gaza gelme ipragaza gel
Entereasan...
Halbuki benzer bir cbr 125 isiklarda oyle bir gazladi ki ben litrelikle yetisememistim ardindan...
Hayret.....
Önce aslana baktım sonra böle bıçağı eline bir alırsın tak tak tak tak misali olmuş bu sanki ya :D Bir TÜRK sineması havası var bu işte :D
Cc farkı çinlide olsa geçer ben extreme max kullanıcısıyım ama 125 makinalar beni geçiyo zoruma gitmiyor Çünki ben arazide iyiyim Japon Çinli tartışmasını bırakalım Japon dayanıklılık var parça pahalı ve yok Çinli parça çok ucuz hepsinin bi güzel yanı var işte.ekipmanı olan ve takan benim gözümde motorcudur.saygılar
Şakayla karışık demediğinizi bırakmamışsınız beyler Japon diye geçilemez mi şimdi cbr :D
Geçen bir cbr gördüm allah sizi inandırsın manifoltlu şahine kafa tutuyordu ya çılgın Kızmasın CBR cı arkadaşlar ama hepsi altındaki makineyi sonda o R harfi var biraz güzel şekli var diye 600 lük sanıp çok gaza geliyor
geçilir arkadaşım öyle bir geçilirki bizzat geçtim ama benim o zamanki çinli kanuni breton modlu 200 cc idi eleman 125 lik sanıp kafa tuttu büyük ihtimal velhasıl çinli japon yok giden motor gidiyor ama iş dayanıklılıga geldımmı japon derim ve susarım bu arada bende honda kullanıcısıyım çinliyi övmüyorum
vitesi boşa almak için ara gaz vermeye çalışıyor olabilir sen yanlış anlamış olmayasın
vallahi benim yaptığım taktik bi gaz veriyordum bi kalkış yapıyordum ilk vites fırlıyordum sonra 2 ye alıyorum 6-7 devir arası standart seyir moduma geçiyorum yanımdaki tehlike kendi kendiliğinden uzaklaşmış oluyordu :D
Not : artık yapamıyorum :D cbr yi parçalamak çok zevkli 5 ay motorsuz kalma garantisi var şahsen
Cbr 125 e tekrardan kavuştum
Malesef benim o cbr125 kardeşim çok pis tokatladın beni bence sen buralarda sürünme yarışlara git kameramin şarjı bitmişti:(
Cbr 125 ile driftin arasında bu kadar mı fark var vay arkadaş dönen makaraya bak :D
Bu driftçiler neden cbr ile kendilerini yaristiyorlar ki :D Yanlis anlasilmasin en yakin arkadasimda da drift var yok söyle yok böyle hayır 135cc motorun var maksimum 120 yapiyor cbr duz yolda 135 goruyor.. Neden ? Sizin arka disliniz daha buyuk daha torklusunuz drift daha da hafif olunca kalkışta iyisiniz ... Hele sürücü de hafifse zaten tokatlamak degil tokat manyaği yaparsın drift ile ama uzun yola gel çık bakalım yanından nasıl usulca uzayıp gidiyor görürsün ...
Ha birde şu boyutu var cbr 125 alanlarin %95 i seklinden dolayi tercih ediyor ... Abi cbr125 alan adamin bajaj pulsar alacak parasi da vardi gider alirdi eger amacı daha iyi gitmek olsaydi ama birazda şekil icin alıniyor.. Bu arada motoru ilk öğrendigim motordur drift kendisini ayri bir severim :D
Drift değilde z-one-s 180 cbr a alternatif olabilir yani parası olmayan adam için.Cbr 125 9.600 TL onu alamayan adam parası yetmeyen adam z-one-s alır 4800 TL.
Tip var cbr kadar olmasada, gayet iyi gidişi var ve parasına göre çok sağlam.Dijital ibre, koltuk altı 2 litreye yakın bagaj, 18 LT depo vs Çinli olmasa millet baş tacı yapacakta çinli diye herkes giydirir şimdi kullanmadan etmeden.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)