Avrupalı Fren Yapmayı Bilmiyo Yea
-
20 Aralık 2015, 20:38
bizim millet frenlemenin anasını bellemiş arkadaş.avrupalı gelsinde bizden fren yapmayı öğrensin.yere poh çuvalı gibi yapışmayalım diye abs istiyolar.
Reklamlar
-
20 Aralık 2015, 21:18
Mr.[T] adlı üyeden alıntı
konuyu açan arkadaş abs nin öneminin bilincinde ve forum üyelerinin tepkisini ölçmek için bu tarzda yaklaşmış olaya,
AB nin insana ve güvenliğe verdiği değerin bir sonucu olarak alınmış çok yerinde bir karar bence. yoksa bu abs işini motosiklet firmalarının ,ticari ahlaklarına-insaflarına bırakıp,piyasaya bir model sürüp 2-3 sene sonra abslisini lütuf eder gibi piyasaya tekrar sürmesinin önüne geçecek ve muhtemel kazaları büyük oranda azaltacak bir uygulama.darısı bizlerin başına inşallah
Teşekkürler bilinçli forum üyesi.İnşallah darısı başımıza.
Ters tepki olunca nasılda savunuyorlar abs'yi
-
20 Aralık 2015, 21:32
Kim kuruyo sizi böyle yea
-
20 Aralık 2015, 21:59
Bu ABS şart diyenlerin yüzde kaçı kışın yağmurda karda motora binmeye cesaret edebiliyo veya binmeye hevesli çok merak ediyorum.
-
20 Aralık 2015, 22:30
abs sadece kışın yada yağmurda mı lazım oluyor ustad sen yapma bari
-
20 Aralık 2015, 22:51
Mr.[T] adlı üyeden alıntı
abs sadece kışın yada yağmurda mı lazım oluyor ustad sen yapma bari
Evet kuru havada arka lastiği bile kolay kolay kaydırmıyorum.
-
20 Aralık 2015, 23:29
ABS ABS al sana ABS. Ya çalışmazsa??? Hayatınızı elektronik sistemlere emanet etmeyin
Düzeltme: Motorda ABS yokmuş, hadi iyisiniz ABS ciler
-
20 Aralık 2015, 23:40
Hiç gerek yok. Şahsen ben fren kolunu saniyede elli kez sıkıp bırakarak ABS'siz güvenli şekilde yavaşlayabiliyorum.
-
20 Aralık 2015, 23:46
Keoma adlı üyeden alıntı
Adamlar fren yapmayı bilselerdi ABS'yi 1 Ocak'tan itibaren 125cc ve üzerine zorunlu yapmazlardı.
Net !
adamlar insan hayatına önem veriyolar sen fren yapmasını biliyosan 100km.hızla giderken bi panik fren yapmayı inşallah nasip olmaz ozaman avrupalı ne demek istediğini anlarsın.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
-
20 Aralık 2015, 23:51
ucanteneke5 adlı üyeden alıntı
adamlar insan hayatına önem veriyolar sen fren yapmasını biliyosan 100km.hızla giderken bi panik fren yapmayı inşallah nasip olmaz ozaman avrupalı ne demek istediğini anlarsın.
abi sakin ol o klavyeyi yavaşça yere bırak
-
21 Aralık 2015, 00:31
limon sıkmak bizden sorulur
-
21 Aralık 2015, 02:23
shooter1 adlı üyeden alıntı
limon sıkmak bizden sorulur
Altın elbiseli adam videoları izleyip eğitimi aldığı yanılgısına kapılan garibanlara acıyorum vallahi. İnşallah limon sıkmak zorunda kalmazlar...
Bir videoda "tekerlek kitlenecek olursa hemen bırakıyoruz freni" gibi birşey söylüyordu adam yahu. Muhtemelen o lafı söyledikten hemen sonra gülmekten çekime ara vermek zorunda kalmışlardır ...
-
21 Aralık 2015, 11:42
bu avrupalılar hakket bilmiyor işi. Biz ki bisikleti terlikle arka tekerine basıp durduran milletiz
-
21 Aralık 2015, 12:20
Bence bu eleman şu motokro nickli eleman :D bu kadar saçma konulari o açabiliyordu. Bu arkadaşda da benzer yetenek var.
Evet bence o
-
21 Aralık 2015, 13:11
yunusus adlı üyeden alıntı
Bence bu eleman şu motokro nickli eleman :D bu kadar saçma konulari o açabiliyordu. Bu arkadaşda da benzer yetenek var.
Evet bence o
Yok değilim.Yerli Malı Haftası olduğu için açayım dedim bu başlığı.
-
21 Aralık 2015, 14:37
-
21 Aralık 2015, 15:27
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
Bende hastahaneden takip ediyorum konuyu
Geçmiş olsun kaza mı yaptınız?
-
21 Aralık 2015, 16:09
Ahmetbahadır adlı üyeden alıntı
Geçmiş olsun kaza mı yaptınız?
sağ olasın evet kaza yaptım (yasal her şeyim hazır güvenlik kamerası görüntüsü ,trafik raporum ,karakol ifadem ,adli tıp muayenem ,şahitlerin ifadesi hazır masrafımı (3800 ile 7300 tl arası masraf var )ödeyeceğini söyledi şikayetçi olma dedi ama ben yasal süreci işletiyorum bir taraftan ) dolmuşun biri ben 20 km hız civarı giderken arkadan çarptı ve kaçtı kazada ayak bileğimde çizik harici bir şey yok hastahane de olma ve ameliyat sebebim önceden planlanan bir göbek fıtığı operasyonu bu gün çıktım hastahaneden eve geldim minimum 2 ay motora binememek harici sıkıntı yok
www.youtube.com/c/biyeybaraküs "Motora binmeye karar verecek kadar cesur ve aptal, üzerinde ölmeyecek kadar korkak ve akıllı olacaksın" alıntıdır AttilaXtreme den
-
21 Aralık 2015, 16:20
biyeybaraküs adlı üyeden alıntı
sağ olasın evet kaza yaptım (yasal her şeyim hazır güvenlik kamerası görüntüsü ,trafik raporum ,karakol ifadem ,adli tıp muayenem ,şahitlerin ifadesi hazır masrafımı (3800 ile 7300 tl arası masraf var )ödeyeceğini söyledi şikayetçi olma dedi ama ben yasal süreci işletiyorum bir taraftan ) dolmuşun biri ben 20 km hız civarı giderken arkadan çarptı ve kaçtı kazada ayak bileğimde çizik harici bir şey yok hastahane de olma ve ameliyat sebebim önceden planlanan bir göbek fıtığı operasyonu bu gün çıktım hastahaneden eve geldim minimum 2 ay motora binememek harici sıkıntı yok
Aman yasal süreci bırakmayın, bugün size çarpıp kaçan (ve çevresinden ders alabilecek tüm dolmuşçular) gerekli dersi almazsa yarın birimizi öldürüp gidebilir. Desteğe ihtiyacınız olursa da her türlü yardımcı oluruz
Geçmiş olsun..
-
21 Aralık 2015, 16:28
ironiden anlamayan koca bir topluluk görüyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)