Büyük Motor Için Pimapen Garaj Sorunum
Reklamlar
-
Arkadaslar selam, xj6 mı sattim ve yerine 600rr yada eski kasa 600f alacagim yakin zamanda fakat garaj problemim var. Evin balkonunun yanina yaptirdigim bu garaja xj6 tam sıgıyordu (elle geri geri iterek sokuyorum kapidan) ve gorundugu üzere buraya alacagim 2 motorda o şekilde sıgmaz. Bu işlerden anlayan varsa bu kapiya ne şekilde bir cozum bulunabilir aklımda sürgülü kapi yada direk kapiyi kirip zincirle kapatmak var. Yapan ustalara ve cevreye soracagim ama burdada bilgisi olan varsa diye sormak istedim
Reklamlar
-
sol tarafıdada açılır kapanır bir kapı yaptırsan?
-
Süper Moderatör
ortadaki kayıtı söküp çift kanat yapabilirsin,
ortadaki kayıtı söküp sola kaydırıp kanatı büyütebilirsin,
kanadı ve diğer sabit kısımı söküp demirden bir kapı yapabilirsin,
azcık paraya kıyarsan otomatik kepenk yaptırabilirsin,
daha da uzatırım listeyi sen bütçeden haber ver
-
Sol tarafa kapi yapilamaz sanirim kilid kismi o ortadaki duzlukte. En dusuk ucretle halletmem gerekli motor paramdan vericem buraya
-
Süper Moderatör
en kolay ve estetik yöntem şu olur;
soldaki sabit kısmı sökersin, çöp olur. o ölçüye uygun çift açılır kanatların sabit kanadından yaptırır, sendeki diğer açılan kanatla beraber kullanırsın.
bir fıratpen üreticisine gidersen yardımcı olur. her firmanın profil detay ve kalınlığı farklıdır.
-
Duvarı kırabilirsin Erman. Beleşe halletmiş olursun
-
-
kepenk işi çok güzel fikir bence. kapıyı büyütmek için yapacağın masrafla aynı paraya bile gelse daha estetik ve güvenli olur.
bu vesile ile Olcay Avşara saygılarımı sunuyorum
-
Motorun arka tekerini kaykay gibi bir şeyin üzerine çıkarıp motoru yana kaydırabilirsin. Döner tablalı olursa arka teker de aşınmamış olur.
-
19 Aralık 2015, 16:19
Kardes bunu boyle kaca yaptirdin heves ettim simdi ilk defa gordum boyle bisiyi ne kadar tutar bu koye gidince yaptiricam bende garaj yok orda
-
19 Aralık 2015, 16:27
hiç bozma güzel olmuş. honda grom al
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
19 Aralık 2015, 16:43
Garajin maliyeti 1000tl idi. Kapi veya kepenk olayi olabilir soracagim
-
19 Aralık 2015, 21:54
Süper Moderatör
otomatik kepengin m2 si 500 tl gibiydi sanirim. senin ora 2-3 m2 vardır.
yanlis da hatirliyor olabilirim
-
20 Aralık 2015, 12:02
Yapan firatpen bayisiymis daha once ben muhattap olmamistim, ciftli kapi veya surgulu bisey yapicaklar 5 güne öneriler için tesekkurler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)