Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Mondial Süperboy 100 Nasıl Motosiklet Arkadaşlar

REKLAM ALANI

https://imageshack.us/i/p5FBlNfSj

Arkadaşlar Mondial Süperboy 2016 Model önerirmisiniz nasıl Bi motosiklet

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    şeytan ayrıntıda gizli,ben bu motoru tavsiye ederim ucuza alınabilecek az yakan bir motordur.

Sen şeytani bırak şimdi motoru kullanan varmı hızı yakıtı nasıl

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    97cc motor çok bişey bekleme. Düz yolda göreceğin maksimum 90km hız. Onu da sürekli yapmaz 70-80 km hızlarda gezinirsin. 70km hızda gidersen 2.5 litreden fazla yakmayacaktır 100km'de.

https://imageshack.us/i/hlTJR0LMj

Mengü 16 bide bu motor var arora elegant
    Sence hangisi daha dayanıklıdır

Egee22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 100 MG Prince
    Arorayla ikisi aynı tamamen,arora alacağına superboy al

mondial iyidir. bendede 150 mr vulture var memnunum. tork canavarı 13 0 görüyor 140 kadranda.

Aroranın kafa tasarımı çok hoş duruyor arkadaşlar

Sti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende bu aralar apacilerin kullandigi cub lara ozeniyorum,onlara bakiyodum,attiginiz resimde arkada duran beyazda fena degilmis alinabilirler arasina yazayim saka bi yana vergiside yoktur mis gibi binersin,akari yok kokari yok on numara is

Motosiklet güzel ama
    Fiyatı 2800
    Ruhsatla 3000
    Oluyor

Motosikleti
    Kuba CR1
    superboy kullanmıştım cg lere göre titreşim fazla yok fakat çekiş çok düşük geldi bana fiyatıda fazlaymış harbiden şehir içi ideal ancak şehirler arası ve rampalı yollarda sıkıntı çekersin ama al 150 lilik silindir taktır keyfine bak derim titreşim az diğer cg modellerine göre arorayıda kullandım çekişi çok daha iyi ancak titreşim aşırı yüksek

keremkrmn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    05 Ninja 636 - 15 Xmax
    Alıntı kursat55900 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Motosiklet güzel ama
    Fiyatı 2800
    Ruhsatla 3000
    Oluyor
    O fiyatlara birde en az 200 300tl sigorta parası ekleyin..
    ¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!

Motosiklet + plaka+ ruhsat+ sigorta
    3100

bilalefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    3.000 tl paraya sifira cok yakin guzel bajaj boxer 150 var ve daha ucuza bulmak mumkundur. superboy idare edilebilecek bir motor olabilir fakat boxer satis rekorlari ve dayanikliligi ve parca bakim servis kalitesi ile mondial den cok cok ileride. ayni paraya daha x2 daha iyi motor daha iyi hizmet ve daha iyi kalite........ karar sizin... iyi forumlar....
    NASIL BAKARSAN OYLE GORURSUN...

Yorumların için sağol
    Ama vergisi var bajajın

shooter1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı kursat55900 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Yorumların için sağol
    Ama vergisi var bajajın
    kardeşim sen zaten superboyda karar kılmışsın burada istediğimizi söylesekte gidip mondial superboy alacaksın
    hayırlı olsun kazasız belasız kullan
    parça olayını iyi araştır ben de kanuni var yan kapak diye 35 tl kitlediler zam da olmuştur artık 50 lira kitlerler parçaya baksan beş para etmez
    fedos bunu beğendi.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    mondial z-one 150
    ne beklediğine bağlı. 97 cc motordan ne bekliyorsun?hangi amaçla kullanacaksın. Beklentilerine cevap verecekmi? sorduğuna göre biraz zorlama var bu işte,aldıktan sonra içine sinmeyecek bence..ne dersin?

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    Öncelikkerini belirlemen lazım orjinal haliyle 2 kişiyle anca 1 de yokus cıkarsin kışın soguklarda frenler buyuk sorun yedek parca sorunku bir motor bizim surucu kursunada satmislar soyle boyle iyi diye fenada degil ama 1 sebeyi gecti depo kapagi yok sol sag grenajlari yok km teli kopar bulamazsin depriyaj teki kopar bulamazsin km sayaci bozuldu 2 aydir ses seda yok servis calisani bile bu motorda yedek parca sorunlu diger butun modeller birbirine uyuyor bunu farkli yapmislar diyor ben olsam o paraya boxer alirim dag tepe bayir banamisin demez hemde 150 lik 100 luk yeter demeyin iki kisi binsen yokus ciksan anlarsin yakiti oyle aman aman farketmiyo 125 ve 150 lik arasinda arka disliyi mecburen buyulttuk yokuslarda baska turlu gitmiyo buda deli gibi titresim yuksek devir ve yakit sarfiya demek ve son hizda buyuk olcude azalma illede akicam diyorsan 150 lik olani al

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:47 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:44 ----------

Öncelikkerini belirlemen lazım orjinal haliyle 2 kişiyle anca 1 de yokus cıkarsin kışın soguklarda frenler buyuk sorun yedek parca sorunku bir motor bizim surucu kursunada satmislar soyle boyle iyi diye fenada degil ama 1 seneyi gecti depo kapagi yok sol sag grenajlari yok km teli kopar bulamazsin depriyaj teli kopar bulamazsin km sayaci bozuldu 2 aydir ses seda yok servis calisani bile bu motorda yedek parca sorunlu diger butun modeller birbirine uyuyor bunu farkli yapmislar diyor ben olsam o paraya boxer alirim dag tepe bayir banamisin demez hemde 150 lik 100 luk yeter demeyin iki kisi binsen yokus ciksan anlarsin yakiti oyle aman aman farketmiyo 125 ve 150 lik arasinda arka disliyi mecburen buyulttuk yokuslarda baska turlu gitmiyo buda deli gibi titresim yuksek devir ve yakit sarfiya demek ve son hizda buyuk olcude azalma illede akicam diyorsan 150 lik olani al

Tmm kardesim

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:43 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:41 ----------

Vergisi olmasa iyi olurdu

Egee22 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 100 MG Prince
    Ayzek okadar yazı yazmışsın ama bi girsen internete o parçaları rahatlıkla bulursun bendede mg prince var iç aksamı aynı superboyla depo kapakları zaten çoğunun birbirine uyuyor 30liraya ben cok rahat buluyorum,devir teli koptu gittim 5 tl ye aldım sen dag başındamı oturuyosun merak ettim nasıl bulamıyorsun parça o senin servisinin sorumsuzluğudur ve 2 kişi 1.vitesede düşmez motor okadar öldürme ortalama 160kg ile 2.vitesde cikiyor motor dik yokuşları

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)