Yamaha Mt-25 ve ABS'li Model Getirtmek Hakkında
Reklamlar
-
Merhaba,bir konu hakkında fikrinizi almak istiyorum.. Şubat ayındaki fuarda yamaha türkiye ile olan yazışmalarım sonucunda MT-25'in lansman ve satışının yapılacağı bilgisini öğrendim. Kendilerine ABS'li modelin satışı yapılacakmı yada istek üzerine getirtme şansımız varmı diye sorduğumda ise gelen cevap "Ürün gamımız veya planlamamız içerisinde yer almayan ürün ve modellerin ithalatı yapılmamaktadır." Şeklinde oldu.. Ben bu modelin ABS'lisini nasıl alabilirim.. Yurtdışından başka bir yerden bir şekilde getirtme ve ruhsat olaylarını halletme şansım varmıdır?
Fikir ve görüşlerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkürler..
Reklamlar
-
En iyisini Yamaha almayarak yapabilirsiniz ... Türk insani olarak şekil ve motorun gidisinin güvenlikten sonra geldiğini anladıgımız zaman emin olun Yamaha YBR ye bile abs takar...
Bu işler ne yazik ki böyle sırf şekli ve çift silindir diye kac kisi bu ulkede R25 aldi ? Yanlis anlaşılmasın R25 kötü motor değil yada mt25 , çok güzel kaliteli bir motor ... Ama ne kalitesi ne de güzelliği benim güvenligimden daha öte degil .. Bu sebeple Yamaha Abs getirene kadar kesinlikle almayacagim .. Suan motorumu yükseltmek icin satarsam ne kadar gonlum yamahada da olsa ya KTM yada Kawasaki alacagim kesindir... Çunku bu markalar benim hayatima yamaha dan daha fazla saygi duyup motorlarina abs koymuslar .. Tavsiyem siz ve sizin gibi arkadaslarimiz yamaha almayacaklarini sebepleri ile birlikte Yamaha Türkiyeye yazarsa ve satıslar duserse .. Emin olun Abs kesinlikle gelecektir ...
-
ABS 250cc'lik bir motor için nasıl bir şartta gerekli acaba. Bajaj Pulsar'ımla yokuş aşağı ve buzlanmış yolda fren yapıyorum kaymıyor, daha ne olsun ABS ne katkı sağlayacak frenlememe. Islak yolda veya sulu karlı yolda da frenlemede asfalta çakılıp kalıyo motor. Kaliteli bir çift lastik yeterli bunun için.
-
ilk hedef hız ve görünüş,fire3n önemli bi evrak değil
-
abs,esp,tcs,ASR,EBD,MSR,HLA,IPS ne varsa ister, koysan bu seferde 4 tekerli yapın daha güvenli der. onu da yapsan kaporta yok güvenli değil der
-
Mengu16 adlı üyeden alıntı
ABS 250cc'lik bir motor için nasıl bir şartta gerekli acaba. Bajaj Pulsar'ımla yokuş aşağı ve buzlanmış yolda fren yapıyorum kaymıyor, daha ne olsun ABS ne katkı sağlayacak frenlememe. Islak yolda veya sulu karlı yolda da frenlemede asfalta çakılıp kalıyo motor. Kaliteli bir çift lastik yeterli bunun için.
bende kaliteli lastik taktım inana çok değişiyor ama insan yinede abs olsun istiyor motosikletinde
-
cıbırlover1 adlı üyeden alıntı
En iyisini Yamaha almayarak yapabilirsiniz ... Türk insani olarak şekil ve motorun gidisinin güvenlikten sonra geldiğini anladıgımız zaman emin olun Yamaha YBR ye bile abs takar...
Bu işler ne yazik ki böyle sırf şekli ve çift silindir diye kac kisi bu ulkede R25 aldi ? Yanlis anlaşılmasın R25 kötü motor değil yada mt25 , çok güzel kaliteli bir motor ... Ama ne kalitesi ne de güzelliği benim güvenligimden daha öte degil .. Bu sebeple Yamaha Abs getirene kadar kesinlikle almayacagim .. Suan motorumu yükseltmek icin satarsam ne kadar gonlum yamahada da olsa ya KTM yada Kawasaki alacagim kesindir... Çunku bu markalar benim hayatima yamaha dan daha fazla saygi duyup motorlarina abs koymuslar .. Tavsiyem siz ve sizin gibi arkadaslarimiz yamaha almayacaklarini sebepleri ile birlikte Yamaha Türkiyeye yazarsa ve satıslar duserse .. Emin olun Abs kesinlikle gelecektir ...
İşte budur.Sonuna kadar katılıyorum.Abs'siz motora binmiyorum bende.Hayırlısıysa baharda kawasaki alacağım.Eğer yamaha abs getirmezse.
-
Mesele ABS'li motor getirtmemesi değil, ABS'li ve ABS'siz iki versiyon olmasına rağmen kendi kafasına göre ABS'siz olanı seçmesidir. Bana göre sadece ABS'li olanı da getirse aynı şekilde tepki göstermek gerekir. Ben olaya Yamaha benim güvenliğimi düşünmüyor şeklinde bakmıyorum. Yamaha kullanıcıyı salak yerine koyup kendi kafasına göre motor getiriyor anlamına geliyor bu yapılan şey. Bunun çözümü işi kanuna bağlayıp, bizim dahil olduğumuz pazarda satılan bütün modellerin çıktığı gibi en az bir sene eksiksiz getirtilmesini distribütörlere dayatmak olmalıdır. Bunu yapacak olan da dünyadan haberi olmayan, ülke yönetmeyi başka ülkelerle dalaşmak veya sadece içerideki siyasi gerginliklerle uğraşmak zanneden devletimizdir.
-
Arkadaşlar ABS'li motosiklet şart... Yahu yıllardır Scooter kullanıyorum. Bunlardan biri de çalıştığım iş yerindeki Spacy 110 Lastikler Michelin City Grip yani kış lastiği kısa sürede ısınıp yola tutunsa bile çok ani frenlerde tekeri kitleyebiliriz. Zaten ABS'nin canımızı kurtardığı nokta ani frenlemeler, yağmurda yapılan frenlemeler. Ne kadar iyi olursak olalım motosiklet konusunda ABS bence şart.
-
20 Aralık 2015, 15:41
o kadar getirtmeye vs uğraşacak mısın gerçekten
al duke 250 az bir farkla
kaliteli lastiklerin
daha kaliteli ön arka amortisörlerin
ekstradan kaydırmalı debriyajın vs olsun :D
ve tabi ki abs li
oda naked buda naked
hatta bu daha çok naked
gerçek naked!
-
Şeklini çok beğendim gerçekten. Özelliklerine baktığımda da gayet başarılı. 170 km iyi bir hız. Ama ABS olmaması tamamen saçmalık. abs olsaydı gerçekten almayı düşünürdüm. Ktm yada kawasaki almak daha güvenli.
-
Az önce bindim. Kullanımını beğendim gerçekten. Dengesi duke gibi değil belki ama genede gayet iyi. Hızlanması devirli kullanımı falanda iyi. Debriyajda bi mallık var ama çözemedim. Belki daha yeni olduğundandır. 100km bile değil belki ondan dolayı sert gelmiş olabilir. Hakkını vermek lazım gayet iyi motor. Şekli güzel depo metal değil ama parçaların kalitesini beğendim ucuz plastik değil. Gri mavi yakışmış. Yakından bakınca hafifden bi açıdan inazumayı andırıyor. Ben beğendim keşke abs olsaydı kesin alırdım.
-
Omerselman adlı üyeden alıntı
Az önce bindim. Kullanımını beğendim gerçekten. Dengesi duke gibi değil belki ama genede gayet iyi. Hızlanması devirli kullanımı falanda iyi. Debriyajda bi mallık var ama çözemedim. Belki daha yeni olduğundandır. 100km bile değil belki ondan dolayı sert gelmiş olabilir. Hakkını vermek lazım gayet iyi motor. Şekli güzel depo metal değil ama parçaların kalitesini beğendim ucuz plastik değil. Gri mavi yakışmış. Yakından bakınca hafifden bi açıdan inazumayı andırıyor. Ben beğendim keşke abs olsaydı kesin alırdım.
Bildiğim kadarıyla yamaha kullanıcılarının çoğu abs nin kötü çalışmasından şikayetçi ,olur olmaz devreye girip tehlike yaratıyormuş ,benden söylemesi .Abs sizin için önemli ise kesinlikle KTM veya Kawasaki ye bakmalısınız
-
Bundan bir adet ediniyosun ne ABS ne Lastik nede kaydırmalı debriyaj sorunun kalmıyor.
-
valla bende rc250 aldım iyiki almişim diyorum abs büyük nimet hele acemiyken dahada buyu knımet ama yılların tecrubelerıde duygu ve dusuncelerle o anlık ruh halıyle yapabılıyor artık abs opsiyon değil şart olmalı
-
arkadaşların yukarıda söylediği gibi rosso 2 lastikli, absli, kaydırmalı debriyajlı ktm duke 250 varken mt-25 almak gereksiz gibi. eğer o kadar para çıkacaksan ktm daha iyi bir seçim olur bence.
-
PcK0PaT adlı üyeden alıntı
egsozun ucundaki o iğrenç parça ne?
-
shruikan adlı üyeden alıntı
egsozun ucundaki o iğrenç parça ne?
Soba borusu.
-
Duke 390 Hala favorim. Şimdiye kadar bindiklerim içinde Kullanması en zevkli ve kolay makine. Yamahayı
Abs siz olduğu için zaten düşünmem. Ha fiyat bazında bakarsan yamaha alıcağına 1000 tl fazla verip dukede 250 alınabilir.
-
Abs li motorlar çoğalmalı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)