O cbr 125 sahibi buradansa lütfen konuya gelsin :D
Reklamlar
-
Arkadaşlar henüz yarım saat önce mecidiyeköy astoria ışıklarda bir cbr 125 gaz verip duruyordu :D
Beraber kalktık ve arkama baktığımda resmen can çekişiyordu :D nerde o kalıplı ama performanssız arkadaş :D
Cbr 125 i bukadar güçsüz bilmezdim 3 mılyarlık motora bıdakı ışıklarda anca yetişti :D
Reklamlar
-
-
MotoGlock adlı üyeden alıntı
Kafasında gopro vardı Video alıp almadığını merak ettim
-
sprsin
-
Çinlinin dökülen parçaları toplamak için arkadan gelmiştir. Ne iyi insanlar var yaaa hll spr dvm.
-
kardeş şimdi neden böyle konular açıyorsunuz cbr drifti her konuda geçer ama dandiklik konusunda geçemez
-
-
Ya yeter ne bu karşıtlık ben honda kullanmama rağmen kuba süperlight yada mondial x treme max sempati duyuyorum. Nedir bu hırs duygusu yok cbr yetişmez yok mondial 4. Fites (vites) e kadar önü inmiyor
-
Öldürün la benı hondacılar bende honda alıcam bukadar yuklenmeyın tamam :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:38 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:36 ----------
A.Türker adlı üyeden alıntı
Espirili şey motosıkletının markasından anlamalıydım :D
yoksa senmıydın :D
-
19 Aralık 2015, 17:43
Cidden nerde o adam drifte o motosiklet ile yetişememek hatta geçilmek baya çaba başarı ister :D
-
19 Aralık 2015, 17:44
mobyby adlı üyeden alıntı
Cidden nerde o adam drifte o motosiklet ile yetişememek hatta geçilmek baya çaba başarı ister :D
Heh beni anlayan tek adam tabıkıde honda mondıalı 3 le böler 5 e çarpar maksat o motosıkletı kullanamamak.:D
-
19 Aralık 2015, 17:48
s103r adlı üyeden alıntı
Heh beni anlayan tek adam tabıkıde honda mondıalı 3 le böler 5 e çarpar maksat o motosıkletı kullanamamak.:D
fake atmış sana haberin yok
-
19 Aralık 2015, 17:48
Beyler herkes savurmuş imkansız birşeymiş gibi sanki drift ile h2 geçtik dedik
135cc -125 cc
12.7 bg-13.3 bg
10.5 tork -10.4
İmkansız dımı gerçekten
-
19 Aralık 2015, 17:55
Baskan gecen bostanci sahilde h2r tokatlayan driftci senmiydin,herkes konusuyodu
-
avici adlı üyeden alıntı
Çinlinin dökülen parçaları toplamak için arkadan gelmiştir. Ne iyi insanlar var yaaa hll spr dvm.
Oda güzel kardeşim Daha allaha şükür bir parçam dökülmedi
para meselesi bızım butcemızde bu idi
-
Sen her aragaz verenle gaza geliyorsan , daha dikkatli sur motorunu !
-
19 Aralık 2015, 19:54
adam senin gibi tipagaz yapmamistir belki.... hani bi muhabbet vardir ya duran arabaya makas atmak gibi
NASIL BAKARSAN OYLE GORURSUN...
-
19 Aralık 2015, 20:13
bende cbr 125 kullanıcısıyım ( o kişi ben değilim ) cbr seni her türlü geçer o arkdaş kullanamıyordur hızlarınız hemen hemen eşit sayılır ama cbr grenajlar rüzgarı keser sen boğulanda cbr uzar gider
-
19 Aralık 2015, 21:56
beni tanıdılar siz kaçın
-
19 Aralık 2015, 22:03
bence o kişi seni trollemiş resmen. aragazı vermiş seni gaza getirmiş kendisi sakin sakin gitmiş sen de kendi kendine gelin güvey olmuşsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)