arkadaşlar slm; bir vespa hayranıyım. eskiyen vespamı komple yenilemek için kolları sıvadım ve sonun da bitti. yorumlarınızı bekliorum.
arkadaşlar slm; bir vespa hayranıyım. eskiyen vespamı komple yenilemek için kolları sıvadım ve sonun da bitti. yorumlarınızı bekliorum.
Ellerine sağlık güzel olmuş... Emeğe her zaman saygı... Güle güle kullan kazasız belasız çiziksiz inşallah...
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
vespa dıyınce durup dusunmek lazım mukemmel bı motor ve senınkıde cok guzel olmus ellerıne saglık
m € c l ü q
bence çok hoş olmuş ellerine sağlık ama renk kırmızı ve döşemesiyah olsa daha bi hoş olurdu gibi geldi bana ama tamamen zevk meselesi böylede hoş birde detay fotoğraflarını bekliyoruz kazasız belasız sürüşler
nede olsa vespa.süper olmuş...güle güle kullan
B rh +(pozitif)
güle güle kullan çokgüzel olmuş
güzel. güle güle kullan
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
cok hos, neler yaptin yenilemek icin ?. mekanik aksama dokundunmu ?
Ege Dis Hek Fak
Hayırlı olSUN
___KILIÇ___
[B] ยภยtยlคภlคг ยภยtคภlคгı ครlค ยภยt๓คzlคг ¤ۣۜ __ к ı ℓ ı ç __ [/B]
Fazla klasik ama güzel
büyük para büyük araba büyük kalçalı kızlar, tek düşündüğüm yalnız bunlar(üstü açık mercedes içi kız dolu)
hojam hayırlı olsun makina çok şeker Allah kaza bela müsibet vermesin
[SIZE="2"][B][I][FONT="Verdana"][LEFT]MEEEEAAAAAAAUV
[/LEFT][/FONT][/I][/B][/SIZE]
ewt sadece görüntü deil motorda komple bakıma girdi,gdm adlı üyeden alıntı
elektrik tesisatı vs.
ama hala eksikleri var ufak tefek onlarda bitince çok güzel olcak inşallah
scoter lerin babası azcık ilgilenince oda seni üzmemiş çok güzel duruyo güle güle kullan
vespaları bende cok sevrım (ama yenılerını )
Yeni yine yeniden
kardes ellerine kollarına saglık cok güzel olmus kazasız belasız binesin isallah motoru yenilemek için kolları sıvamıssın ne yaptın mesala kardes boya orjinal boya mı kardes
oo eski canavarı yine yeni haline dondurmussun valla ellerine saglık güzel olmus
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)