Yabancı bir adamla bir Türk şöför kavga ediyor. İzlemeyenleriniz varsa diye paylaşıyorum.
1
2
3
4
Yabancı bir adamla bir Türk şöför kavga ediyor. İzlemeyenleriniz varsa diye paylaşıyorum.
1
2
3
4
Abi adam vurdun, kaçma diyor. BU eleman niye inatla kaçıyor onu anlamadım.
ne iyi adammış sadece arabama vurup kaçamazsın diyo. bu olay rusyada olsaydı ecnebiyi geldiği yere götürürlerdi, bizim insanımız böyle güzel işte.
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
İlk kaza olduğunda insan gibi durup aşağı inse kaçmasa bu adamın böyle çıldıracağını sanmıyorum. Tam dayaklıkmış o ingiliz.
Ben Ankaralıyı takdir ediyorum hiç bir şiddet uygulamamış. Bana böyle yapıcak vurup kaçıcak arabanın camını farını kırardım valla! İzlerken sinir oldum lan!
muhtemelen adam türkçe anlamıyor. anlamadığı için söylediklerini küfür falan filan sanıyor. türkiyeyi işid mişid sanıyorlar hep ondan oluyor. :D
Videodaki maganda Ankaralı arkadaş değil arabanın içindeki ittir. Yağdım yağdım help help... arkadaş polis çağırmış bekle diyor. Başkasının hatası yüzünden öyle bir arabanın hasarını kendi kaskosundan karşılamak zorunda değil. He tabi bizim ülke zengin düşmanı birazdan sırf adam x6lı diye sövmeye başlanır
Yaaağdım pulis paaağdon pulis yaaağdım
Adam korkudan kaçıyor,beni öldürecek diyor,öyle kovalamaya gerek yok vuran aracın plakasını alıp şikayet etmek sigorta dan yaptırmak için yeterli, yoksa trafikte adam kovalamak akıllıca değil daha büyük kazalara sebeb olabilir.
bizimkinin cüsse ile ses ters orantı yapmış. adam sinirden sesi kısılmış ya yazık
Hürrem kılıklı turiste dicek bişiy bulamadım
internetiniz cumleten hayirli olsun arkadaslar
Enteresan Allah dan adam da art niyetli değil. Yalnız bir çok ili gezdim ve gözlemlediğim şu; Pek çok ilimizde karakollar hep ara sokaklar da ve mahallelerde. Tabi ki genelleme yapmıyorum ama bu video bunu bir kez daha fark etmem sebep oldu. Acil bir durum da gidip de yol üzerinde bulabildiğimiz pek karakol yok.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)