Oncelikle selam.bu aralar fabrikasyon hata için bir sıkıntı yaşadınız mi.
Oncelikle selam.bu aralar fabrikasyon hata için bir sıkıntı yaşadınız mi.
ben kullanıyorum 500r da bir sıkıntı yok. 6000 km oldu. hoş makina şehir içi için yapılmış.
Öncelikle Allah kazadan beladan esirgesin . yalnız sizede sms geldimi.bu yakıt deposundaki şamandra sorunu varmış.şase numarasından ilgili motorları çağrıp serviste Düzeltiyorlarmis.sizinki kaç model. 2013 ile 2015 arası diyorlardı.
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:13 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:09 ----------
Bende kullanıyorum gerçekten çok güzel ve rahat.ama bu durum canımı sıktı.daha alalı 1 ay olmadı.
Şamandira onemli bi parca degil takma kafana, yakitin ne kadar kalip kalmadigini gosterir. Bazi motorlarda yanlis yada bozuk takmislardir yolda kalanlarda sikayet edince bu onlemi almislardir git degistir 5 kurus vermicen zaten
Sorun gidip gitmemek değil.daha bebek yaştayken motorum Tornavida penseyle tanisacak.neyse Rabbim başka sıkıntılardan muhafaza eylesin.
Tşk ederim.ben motorumu sadece bir demir parçası olarak gormedigimdendir.sizin yorumunuzda çok hoşuma gitti,beni çok iyi anlamissiniz.neticede kahrı mızı çekiyor vefalı olmak lazim)
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:07 ----------
İnsan motoruna yanındayken annesi gibi davranmalı,üzerindeyken babası gibi davranmalı.yani annesi gibi hem çok ilgilenip gözünden esirgeme li hemde babası gibi kimseye ezdirmeyip onu korumalı.kisaca yavrusu gibi olmalı...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)