk oluyor ve kışın biniyorsanız dursun. Kışın kışlık şart. Yaz için bir tane daha bakın derim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)