Hyosung xr125x nedir,gelin hele bu isi acikliga kavusturalim
Reklamlar
-
Herkese meraba,daha once scooter hakkinda konu acmis ve butceyi kasmamak icin sym fiddle II ye karar vermisken,icimdeki supermotocu ruh tekrar dirildi ve dediki,"babos xtreme-max falan bakiyodun,hyosung un boyle bi canavari varmis,fiyatlarda fena degil,bin sur",peki sizin yorumunuz nedir,bakindim bisey bulamadim motor hakkinda 85cm sele yuksekligi varmis,agirlik 120kg,13.4hp diyolla,bende 1.85m 65kiloyum,ehliyet egitiminde zaten vitesli kullanmayi az cok cozeriz sanirim,olmadi aksamlari cikar alismaya calisirim motora,zaten onumuzdeki yaz almayi planladigim motor wr125x,mart aylarinda xr125x i alsak,sonrada supermotoyu bilerek wr125x i yipratmadan,acemilik cekmeden,mis gibi kullansak olmami? Ne diyonuz yav,tavsiye verirseniz iyi olur cokta guzel olur acikcasi,simdiden tesekkur ettim (ekipman icin fiyat konusunda neredeyse bi motorsiklet parasi ayirdim zaten orda sorun yok,ehliyetide alicam. Dip not bunuda duseyim,ilgilenecegimiz tek konu motorsiklet kaldi yani saygilar)
Edit:yamaha xt125 seriside var,ama ben o motoru cozemedim,piyasasi wr ile kafa kafaya gidecek nerdeyse,duzensiz bi piyasasi var
Reklamlar
-
Ah gardaşim fakirin Sorusuna cevap bile verilmez :D
Oraya yazaydın bi r1 buralar dolardı :D
Bilgim olsa yardımcı olmak isterdim.
Geçende bana iyi giydirmşler :D
-
s103r adlı üyeden alıntı
Ah gardaşim fakirin Sorusuna cevap bile verilmez :D
Oraya yazaydın bi r1 buralar dolardı :D
Bilgim olsa yardımcı olmak isterdim.
Geçende bana iyi giydirmşler :D
Ahahaha baskanim sorma yav,zorla bana konu actircaklar mt07 mi monster 696 mi diye,sonra forumun butun isimleri birer ikiser yorumda bulunucak degerlenicek buralar merak ettim yazdimda cok tutulan bi model olmadigindan bilende yok ellam,yanliz senin konuda tam trollemelikti yav :
-
al sat yapcan boşver git direk x al paran yoksa xt alırsın hepsi kaliteli sonuçta
-
snappy x adlı üyeden alıntı
al sat yapcan boşver git direk x al paran yoksa xt alırsın hepsi kaliteli sonuçta
Gardas ben hepsinin x serisine bakiyorumda senin git direk x al dedigin hangi x? Bu yanit niye denklem sorusu gibi oldu? Yamaha bu motorlari neden daha ucuza satmiyor? aslinda hyo ile ugrasacagima xt125x aliyim diyorum,onlarin km lerde yuksek yav,20k ya kadar sorun degilde onlar 40-50 lerde geziyo,bide ybr motoru var,sirf sekline para veriyoruz,aslinda motoru bitik bi xt125x alsam ustune sifir motor koydurmak kaca patlar acep bilen varmi? Daldan dala atliyorum bugun,hayirlisi :D
-
çok kullanılan bir motor değil, ben başlığını arada sırada okurdum kullanıcıları genel olarak memnundu. ancak aldığın zaman satman zor olacaktır. tercihini yaparken bunu göz önünde bulundurmanı öneririm.
-
ogzcngdk adlı üyeden alıntı
çok kullanılan bir motor değil, ben başlığını arada sırada okurdum kullanıcıları genel olarak memnundu. ancak aldığın zaman satman zor olacaktır. tercihini yaparken bunu göz önünde bulundurmanı öneririm.
Yanit icin tesekkur ederim,ikinci elde satilmasinin zor olmasi demek,pazarlik payininda cok daha fazla olmasi demektir ozaman,bide torunlara miras birakma sorunu var,motorunda sorun yoksa aslinda ciddi anlamda dusunebilirim ozaman
-
Hyosung xr125x bence insanın kendine yakışanı giymesidir.
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Hyosung xr125x bence insanın kendine yakışanı giymesidir.
Hobaa bu yorum konuyu karistirir :D tam olarak biraz daha acarsaniz cok daha iyi olacaktir sanirim,biraz fazla acik uclu olmus
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)