http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/kucuk-cocuk-aracin-bagajindan-yola-boyle-dustu_124109
Videoyu izleyin sizce yüzde kaçı ölmüştür. Ve nedense bir çoğu ekipmansız ?
http://webtv.hurriyet.com.tr/haber/kucuk-cocuk-aracin-bagajindan-yola-boyle-dustu_124109
Videoyu izleyin sizce yüzde kaçı ölmüştür. Ve nedense bir çoğu ekipmansız ?
Yüzde kaçı ölmüştür bilmiyorum ama o kadar salakça ve göz göre göre kazalar vardı ki videodaki otobüs araba sürücülerinin yüzde yüzünün bir daha araç kullanması yasaklanmalı.
1:32 , 1:53 , 2:18 kazalar birbirinin karbon kopyası ve aynı yer (emin olamadım bunlardan başka bir tane daha var gibi) , demek ki sistemsel bir kusur var ve bunlardan ders çıkarıp çözüm üretmesi gerekenler görevini yapmıyor ancak gazetelere malzeme olsun bunlar.Malesef yollarımız tam Allah'a emanet , mesela O3'e bir şerit daha eklendi kafalarına göre ekstra bir düzeltme ilave vb yapılmadı.Yaptık oldu zihniyeti.
yahu o bu değil bizlerin suçlu olduğu kadar motosiklet üzerindekileri acımasızca ezmeye çalışan iyi aile çocukları var.
bir de biz cemaat olarak pek kask sevmiyoruz galiba
Kazaların %90'ı ışıklardan son anda geçmeye çalışan otomobil sürücüleri. Buna çok dikkat etmek lazım.
2.27 ve 2.49 sanirim kurtulmalari imkansiz gibi bisey,kazalarda sacma sapan hepsi,birbirini gore gore carpiyolar,fren manevra hepsi hak getire,tam turkiye klasikleri olmus,isik ihlalleri,yola atlamalar,aynaya bakmadan cikmalar falan,kazalar basit gozuksede bunlara bi care bulmak artik şart.
Hiçbirinde kask yok bunlarin bizde kaski kafadan hiç çikartmadigimiz halde yaz kış bir hafta arayla iki tane ceza geldi enterasan bi ülke burasi
2.18 2.48 cok kotu
2.20lerdeki belki yaralanmıştır. ama 2.45deki 2 kişi muhtemelen mevta. hem iki kişi hem yüksek hız hem de kasksız. umarım sadece yaralanmışlardır ne diyelim.
yahu hürriyet gazetesi takip edilecek gibi değil, foto galeri, video galeri cinayet sebebi.
Araba kazalari motosiklet kazalarindan kat ve kat fazla oluyor ama motosiklet kazalarini cimbizlayip ozellikle haber bultenlerinde feci sekilde can verdi diye ustune basa haber yapiyorlar..
Araba icinde ezilip olunce feci sekilde degil..ama motosiklet kazasinda olunce feci sekilde..
Otomobil ureticilerinin lobisi fena halde baskin durumda..yakinda motosiklete binmek yasaklanirsa sasirmam..
Bu videodakiler icin demiyorum sadece.genel manada bu boyle malesef..
Toplum olarak bilinclenmekten baska care yok..
gözleri tamamen kapalı filmi aklıma geldi nedense bu videoyu izleyince. 3.10 da araç bile bile boş yolda karşıdan gelen aracı denk getirip puan toplamak istemiş sanırım.
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
Bu memlekette insanlar daha döner kavşaktaki araçların geçiş üstünlüğü olduğundan bihaberler, başlarına ne gelse az bunların. Bence asıl problem insanımızda risk algısının olmaması. Öyle salakça araç kullanılıyor ki adamlar tekhlikeli şekilde yol aldıklarının farkında bile olmuyorlar. Kaza neden oldu diye sorsan bir tanesi doğru cevabı veremez. Aracın arkasından düşen zavallı çocuk gibi kazalar hariç çoğunu gülerek izliyorum, bazılarına da içimden iyi olmuş diyorum.
bu millet de ne kadar sogukkanliymis ya yanında kaza oluyor hic biri istifini bozmuyor
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)