Ankara Mt Bahçelievler Benzin Cafe Buluşması-
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Herkese teşekkürler arkadaşlar, tekrardan çok memnun oldum tanıştığımıza..
Doğan kardeşim birlikte görürüz kaç bastığını sıkıntı yok..
Hepinize sevgi ve saygılarımla..
-
Samsunda olmama rağmen böyle arkadaşlarımızın bir araya gelip güzel zamanlar geçirmesi beni de çok mutlu ediyor ve her gün daha fazla hevesleniyorum böyle dostluklar için.
Muhabbetiniz bol olsun, tekeriniz düz bassın.
Ride to live,Live to ride
Honda CBR 125R (2015) > Yamaha YZF R25 (2016)
-
aa kim kimdir yazsanıza ya..
-
Alt fotoda sol arkada oturan benim.spooferil sol en önde oturan,idmanyurdu sağ cam kenarı,sağ ortadaki çaylakcıbır,sağ en sondaki ise PamirGT abimizdir.
-
Genjler üşümüyonuz mu siz? :D
-
Mamba09 adlı üyeden alıntı
Genjler üşümüyonuz mu siz? :D
Motosiklet aşkı içimizi ısıtıyor be abi
-
-
PamirGt adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar herkese tekrardan çok teşekkür ederim gerçekten güzel bir buluşma ve sohbet oldu.Umarım sayımız artarak devam eder bu buluşmalarımız.Havayı güzel bulduğumuz bir günde gezi düzenleriz
Soğuk konusuna gelirsek Ankara gerçekten soğumaya başladı.Güneş gittiğinde eksileri görüyoruz ama motor sevgisi işte bir şekilde idare ediliyor
Son olarak Doğan ellerine sağlık kardeşim konu için
Ne demek abicim,senin motor kaç basıyo ya :/
-
19 Aralık 2015, 14:24
cico06 adlı üyeden alıntı
Ne demek abicim,senin motor kaç basıyo ya :/
Ben öyle denemedimde top speed, forumdan bir arkadaşım artçıyla 186 gördüğünü söylemişti ama onon motor 2013 dü.Ben lastik taktırdıktan sonra (diablo rosso2) yanak genişliği 1 cm küçüldüğü için son hızımın 10 km düşeceğini fakat torkun artacağını söylemişti motolastikteki çalışan.Ki son hız görmesemde eskiden 7 bin devirde 110 la giderken şimdi aynı devirde 103-104 le gidiyorum.
-
19 Aralık 2015, 14:25
Ya ben boyle sansin icine pasta kremasi doldururum... Bir dahaki sefere kismet. Kiskandim valla... Soz verip gelemedigim icin de ayrica ozur dilerim.
-
19 Aralık 2015, 16:28
güzel bir toplantı oldu. yaza doğru yapacağımız geziler için daha da büyüyelim tanışalım, kışı boş geçirmeyelim ;)
-
19 Aralık 2015, 16:35
iyi insanlar belli yüzlerinden
Kurt Ölümüne Yakın Yalnız Olur
-
19 Aralık 2015, 20:45
Başka bir gün ben de katılırım umarım. Cuma günü 7 de müsait değildim ne yazık ki
-
19 Aralık 2015, 20:57
numangokce adlı üyeden alıntı
Ya ben boyle sansin icine pasta kremasi doldururum... Bir dahaki sefere kismet. Kiskandim valla... Soz verip gelemedigim icin de ayrica ozur dilerim.
Motor servisten çıkarsa beraber gideriz
-
19 Aralık 2015, 23:37
ne yidiniz içtiniz.hesap ne kadar geldi?
-
20 Aralık 2015, 07:48
svsmrl adlı üyeden alıntı
Motor servisten çıkarsa beraber gideriz
Bi dahaki bulusma yaza olur herhalde. O zamana kadar da cikar senin motorda.
Ya aslinda "geleneksel" haftalik yapsak ya? Bir hafta katilamayan ( benim gibi) haftaya katilir.
-
20 Aralık 2015, 16:56
Ya aslinda "geleneksel" haftalik yapsak ya? Bir hafta katilamayan ( benim gibi) haftaya katilir.
yazın çok geç olur. yaza kadar 5-10 kere daha toplantı yapmalıyız.bu arada watsap grubuda oluşturduk iletişim açısından iyi oldu.
-
20 Aralık 2015, 18:51
Senden esinlendim ben de motoruma isim koydum bajaj'ın "Ba"sı Discover'in "Di"si Oldu sana Badi :D
-
20 Aralık 2015, 20:21
idmanyurdu adlı üyeden alıntı
yazın çok geç olur. yaza kadar 5-10 kere daha toplantı yapmalıyız.bu arada watsap grubuda oluşturduk iletişim açısından iyi oldu.
Hemen indireyim gruba eklermisiniz benide?
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)