Yurt dışı motor dolandırılıyoduk
Reklamlar
-
Selamın Aleyküm abilerim kardeslarım hemen konuya gireyim facebookda ucuz motor dıye bı kısı gordum bi sayfada 1.000 tl ye kutusunda 125cc 0 kilometre cross satıyordu cok cazıp geldi numarasını aldım aradım 2 adet kaldı dedi arkadasıma söyledim bende alıyım dedi öbürünü adamla konustum adam bana bu motorlar yurt dişindan geldi dedi iste aksam 12 ye kadar kutusundan cıkaramıyorum garantısı bıtıyor dedi yani 1.000 lira motor gelin balıkesire alın dedi motoru tamam biz geri dönüş yapıcaz dedim mesaj attı 2 motor 1.750 tl artı ikide kross kask hediye gelin alın dedi hemen alırsanız halla halla dedik bizde adama mesaj attık bide sattıgın motorların birinin toplanmıs halının resmi varsa atsana diye Adam attı resim bi tane bu motora ben bindim dedi 2 ay resmi google yazdım motoru aynı resim cıktı adam adamı aradım dedim bu attıgın resim sanamı ait dedim evet dedi
yalan söyleme simdi internette gördüm dedim ya iste benim falan dedi sonra iyi dedim bari kutusunun resimlerini at dedim motorların ya bız ofısteyız mallar depoda ofısten cıkamıyoruz dedi (SİZİN BU KONUDA DÜŞÜNCELERİNİZ NELERDİR )
Reklamlar
-
-
1.000 TL ye telefon bile alınamıyor artık. İnanmak o kadar zor ki. Ben böyle bir olaydan koşarak uzaklaşırım. Adamı da şikayet ederim. Sadece demirleri zaten 1.000 tl den fazla tutar diye düşünüyorum. Legodan mı yapmışlar :D
Acaba çita motorunun üzerine el yapımı iskelet mi yapmışlar ? Aklım pek almadı.
-
git balıkesire bak ve dedikleri gibiyse al,,en kötüsü gezmiş olursun
-
motorlar yurt dışından gelmiş bilemedim artık yurt dışında ucuz tamam ama adama 500 lirayamı geliyoki 1000liraya satsın yani çok ucuz ben şüphelendim resim atmıyo bişi yapmıyo baska motor resimleri atıyo ama adam gel diyo gör al halla halla gidince bizi tufaya düşürüp dövüp bide paramızı almasınlar sakat sakat
-
Okulda Türkçe dersi hiç görmedin mi?
-
Böbrek.avi ? Hocam o numarayı sil at bence. 1.000 lira dediğin az para değil. Yazık.
-
dağ başımı orası,yanında para getirme bankaya yatır olursa çeker verirsin
-
Hocam sıfır 2 lastık 400 500 lira iken sıfır motor nasıl 1000 tl olur birşeylık var işte çalıntı vs olabılır
-
21 Aralık 2015, 02:20
gidip görmekte fayda var,çalıntı,kaçak falandır büyük ihtimalle
-
21 Aralık 2015, 02:21
-
21 Aralık 2015, 02:38
Sepetçioğlu ne demeye çalısıyorsun ?
-
21 Aralık 2015, 02:41
Sanırım hiç bir imla kuralına uymadan dümdüz cümle kurmanı kastetti.
-
21 Aralık 2015, 02:45
hakancım evet okumadım bakmam gereken annem kardeşlerim vardı ki okuyamadım yani ne bileyim dalga veya alay edilecek birşey gibi görmüyorum ben bu işin
-
21 Aralık 2015, 03:11
Olay neden bana patladı onu anlamadım güzel kardeşim ? Ben adamın ne söylemek istediğini söyledim sadece. O benim şahsi düşüncem değildi ki... Öyle olsa kendi yaptığım ilk yorum da bunu dile getirirdim.
-
21 Aralık 2015, 03:12
yok güzel kardesım ben sana bişey demedim gayet güzelde acıkladın sana teşekkür ederim neyse hayırlı aksamlar ama ayıptır o arkadasın yaptıgıda
-
21 Aralık 2015, 03:22
Anladım. Hayırlı akşamlar.
-
21 Aralık 2015, 03:25
adapzarlı adlı üyeden alıntı
yok güzel kardesım ben sana bişey demedim gayet güzelde acıkladın sana teşekkür ederim
neyse hayırlı aksamlar ama ayıptır o arkadasın yaptıgıda
Mecaz anlamda kullanmis baskanim,yanlis anlama,burda kimse kimseyi bu sekilde yargilama hakkina sahip degil,arkadas daha duzgun ve basit bi turkce kullanmaya davet etmek yerine olaya mecazli yaklasmis,ve yanlis anlasilmis sanirim,okuyan adamdan bile bisey olmuyoken,okumamak kotu bisey degil baskanim,helede senin dedigin gibi zorlu durumlarda,okumamak ayri bi onurdur. Yanliz motorsikletler ya calinti,yada parayla gittiginizde dolandirilacaginizin resmiymis,uzak durmakla iyi yapmissiniz
-
21 Aralık 2015, 03:37
Sti bey sizede yorumunuz için çok teşekkür ederim
evet dediğiniz gibi buyük bir ihtimalle dolandırıcılar hani 2.000tl faian dese inanip giderdim 2 motoru 1.750 tl ye veririm diyince hemen kafada soru işaretleri oluştu iyi aksamlar
-
21 Aralık 2015, 04:24
ya gerçekse?? ya gerçekten 2 motoru 1750 tl ye alma şansın varsa?
Bomb has been planted...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)