Arkadaşlar yılbaşı gecesi şöyle kaskımıza noel baba şapkası taksak vs bir şeyler ayarlasak da bir tur mu yapsak MT ailesi olarak Yada yeni yılın ertesi günü herkes alkolden uyuyorken sakin İstanbul'un tadını çıkartacak bir tur mu yapsak acaba
Arkadaşlar yılbaşı gecesi şöyle kaskımıza noel baba şapkası taksak vs bir şeyler ayarlasak da bir tur mu yapsak MT ailesi olarak Yada yeni yılın ertesi günü herkes alkolden uyuyorken sakin İstanbul'un tadını çıkartacak bir tur mu yapsak acaba
Sakin İstanbul mu istanbul hiç bir zaman sakin olmaz ki Valla aktroller kafir diye saldırabilir dikkatli olun
kafir misiniz kardeşim! oturun evinizde tombalanızı oynayın karınız çocuğunuzla
Bence MT'nin %99'u Alkol sonrası zıbaran tiplerden olabilir,, şahsen ben 2 gün uyanamam gibi :D
Milletin alkolün dibine vurduğu gün çıkmak sakıncalı. Aman aa
yılbaşı, alkol, basık araç, apaçi, filmli cam bunlar tehlikeli işler dikkat edin
aklıma geldi bugün yoğun bakımda polis yatıyordu motosiklet kullanıyormuş lüks bir jip güzelce çarpmış jip sürücüsünde ne çıkmış bilin bakalım alkol
Hepinizin yorumlara gülüp eğlendim tabi ki haklısınız alkol vs apaçiler dikkat konusun da Maksat geyik muhabbeti olsun diye sorayım dedim olmadı biz de içer çıkarız çivi çiviyi söker
açıkça söylüyorum içen b.k içsin, sarhoş olup insanlara zarar vermektense..
Hepsi bi yana, kask üzerine noel baba kukuletası ile turlamak bomba fikirmiş
BUNU BİR İZLEYİN ALLAH AŞKINA İŞTE BUDUR :D
http://video.repubblica.it/edizione/...685?ref=fbplmi
Yapma reyis noel baba örgütü diye yargılanırız :D
Paralel noel örgütü, İstanbul merkezli olmak üzere bütün illerde eş zamanlı eğlem yaptılar.
Bir motosiklet sitesi üzerinden örgütlenen bu eğlem bütün şehirlerde kaosa sebep oldu.
Örgüt lideri T. (Thermosifon) "Paralel noel engellenemez." diye slogan atarak olay yerinden uzaklaştı.
Paralel noelciler her yerde didik didik aranıyorlar.
Haberimizin detayı için muhabirimize bağlanıyoruz.
Yakmasınlar bizi sonra ?
Yeniyıla çakırkeyf girmeyi planlıyorum. Düzenli olarak 4 senedir böyle giriyorum ama bi hayrını göremedim. Yinede BİR UMUTTUR YILBAŞI !
Ekstra Tehlikeli olur
Saka maka yilbasi benim motorla disari cikmak demek semtten ciktik diyelim 2,3 gun motoru sokamam cunku yola sise,kavanoz,akvaryum atani gordum vs falan firlatiyorlar kafaya gelip olmezsen donuste o cam kiriklari yeni lastik almana neden olur bu yuzden yılbasi ve sonraki 3 gun yollar temizlenene kadar yatiririm motoru
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)