Kask icin min. 1000TL mont icin min. 600TL eldiven icin min. 300TL Pantolon icin min. 250TL bot icin min. 300TL,sana onerecegim butceler bunlardir,bu butcelerdede belli basli urunler vardir ( kask marushin 999,mont dainese g laguna secatex,eldiveni bilmiyorum,yamahadan kevlar pantolon(diger markalarda olur tabi),bot icinde bi arkadasimizin incelemesi vardi adini unuttum o bot olabilir),gelelim r25 kismina,anladigim uzere motorsiklete heves etmissiniz,yanliz motorun neler yapacagi konusunu pek kavrayamamissiniz,sankim eccukte sekilcilik var gibi :D,size tavsiyem ilk adim olarak bi cbr125 sonrada r25,he r25 le baslayanda var tabi,hatta egitim alirsaniz r25 lede baslayabilirsiniz,ama lutfen aman diyim sekil sukul icin motorsiklet alipta patlayanlardan olmayin,unutmayin butun motorculari temsil ediyosunuz,benim kuzenimde sekilci,bende r25 aliyim falan diyo,aman diyorum,sen bosver bu isi,niye cunku biliyorumki,hayabusaya binip kaski koluna takan apacilerden olucak,tek istedigi sekilli gozukmek,eger sizde boyleyseniz sizede tavsiye etmiyorum,eger ben ciddi anlamda bu isle hasir nesir olmak istiyorum,r25 i cidden begendim,amacim sekil yapmak degil diyosaniz,guzel bi egitim ve iyi ekipmanlarla baslayin derim,simdiden hayirli olsun