Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

Bence bu seti kaçırmayın..!!

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CB125e
    Ben daha yeni parçaladım arkadaşlar aynı takımı. Lokma kolunun cırcırı (iç kısmı yani yön ayarı) bozuldu boşa dönüyor. Küçük lokmaları takmak için küçültme aparatı da ufacık bir zorlamada kırıldı. Ayrıca çok fazla tork uyguladığınızda lokma uçları açılma, çatlama yapıyor. 30.00 TL gibi bir rakamı hak etmiyor.

Benim tavsiyem güvenip almayın, benim gibi işiniz yarım kalır.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Alıntı mehmet__26 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ben daha yeni parçaladım arkadaşlar aynı takımı. Lokma kolunun cırcırı (iç kısmı yani yön ayarı) bozuldu boşa dönüyor. Küçük lokmaları takmak için küçültme aparatı da ufacık bir zorlamada kırıldı. Ayrıca çok fazla tork uyguladığınızda lokma uçları açılma, çatlama yapıyor. 30.00 TL gibi bir rakamı hak etmiyor.

Benim tavsiyem güvenip almayın, benim gibi işiniz yarım kalır.
    Bu tip lokma takımlarının zaten en çok cırcır kolu bozulur, tek olarak cırcır kolunun iyisini almaya kalktığınızda ne kadar pahalı olduğunu görürsünüz. Benim aklıma ve başıma gelen iki arızası daha var bunların. 1 lokma uçları olması gereken ölçülerde olmuyorlar, bu da somun veya civata kafasının yalama olmasına neden olabilir, 2 paslanabiliyorlar. Bunun dışında alınmaz demiyorum, hatta amatör olarak kullanacaklara bunları tavsiye ederim. Gidip İzeltaş alacaksan o kamyon bijonunu da sökeceksin arkadaş

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Ben aldım, bunun aynısıydı, cırcır kolunun ucundaki demir fzs nin ufak bir vidasını gevşetemeden kırıldı, şu an yavaş yavaş izeltaşın takımını dizmeye çalışıyorum

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)