Acil nakit ihtiyacından motosikletimi satmak zorunda kaldım. İnsan sevdiği motordan ayrılması zor oluyormuş Depodaki Kuba CG ile idare edecem 2 ay artık. Fuar için şimdiden uçak biletimi aldım. Ne alacağım hakkında hiçbi fikrim yok şuan.
Acil nakit ihtiyacından motosikletimi satmak zorunda kaldım. İnsan sevdiği motordan ayrılması zor oluyormuş Depodaki Kuba CG ile idare edecem 2 ay artık. Fuar için şimdiden uçak biletimi aldım. Ne alacağım hakkında hiçbi fikrim yok şuan.
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
hocam şarkı efso olmuş :D
ben motoru sattığımda adam beni evime bırakmıştı şans
fuarda görüşürüz inşallah bu arada fuarda mt üyelerini yakalarına kırmızı gül falan taksınlar da tanıyak yada başka bi formül bulalım :D
Allah kavuştursun daha iyisini alırsınız inş
teiekkürler. Nasip bakacaz artık bişiler
eyvallah. Ben İbo kısmını yaptığımda gülsem mi alğasam mı bilemedim bideova :D
---------- Mesajlar birleştirildi - 15:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:25 ----------
görüşürüz inşallah Kırmızı karanfil daha iyi şeçim olur :D
Motorda gözüm yok hocam. motorsuz kaldıgıma üzülüyorum :(
youtube : motorcu hikayeleri (motovlog) youtube - facebook adaletsurucukursu / Antalya /
ybr iyidr ybr . saka bir yana hayirli olsun Allah daha iyilerini versin
Sana bi 650 f yakışır en kırmizısından.
valla gözlerim doldu aşk budur abi işte
İzlerken duygulandım aşağı inip motoruma sarıldım,öptüm seni seviyorum dedim,ağladık beraber .Ben göz yaşlarımı döktüm o zengin karışımı ile egzoz patlattı hıçkıra hıçkıra :D
Valla izlerken ben de üzüldüm. Motor satmak çok kötü bir duygu
Yeni sahibine hayırlı uğurlu olsun, size de Allah daha iyilerini nasip etsin
Allah daha iyilerine binmeyi nasip etsin inşallah
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)