ben bu kontra tekniğini anladım ama olay şu gidonu itme diyolar aşşağı doğrumu iticez yoksa düz mü ?
ben bu kontra tekniğini anladım ama olay şu gidonu itme diyolar aşşağı doğrumu iticez yoksa düz mü ?
Duz , ben ilk defa deniyim dedim direge gomuyordum hizli ittim ilk defa deniceksen yavas it minicik ben hard diye ittim allahdan araba yoktu bi anda serit deistirdim soldan saga atti 60 la giderken
yukarı doğru
Gidon aşağı doğru hareket edemeyeceğine göre düz itmen gerekiyor.
kontra tekniğinin işlemesine engel bir sorun buldum kısa zamanda paylaşıcam ahali
Motorun yatacağı ve döneceği yöne doğru eğilip eğilme hareketi ile beraber gidonu ittirirseniz çok fazla kafa yormadan bu tekniği uygulamış olursunuz.
Altin elbiseli adam ve motorcu muhabbeti kontra videolarinda `mucizevi bicimde`, ` tuhaf bicimde` ve `biliyorum akliniz almayacak ama oyle` gibi ifadeler kullaniyorlar.
Keith Code filmini izlerseniz olayin mantigini kavrarsiniz, nasil oluyo bilmiyorum ama iyi donuyorum kafasina gerek yok.
ikitekerli, itmeye çalıştığımız elcik tarafına yatacağı için ileri-aşağı olur.
Ben ilk defa bindigim motorda hemen uyguladim,hatta slalom yaptim niye bukadar kasiyonuzki bu isi yav,gidon zaten saga sola donen bisey,saga yaticaksan saga ittir,sola yaticaksan sola ittir,yanliz oyle dururkenki manevra yapma hizinda itme gidonu,motosiklet elinde kalmasin
Kafana takma sen motora alış bir süre sonra beynin onları otomatik olarak yapar
gidonu aşağı ittiğindede değil ileri ittiğinde tam olarak kontra vermiş olursun, ilk başlarda düşük hızlarda ve trafiğin olmadığı yerlerde alıştırma yap bir iki denemeden sonra tecrübeyle daha anlaşılır olur.
kontra konusunda en anlaşılır anlatan video :
bu bence
Kontrayı bulan ile yerçekimini bulan hödük aynı kefededir. Teknik nedir arkadaş? Kontrasız dönebilen mi var?Bisiklet sürebiliyorsan bunu zaten öğrenmişsin dostum adını kontra yada feriha koy ne değişir? Yürümek gibi bu, yürümenin ismi değişse ne olur değişmese ne olur? Motosiklet yazıyorum sana, 5 bin km kullan geçer 👍🏻
Kontra teknigini anlamak icin bence ilk once yercekimi ve merkez ksc kuvveti nasil isliyor onlari anlamak gerekiyor. Merkez kac kuvveti donen bir kutlenin donus cemberin iceriye dogru olusan kuvvet bunu yenmek icin de motoru yatioruosun donusun icine..
Araba viraj alirken nasi disa savruluyosa motor da ayni kuvveti yiyor bunu hissetmiosun cunku donusu baslatan sey senin agirligini ice vermen.. agirlik ice verilince motosiklet dik durmak icin donmeye basliycak..
"Kontra" da tam olarak motosikletin agirligini donmek istegin yone vermek bunu yapmak icin de ters yone ceviriosun ve motor yatik olmadogo icin donmek gere agirligi disa savruluo ve sende savruldugu tarafa donuosun..
Bisiklet dengesi oldugu icin bunlarin hepsini kas hafizasi ile yapiosun zaten.. bilincli olarak kuvvetleri dusunmek seni daha iyi yapar
20.000 km dir motosiklet kullanirim daha yeni öğrendim kontrayi.
Bastirma kaldirma çekme değil, 40-50 ile giderken gidonu hafif ittir o anda netlesiyor kafanda.
Kontra ile tehlikeden kaçmak daha kolay oluyor.
o zaman benimde sorum şu
gidon açısı dik olan motorda kontra gerçekleşir mi?
öyle bir motor yoktur belki ama teknik olarak öyle düşünelim
süspansiyon-gidon açısı yere 90 derece dik duruyor
Bir çok video izleyip, bir çok kullanıcı görüşü vs kafanız karışmasın.
motosikletiniz elinizde 50 Km hız ile giderken gidonu ileri geri oynatın olayı kavrayacaksınız.
Bisiklete binebiliyosan zaten yapıyondur kontrayı.
Nefes alır-verirken düşünüyon mu "aldım, tamam şimdi nefes vercem" diye?
Döneceğin tarafa doğru gövdeni yatır/sarkıt, vücut dengen bozulacağından istemsizce de olsa, -farkında olmadan- gidonu itersin; motor da o tarafa yatar zaten.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)