Scooter'mı, vitesli'mi geyiği
Reklamlar
-
Arkadaşlar, abiler merhaba. Bin kere sorulmuştur soru ama yine kişiden kişiye göre ihtiyaçlar değişiklik gösteriyor o yüzden fikirleriniz benim için değerli. İstanbulda yaşıyorum defender arazi aracım var ve işe onunla gidip geliyorum :D hem yakıt olarak hemde rahatlık açısından zorlanıyorum malum. Sıfır olmak kaydıyla 9.000Tl'ye kadar bir motosiklet almayı planlıyorum. Scooter'ın pratikliğini, boyutlarını ve kullanmyı çok seviyorum, trafikte harika seri kullanılıyor fakat maxi olmadığı sürece son sürat malum sıkıntılı(mümkün değil maxi almam).Ama otobana çıktığın zaman mesela e5'e yavaş gitmek bence tehlikeli O yüzden Bajaj Pulsar 200ns modeli düşünüyorum. Antalya'da yaşarken Kanuni'nin 250'lik Tiger modelini kullanıyordum gerçekten hantal istanbulda kullanılmayacak bir motor ve başka vitesli kullanmadığım için emin değilim. Sizden ricam Kymco Agility City200i, Bajaj Pulsar 200ns arasında seçim yapmama yardımcı olmanız. Fiyat farkı çok değil ama kıyaslanamayacak araçlar, sizce ne yapmalıyım ?
Reklamlar
-
Scooter almaya karar verirsen kesinlikle daelim incele.
-
Hocam ben Kyomco Agility 200i bizzat uzun süre kullandım şöyle aktarayım.Lastik ebatı olarak viraj hakimiyeti başarılı fakat süspansiyonları sanki yok kadar sert.Sele altı bagaj diye birşey yok anca ruhsat koyabilirsiniz.Yakıt olarak normal yakıyor az çookk az yakıyor diyemem Hava soğutmalı bir model olduğu için biraz extra gürültülü çalışıyor hele artçılı güzel bir yokuş da kendini paralıyor motor Net 200cc de değil zaten motor hacmi o sadece üzerin de yazan teknik verilerinden ulaşabilirsiniz.Şahsi fikrim kesinlikle pulsar 200ns almanız olur.
-
xmax bide akrapovic olursa o ses işte o ses
anlayamazsın.....
-
IRau adlı üyeden alıntı
xmax bide akrapovic olursa o ses işte o ses
anlayamazsın.....
arkadaş tek silindirden de ne sesler çıkıyormuş hakkatten anlayamadım
konu sahibine : tamamen şehir içi kullanacaksan 125 lik sukuter yeterli ,çevre yoluna çıkacaksan vitesli al..
-
Scooter kabuk vitesli ceviziçi
-
bence sorunun cevabı pcx 150.kısmetse bu yaz ben de alacağım.
-
Tam pulsar 200 ns senlik diyecektımkı sende öyle demişssin senın için en iyisi odur
-
Bende pcx yada nmax tarzi bisey dusunuorum trafik icin..
-
22 Aralık 2015, 00:05
-
22 Aralık 2015, 00:08
berkcigdem adlı üyeden alıntı
Nefes alsın yeter.
pardon lan bu başka bişeydi
Şişme scooterlar var çin de çok az yakıyormuş öyle duydum :D
-
22 Aralık 2015, 00:09
Nikkfurie adlı üyeden alıntı
arkadaş tek silindirden de ne sesler çıkıyormuş hakkatten anlayamadım
konu sahibine : tamamen şehir içi kullanacaksan 125 lik sukuter yeterli ,çevre yoluna çıkacaksan vitesli al..
Cift silindir olarak ninja vardi ses ayni geliyor cok seviyorum o yuzden
-
22 Aralık 2015, 00:14
Anadolu Yakası e5 tem kullaniyorsaniz 125-150 yetmez.
Avrupa yakasinda her yerde isinizi görür 125-150cc.
Pcx derim ben bagaji yeterli,konforu iyi hiz olarak 90-100 stabil gidersiniz.
-
22 Aralık 2015, 06:37
Tesekkur ediyorum yorumlarınız icin görünüşe gore buyuk ihtimalle birkaç gun içinde bajaj alirim
-
22 Aralık 2015, 10:54
Söz meclisten dışarı ama " scooter kız işi derdim " hep taa ki Honda Pcx 125 kullanana kadar ..
Bundan sonra ki motorum Pcx olacak gibi,adamlar yapmış.
-
22 Aralık 2015, 11:04
Su scooter kompleksinden cikin artik. Tabiki vitesli daha zevkli ve kontrollu ama scooter rahatligi hic bir seyde yok.
Konu sahibi arkadas once gidip ikisini bir dene. Sonra ne alacagini kendin bulacaksin zaten
-
22 Aralık 2015, 11:08
Scooter almanızı tavsiye ederim çok daha pratik sele altı bagajı var, 500km de bir zincir temizleme yağlama derdiniz yok,zincir sesi yok ,trafikte vites ile uğraşmak yok,daha az rüzgar alırsınız üşümezsiniz kışın uzun cam takıp arabada gider gibi gidersiniz,yağmurlu havalarda pantalonunuz çamur içinde kalmaz vs vs.. model olarakta pcx 150.
Yakıtı ve gidişi çok güzel,
Her şekilde işinizi görür
Ama ben daha fazlasını hakediyorum derseniz ve
10.000 gibi bir rakama çıkarsanız
Aprilia Scarabeo 200 var ,
16 inc lastikleri olan 20hp lik bir italyan.
-
22 Aralık 2015, 11:13
250 cc maxi Scooter , 125 lik dusunme bence, hem otoban hemde trafikde daha hızlı hızlanabilmek icin ,temde pcx pek olmuyor ....
yamaha Xmax,sym gts ve ya joymax, daelim de fena degil . Vitesli motor tabiki iyidir, fakat cok fazla trafik olan yerlerde isin varsa scooter daha rahat.
-
22 Aralık 2015, 11:57
9000 liraya ikinci el çok temiz ve 1-2 yaşında 250cc maxi scooter bulabilirsin, hiç pişman olmazsın
-
24 Aralık 2015, 18:23
Thermosifon adlı üyeden alıntı
Hocam ben Kyomco Agility 200i bizzat uzun süre kullandım şöyle aktarayım.Lastik ebatı olarak viraj hakimiyeti başarılı fakat süspansiyonları sanki yok kadar sert.Sele altı bagaj diye birşey yok anca ruhsat koyabilirsiniz.Yakıt olarak normal yakıyor az çookk az yakıyor diyemem
Hava soğutmalı bir model olduğu için biraz extra gürültülü çalışıyor hele artçılı güzel bir yokuş da kendini paralıyor motor
Net 200cc de değil zaten motor hacmi o sadece üzerin de yazan teknik verilerinden ulaşabilirsiniz.Şahsi fikrim kesinlikle pulsar 200ns almanız olur.
Kanka agility alattinin degilmiydi la sen ne ara kullandin motoru o kadar çok :D Adam zaten 600 km kullanıp sattı la motoru :D
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler