Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Bence bu seti kaçırmayın..!!

REKLAM ALANI
    karşıyaka57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha yzf r25
    Bu linkteki bu ürünü alıpta memnun olmayan yada bu ürünün bu fiyatı haketmediğini veya hakettiğini yazan olursa daha uygun olur.Veya aynı fiyatta alternatif falan varsa yazabiliriz.Elden alcak Tekzen mağazası var mı diye baktım İzmirde yok.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sagat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs rtr 150 apache
    Alıntı Thermosifon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hay arkadaş ya ihtiyacı olan ucuza alsın dedim bu forumda ne kadar çok böle çiban arkadaş var Burada ürün kalitesi tartışmak için açmadım bu başlığı ben vallahi bu seti kaçırın diye değiştireceğim sonun da başlığı
    dostum sen tavsiye etme hakkına sahipsen başkaları da tavsiye etmeme hakkına sahiptir

ortada kaçırılacak bir fırsatta yok, bu tür ucuz fiyatlı, tek kullanımlık anahtar takımları piyasada her zaman bulunuyor.
    essegesse bunu beğendi.

Cavalry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LandCruiser
    Bu takımlarda kalite sıralaması; İzeltaş,Rico,Stanley bunların haricindekilerde kalite gitgide düşüyo.. Öyle bilinmedik marka 2 takım elimde kaldı.. Boşuna denilmiyor ucuzunu alacak kadar zengin değilim diye Linkteki ürün pek iş görmez ama sürekli kullanılmayacaksa kısa vadede işe yarar.. Eğer kaliteli alayım uzun ömürlü olsun diyorsanız en az 150-200 ödemek lazım bu takımlara..
    Thermosifon ve essegesse bunu beğendiler.
    Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.

Thermosifon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250
    Alıntı sagat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    dostum sen tavsiye etme hakkına sahipsen başkaları da tavsiye etmeme hakkına sahiptir

ortada kaçırılacak bir fırsatta yok, bu tür ucuz fiyatlı, tek kullanımlık anahtar takımları piyasada her zaman bulunuyor.
    Kaliteli markaların anahtar takımları da çok pahallı değil aslına bakarsanız.Elbette profesyonel bir takım almadığınız müddetçe.Ben sadece zamanın da 100tl ye gördüğüm setlerden sonra bu fiyata görünce,belki ihtiyacı olan bir arkadaş antin kuntin bir ustaya para vermektense bunu alsın işini kendi görsün diye paylaştım.Zaten ürünü kullandım yada gittim baktım dediğiniz gibi kötü değil diye bir savunma da bulunmadım elbet sizlerin de tavsiye etmeme hakkınız var.Benim tavsiyem ürün üzerine değil daha çok fiyatı üzerine olmuştu

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:29 ----------

60 TL balata değişimi ve hidrolik değişimi için para ödeyip 1 hafta frenler tutmuyor diye binemeyen adamım Nedeni de ustanın frende ki havayı ilk etap da düzgün almamış olması eski başlıklarım da yer almakta.Bu tarz lokma takımlı işler de gördüğüm kadarı ile işçilik de baya giydiriyorlar.Az evvel de dediğim gibi elimden geliyor ama alet edevatım yok diyen arkadaşlar için ucuz yollu olsun istedim sadece
    sagat bunu beğendi.

sagat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs rtr 150 apache
    Alıntı Thermosifon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Kaliteli markaların anahtar takımları da çok pahallı değil aslına bakarsanız.Elbette profesyonel bir takım almadığınız müddetçe.Ben sadece zamanın da 100tl ye gördüğüm setlerden sonra bu fiyata görünce,belki ihtiyacı olan bir arkadaş antin kuntin bir ustaya para vermektense bunu alsın işini kendi görsün diye paylaştım.Zaten ürünü kullandım yada gittim baktım dediğiniz gibi kötü değil diye bir savunma da bulunmadım elbet sizlerin de tavsiye etmeme hakkınız var.Benim tavsiyem ürün üzerine değil daha çok fiyatı üzerine olmuştu
    Sıkıntı yok hocam, hiç yoktan iyi olduğu kesin. Ama burayı okuyup da alacak olanlar beklentilerini yüksek tutmaz, en azından ;)

Sizin servis mevzusunu da takip etmiştim, allah işini bilmeyen tamirciden korusun

essegesse - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco New Grand Dink 250--Honda CB 900F Hornet
    Bu tür ucuz takımlar,sadece ufak tefek işlerinizi görür.

Biraz zorlamaya geldimi,peynir gibi dağılır.İki kere iki=dört.
    babaçi bunu beğendi.

Motosikleti
    X-Max 250
    Alıntı sagat adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sıkıntı yok hocam, hiç yoktan iyi olduğu kesin. Ama burayı okuyup da alacak olanlar beklentilerini yüksek tutmaz, en azından ;)

Sizin servis mevzusunu da takip etmiştim, allah işini bilmeyen tamirciden korusun
    Sezon başlamadan neyi var neyi yok yaptırmak istiyorum bu sene uzun kamp yolculukları beni bekliyor Sübap ayarı ve karbüratör temizliği yaptırıcam yana yana adam gibi usta arıyorum vallahi İstanbul da şuan bunun için

weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Ayni urunu eminonunden 15 tl ye aldım.
    Gittigidiyorda da 20-25 tl arasi kargo dahil satiliyor.

Isinizi gorecektir arada bir kullaniyorsaniz yeterli.
    Ha ben haftada bir rektefe yapiyorum, benzin degistirirken silindirde degistiriyorum derseniz daha prof aletlere bakabilirsiniz.
    Thermosifon bunu beğendi.

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    yine tekrar ediyorum (Chrome-vanadium) yazısı olmayan takım taklavata para vermeyin,bu yazı olan takımlarıda o fiyata alamazsınız oda ayrı bir konu

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:09 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:57 ----------

Chrome-vanadium , takım yapılması için özel olarak üretilmiş dayanıklı crom ihtiva eden çelik

bu yazının olmadığı takımlarda bildiğin nalburlarda satılan saman balya telinden eritilerek yapılan takım demektir, 2 defa zorla iş biter kaldırır atarsın

nerden biliyorsun demeyin çocukluğumdan beri bu takımların her çeşidini kullandım ,mesleğim araba tamircisi,sonradan askeri tersaneye girdim orada gemi yapımında 10 yıl kaynakçı olarak çalıştım ve metallerin içeriklerini ister istemez öğreniyorsun

Motosikleti
    Tracer700
    evet elimde kaldı bende vardı motosikletin bakımı için almıştım ucuz etin yahnisi diye bir deyim varya işte öyle oldu buda elimde kaldı bozuldu illa alacak olan alsın benim şahsi fikrim budur çöp

Motosikleti
    X-Max 250
    Ben size şöyle yardımcı olayım arkadaşlar;

https://www.tekzen.com.tr/MusteriHizmetleri/1/M%C3%BCsteriHizmetleri

Tüm bu ürün hakkındaki şikayetlerinizi buradan yazabilir ve ürünün satış sayfası kısmına yorumlarınızı bırakabilirsiniz.Bence bu daha mantıklı olur ki daha fazla insana ulaşmış olur görüşleriniz

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Metrik ölçülerde 13mm'e kadar lokma var o sette. Diğer ölçülerin pek uyacağını sanmıyorum. Motosikletlerin üzerinde metrik 14-15-17-18-19mm lokmalara ihtiyaç duyan cıvatalar da var. Lokma sapının uzun ömürlü olacağını sanmam ayrıca.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Mobylette Bionik 52

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Bunun da ölçüleri metrik değil.

ceyhun383 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ESKİ bajaj discover 125 YENİ HONDA CB125E
    550 tl bi lokma takımına verırsem bayılırım onu alıcağıma bu 20 tl olanlardan 20 30 tane alırım kırıldıgında bidaha açarım hem eskimemiş olur :D :D :D
    weirdo1 bunu beğendi.

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    yukardaki izeltaş ile tekzendeki aynı ölçülerde değil,izeltaşın ki profosyenel ve lokmaların numarası daha büyük,
    kesinlikle tekzendeki ile izeltaşın yaptığı işi yapamazsın,izeltaşı zorladığının 3/1 i kadar bile zorlasan elinde kalır
    ama okadar parada verilmez tabi,,cetaform,altaş,stanley gibi markalarında uygun takımları var onlar tercih edilebilir,ama profosyenel olarak takım istenirse,gedore 1 ci sıradadır ama pahalıdır izeltaş sonra gelir,,

ne alırsanız alın(Chrome-vanadium)yazısını görünce ucuzda bulursanız alın

Tİme_shİft42 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Var
    İzeltaş işini fazlası ile görür fabrikalar atölyeler genelde İzeltaş kullanır almak istersen 1.000 tlyede lokma takımları vardır

Cavalry - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    LandCruiser
    Şunu da ekleyeyim alternatif olarak bulunsun ;
    http://urun.n11.com/lokma-takimlari/...Fde6GwodNxoMbQ
    Güzel günler göreceğiz çocuklar, güneşli günler göreceğiz... Motorları maviliklere süreceğiz çocuklar, ışıklı maviliklere süreceğiz... Açtık mıydı hele bir son vitesi, adedi devir. Motorun sesi.

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    ankarada 10-15 liraya satılıyor o takım... aldığım için biliyorum...
    cır cır vır vır kolu elimde kaldı...
    ben de ortasına bi kaynak yaptım... cırcırsız kullanıyorum...

oyunageldim - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Wave 110i
    Lokmalar elinde kalıcak anlaşılan

2. sayfa BirinciBirinci 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)