Merhabalar, aranıza yeni katılmış bulunmaktayım. Arkadaşımın Wolf 200 üne bindikten sonra bende bir motor sevdasıdır alıp gidiyor. Bu akşam (20 Aralık 2015) saat 8 gibi beni eve bıraktığı zaman, muhabbete başladık. Hadi sende dene gibisinden bi muhabbet açıldı. Ben tabi ki hayır demedim :D
Neyse motora bindim. Çok fazla video izlediğim için biraz bilgim vardı, nasıl oturulur, nasıl çalıştırılır, nasıl kalkılır gibisinden. Velhasıl, motora bindik, şöyle güzelce daireler çizdik vesaire vesaire.(Hala vites olayını kavrayamadım ve bisikletten alışkanlık olarak debriyaj manetini ön fren diye sıkıyorum bunlara çalışmam lazım)
Marmaris'te yaşıyorum, bu sene üniversiteye gideceğim. İlk motorum olarak R25 i seçtim. Ehliyet kursuna başlayacağım 15 tatilden sonra. Belki babayı da biraz gazlar motor için yardım alırım diye tahmin ediyorum(Ekipman dahil. Aşağıya ekipman olarak neler seçtiğimi yazacağım. Pek bir bilgim olmadığı için internetten bulduğum markaları seçtim. Eğer fiyat performans ürünlerinden seçebilirsem benim için daha iyi olur. Kask haricinde tabii
. Yazında çalışır ödeyebildiğim kadarını geri öderim babacığıma.
Şimdi seçtiğim ekipmanlar şunlar(parantez içindekiler indirimli fiyatlardır bulduğum sitelere göre.)
4Riders Sırt koruma - 140 TL
Caberg vox Kask - 485 TL
TCX SS Bot - 586 TL
Durt Road Vogue Mont 400(279)TL
Durt Ranger Pantolon 320 (251)TL
Vexo Alpha Eldiven 100 TL
Yamaha R25 15250 TL
Forumu uzaktan takip ediyordum. Çevremdeki insanlara içimi dökemiyordum çünkü hevesimi kimse anlayamıyordu, veya bunun üzerine motor üzerinden başka bir konu açmıyordu. Buraya içimi döküp sizden yardım almaya geldim. Kazasız sürüşler dilerim.