Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Anadolu yakasında sol şeritten gitmek...

REKLAM ALANI

Motosikleti
    honda nc750 x
    Belki hukuki hakkımız değil sol şeritten gitmek ama insanların yaşadığı şehir veya ülkelerde ahlaki ve toplumsal bazı kurallar oluşur ki motosikletli olarak bu şeritten gitmemiz de artık alışılagelmiş bir durum. Ancak bunun bizim hakkımız olduğunu düşünmediklerinden midir, yoksa motosikletlilere olan kinlerinden midir(ki bazı motosikletli arkadaşların buna sebebiyet vermesini de kınıyorum) araç kullanan arkadaşlar sık sık bu şeriti kapatmakta ve taciz etmekteler.
    Özellikle dikkat çekmek istediğim konu ise; yavaşlayıp kontrol ettiğimde şerite giren kişilerin ya bir elinde telefon diğer elinde sigara ile seyir etmeleri ya da gözleri telefonda ve kulaklarında kulaklıkla müzik dinlemeleri dikkatimi çekiyor maalesef. Bu insanlar ne çaldığımız kornayı duymakta ne de yaktığımız uzun farı görebilmekte. Sırf bu insanları ifşa etme amaçlı kaskıma kamera almayı planlıyorum.
    Tabi herkesin görüşü farklı olabilir, sol şeritte gitmemizin mantıklı olmadığını da düşünen olabilir. Ama madem ki böyle bir durum olagelmiş, araç kullanıcılarının buna saygılı olmasını beklememizin hakkımız olduğunu düşünüyorum(Araba kullanırken kendim de bu duruma özellikle dikkat ediyorum). Tekeriniz düz bassın...

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:45 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:40 ----------

Asıl rica edeceğim şeyi unuttum; kamera ile seyreden arkadaşlarım lütfen üşenmeyin ve bu telefonla konuşarak kulakla müzik dinleyen, şeriti ihlal eden sürücüleri kameradan aldığınız görüntüler ile whatsapp tan trafik polisine bildiriniz..
    smiles bunu beğendi.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Yuzleri gorunecek sekilde video kaydi yaparsaniz basiniz derde girebilir...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)