Mondial rx3evo ~ Yamaha mt25
Reklamlar
-
Arkadaşlar ben askeri personel olacam 2016 yılının başlarında motorsikletimi alacam uzun yolu severim izmitliyim ama muğlada yazlığımız var yazları ağırlık göstercem ama gene motoru kışında bırakmıcam araba sevmiyorum motorun tadını veremiyor uzun yol için 2 sinden biri ?? Tavsiyeleriniz ??
Reklamlar
-
Mondial Rx3 Yamaha Marka olarak tabıkı daha iyi ancak model olarak mt25 uzun yol motoru değil
-
Troll olma ihtimali yuksek, ilk mesaj, yas kucuk gibi keza "olacam, alacam, gostercem, birakmicam"
-
Dostum yaşım 19 2016 bekliyom şimdi araştırmaya girdim böyle bi konu açtım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
Yani 700km çekilmez mt25 le?
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:12 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:08 ----------
Yeni üyelik açtım buraya bilgi edinmek amaçlı 2 sene ehliyetli ehliyetsiz tecrübe var viteslide kuryelik yaptım şimdi sözleşmeli asker olacam allahın izniyle troll demeaeydin sevinirdim arkadaş
-
Scream41 adlı üyeden alıntı
Dostum yaşım 19 2016 bekliyom şimdi araştırmaya girdim böyle bi konu açtım
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:08 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:06 ----------
Yani 700km çekilmez mt25 le?
Mt 25 Yerine Ktm rc 250 Veya r25 alabılırsın
-
s103r adlı üyeden alıntı
Mt 25 Yerine Ktm rc 250 Veya r25 alabılırsın
R25 ve RC250 uzun yol motoru olur mu ki racing sonuçta ??
-
Sen inazuma al güzel kardeşim. O sınıfta en güzel uzun yol o motorla gidilir.
-
mt25 ile mondial karşılaştırılmaz tabi de mt ile de uzun yola çıkılmaz naked olduğu için. inazuma bakabilirsiniz.
-
Scream41 adlı üyeden alıntı
R25 ve RC250 uzun yol motoru olur mu ki racing sonuçta ??
Sonucta ruzgardan korunmak istediginde arkasina saklanabilecegi bi cam olacaktir,uzun yolda yapilir,niye yapilmasin? Istanbul-Ankara Bursa-istanbul yapan cok insanlar var,neden olmasinki? Naked dan cok daha cekilir bi yol olacagi kesin.
Dostum senin icinse rx3 cok daha iyi olucaktir uzun yol acisindan,yanliz mondialde durumlar ne olur bilemem,forumlarina bakmak lazim,mt25 se kaliteden yana sorun yaratmasada,o ruzgardan artik,"ulan yanlis motormu aldik?" Demen cok muhtemel.
-
19 Aralık 2015, 00:48
Naked motorla uzun yola niye çıkılmasın. Naked ile olmaz da Racing ile mi olur gidona eğilerek eğri büğrü uzun yol yapmak.
-
19 Aralık 2015, 01:07
Mengu16 adlı üyeden alıntı
Naked motorla uzun yola niye çıkılmasın. Naked ile olmaz da Racing ile mi olur gidona eğilerek eğri büğrü uzun yol yapmak.
Abi yapma yav,nakedda surekli ruzgar yemekmi,yoksa racingte istediginde yatmakmi? Sonucta herzaman kapanmak zorunda degilsin racingte,he naked gibi oturus rahat olamaz,ama farkli klasmanlar,ruzgardanmi odun verebilirsin yoksa oturus pozisyonundanmi ona karar vermesi lazim
-
19 Aralık 2015, 08:10
Tamam özür bir kontrol edeyim dedim...
-
19 Aralık 2015, 10:00
Mondiali güzel yapmışlar sorun cikarirmi bilmem,honda,yamaha yapsa aynisini hemen alirim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)