Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Bence bu seti kaçırmayın..!!

REKLAM ALANI
    Thermosifon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250
    Merhaba arkadaşlar siteler de gezinirken gördüm ve fiyatı bence bedava kesinlikle her motorcu da olması gereken bir lokma seti.Kendi işimi kendim görürüm diyen herkes almalı.

https://www.tekzen.com.tr/modacar_aiwa_40_parca_lokma_seti_214;_/2334817

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    karşıyaka57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha yzf r25
    Üye olmadan alınmıyor mu?

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52
    iyi midir?

bilalefe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hmmm cok kullanisli ve oldukca uygun fiyat geldi bana ... marka kalitesinden midir ? piyasasi bu mudur bilemiyorum...
    NASIL BAKARSAN OYLE GORURSUN...

Motosikleti
    Tracer700
    5 para etmez çöp düzgün iş yapamassın
    toseabul bunu beğendi.

Motosikleti
    X-Max 250
    Alıntı karşıyaka57 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Üye olmadan alınmıyor mu?
    Arkadaşlar piyasası bu değil ortalama 100tl den başlıyor.Ürün şuan yılbaşı için outlete düşmüş durum da ama her türlü işinizi görür üye olmadan da alınmıyor bildiğim kadarı ile.Kaçırmayın derim

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    arkadaşım bu takım zorlamaya gelmez,buna güvenip tamir için motorun sağını solunu sökmemeni tavsiye ederim,,fiyatından belli ama acil durum için motorda durabilir,,sana bir tiyo vereyim takım alırken özellikle takımı üstünde şu yazıyı görmen lazım (Chrome-vanadium) eğer bu yazı takımların her birinin üzerinde tek tek yazıyorsa gönül rahatlığıyla o takımı alabilirsin,bu yazı olmayan takımı eve sokmayın

aşağıdaki gibi yazı olması gerekli yoksa takımın malzemesi çelik değil bildiğin saman telinin eritilip kalıpta takım görünümüne getirilmiş halidir bilginiz olsun

https://www.google.com.tr/search?q=C...PBFq8AVQw3M%3A
    essegesse bunu beğendi.

kivancern - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR600RR, Yamaha XMAX 250 ABS
    Alıntı Thermosifon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar piyasası bu değil ortalama 100tl den başlıyor.Ürün şuan yılbaşı için outlete düşmüş durum da ama her türlü işinizi görür üye olmadan da alınmıyor bildiğim kadarı ile.Kaçırmayın derim
    Hepsinurada gibi sitelerde bu urun 30 40 lira bandindaydi 2 ay once..

Ben stanley in 52 parcalik setini aldim memlunum.. koctas ve bahous da var..

Motosikleti
    X-Max 250
    Alıntı orh adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    5 para etmez çöp düzgün iş yapamassın
    Siz alıp denediniz eliniz de falan mı kaldı hocam direk bu yorumu yaptığınıza göre merak ettim ? Ürün gördüğüm kadarı ile çelik,plastikten yapmamış adamlar Gayet de iş yaparsın ben sana iş yaptığım ürünün fotosunu atayım bak minyatür lokma takımım ile dünyaları kurtarıyorum motor da,bunla hayli hayli yaparsın.

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:03 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:00 ----------

Alıntı YERUÇAĞI adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşım bu takım zorlamaya gelmez,buna güvenip tamir için motorun sağını solunu sökmemeni tavsiye ederim,,fiyatından belli ama acil durum için motorda durabilir,,sana bir tiyo vereyim takım alırken özellikle takımı üstünde şu yazıyı görmen lazım (Chrome-vanadium) eğer bu yazı takımların her birinin üzerinde tek tek yazıyorsa gönül rahatlığıyla o takımı alabilirsin,bu yazı olmayan takımı eve sokmayın

https://www.google.com.tr/search?q=C...PBFq8AVQw3M%3A
    Yahu ben ihtiyacı olan adam alsın diye dedim her bütceye göre ürün var sonuçta.Bu fiyat olarak makul olduğu için söyledim

toseabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    epey zamandır foruma giremiyordum... arkadaşım tekzenden uzak durun.. ben 2 defa alışveriş yaptım verdigim sipariş 3 hafta sonra geldi her defasında ürününüz kargoya verilmiş yarın sisteme düşecektir gibisinden bir sürü zırvalık.. 2. kez verdiğim sipariş gelmedi. 1.5 ay boyunca süründürdüler. en son burdaki tekzen şubelerinde olay cıkartım epey bi müşteri kayıpları oldu o olay sırasında. güvenlik görevlileri tarafından zorla kapı dışarı ettiler. ertesi gün firma merkezinden aradilar onlara düz küfürlerle kaydım.... 150 Tl kredi kartımdan cekilmesine ragmen hala ürünüm gelmedi :D tüketici hekem hekeyine başvuruda bulundum. sonucu bekliyoruz..

Motosikleti
    X-Max 250
    Alıntı toseabul adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    epey zamandır foruma giremiyordum... arkadaşım tekzenden uzak durun.. ben 2 defa alışveriş yaptım verdigim sipariş 3 hafta sonra geldi her defasında ürününüz kargoya verilmiş yarın sisteme düşecektir gibisinden bir sürü zırvalık.. 2. kez verdiğim sipariş gelmedi. 1.5 ay boyunca süründürdüler. en son burdaki tekzen şubelerinde olay cıkartım epey bi müşteri kayıpları oldu o olay sırasında. güvenlik görevlileri tarafından zorla kapı dışarı ettiler. ertesi gün firma merkezinden aradilar onlara düz küfürlerle kaydım.... 150 Tl kredi kartımdan cekilmesine ragmen hala ürünüm gelmedi :D tüketici hekem hekeyine başvuruda bulundum. sonucu bekliyoruz..
    Bu tarz şeyler zaten elden alınıp bakılması gereken şeyler,siz ne aldınız kargo ile bilmiyorum ama ben şahsen bunu alacak olsam gider bakarak alırdım zaten

Motosikleti
    Mondial, M 150 Vulture
    Tavsiyen için teşekkür ederim, devamlı gidip gelirim tekzen firmasına. bu çanta iyi olacak.
    Thermosifon bunu beğendi.

Dash_1905 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 200kt
    Bu urunler kesinlikle copden baska birsey degil. Dedem bundan 20 yil once babama hacidan gelirken izeltas lokma takimi almis. Hala sapasaglam duruyor. Bir tane de bosch darbeli matkap getirmis o da sapasaglam duruyor. 3 yil once aldigim matkap bozuldu (black and decker). Bu bozulmadi. Bir soz vardir ucuz mal alacak kadar zengin degilim diye kesinlikle bu urunler icin gecerli.

CİHAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Fz6 fazer ve ybr 125
    Ürünü tavsiye etmiyorum, garajda duruyor lokmanın gırgırı bozuldu ve tornavidanın tutma yeri normal bi somunu sıkarken ikiye ayrıldı,kutunun aynısı
    essegesse bunu beğendi.

toseabul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Alıntı Thermosifon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu tarz şeyler zaten elden alınıp bakılması gereken şeyler,siz ne aldınız kargo ile bilmiyorum ama ben şahsen bunu alacak olsam gider bakarak alırdım zaten
    3 kutu plastidip sipariş etmiştim.. takım edevat zırdavat hersey tam benim.. fiyatı uygun diye ordan siparis vereyim dedim etmez olaydım. hevesimi kursagimda biraktilar.
    Honda, Kawasaki, Suziki, Ducati, Yamaha Çok xoştirrr emaaa Benanaaa...

Motosikleti
    X-Max 250
    Alıntı Dash_1905 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu urunler kesinlikle copden baska birsey degil. Dedem bundan 20 yil once babama hacidan gelirken izeltas lokma takimi almis. Hala sapasaglam duruyor. Bir tane de bosch darbeli matkap getirmis o da sapasaglam duruyor. 3 yil once aldigim matkap bozuldu (black and decker). Bu bozulmadi. Bir soz vardir ucuz mal alacak kadar zengin degilim diye kesinlikle bu urunler icin gecerli.
    Her malın bir alıcısı vardır diye de bir söz vardır dostum bende o yüzden paylaştım zaten bunu

sagat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs rtr 150 apache
    http://urun.n11.com/lokma-takimlari/...tali-P83595801

bu daha ucuz fakat bu lokma takımlarını tavsiye etmem.

Motosikleti
    X-Max 250
    Hay arkadaş ya ihtiyacı olan ucuza alsın dedim bu forumda ne kadar çok böle çiban arkadaş var Burada ürün kalitesi tartışmak için açmadım bu başlığı ben vallahi bu seti kaçırın diye değiştireceğim sonun da başlığı

chevy64 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    04 monster 620
    Zamaninda koctasta satilan sarzli ufak hobi matkabi almistim. Metal kutuda 100 parca uc olan icinde. Matkap icin degil tabi metal canta+uclar icin. Bide tek orta halli bi ufak circir, 8-10 12-13 ing. Anahtari aldim. Motorda yanimda tasiyorum. Ise yariyor boyle ufak takimlar.

Freye - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 Fazer8
    Aynısını bende var ne zaman elime alsam kırılacakmış gibi geliyor
    Bence daha iyilerine bakın almışken 1 kere alın.
    almak istiyorsanızda alın seçim sizin.
    Köpeklerin neden camdan dışarı baktığını ancak motosiklet sürücüleri anlar

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)