Akrabalar yüzünden motoru satmak
-
18 Aralık 2015, 23:47
Sti adlı üyeden alıntı
Bir iki tanesini tersle baska kimse yanasmaz baskan,he dersen arada motoru biyerlere birakmam lazim,getir baa iki tur atiyim 3 lira yakar,10 lira atarim
Şu konunun üstüne motor istenirmi be kardeşım :D
Reklamlar
-
18 Aralık 2015, 23:50
At, Avrat, Silah emanet edilmez. Motor da at sınıfına giriyo o yüzden emanet edemem de.
-
19 Aralık 2015, 00:29
Benim eşimde arkadaşlarına motorunu kullandirirmış,emanet verirmiş "önceden" ben sevmem motoru emanet vermeyide almayıda herkes ögrendi sormuyorlar bile :D Kendi motorumuda vermedim onunkinede verdirmedim. Baştan rengini belli etseymişsin sonradan yapınca kötü oluyor.Sat gitsin simdi :D
-
19 Aralık 2015, 00:39
s103r adlı üyeden alıntı
Beyler benim dükkanım akraba çevremizin yoğun olduğu biryerde hergün bir akrabam gelip motoru versene şuraya gidicem
beni şuraya bıraksana.
motorla işin yoksa bugun bende kalsın.
Vs vs ama günde en az iki kişi gelip istiyor.
Kimseyı kıramayan bir insanım.
motor kıymetlı değil ama buda bi araç.
Bundan kurtulmak için sanırım motoru satacağım.
bu arada çok güvendiğim bir arkadaşıma gozumu kırpmadan anahtarı veririm
çünkü kullanışını bılıyorum.
Varmı kurtuluş :D
Vermeyi acilen bırakman lazım...
Hayır demeyi acilen öğrenmen lazım...
İkisinden birini acilen yapman lazım ;)
-
19 Aralık 2015, 00:40
EldekiDebryj adlı üyeden alıntı
Benim eşimde arkadaşlarına motorunu kullandirirmış,emanet verirmiş "önceden" ben sevmem motoru emanet vermeyide almayıda herkes ögrendi sormuyorlar bile :D Kendi motorumuda vermedim onunkinede verdirmedim. Baştan rengini belli etseymişsin sonradan yapınca kötü oluyor.Sat gitsin simdi :D
Satıp 3 5 ay sonra farklı bir model motor ile kendımıde farklı bır modelle sunacağım D:
-
19 Aralık 2015, 00:57
Allah kolaylık versin hocam. Akrabanın, eşin, dostun da yamyamından korusun :D
-
19 Aralık 2015, 01:19
surmenajetki adlı üyeden alıntı
Vermeyi acilen bırakman lazım...
Hayır demeyi acilen öğrenmen lazım...
İkisinden birini acilen yapman lazım ;)
Biraz ayıp olmadımı hacı :D
-
19 Aralık 2015, 01:47
nerdeyse sizin için tüm gün oturup bu konuyu düşündüm çok önemli bi konu. sonuca gelicek olursak bencede satın
-
19 Aralık 2015, 01:50
600 lük al de ki bu tehlikeli :D
-
19 Aralık 2015, 01:53
DKN adlı üyeden alıntı
nerdeyse sizin için tüm gün oturup bu konuyu düşündüm çok önemli bi konu. sonuca gelicek olursak bencede satın
Bu sonuca varmak için tüm gün düşünmeseydiniz keşke. Zaten kendisi de ilk düşündüğü seçeneğin bu olduğunu söylemişti
-
19 Aralık 2015, 01:53
AWESQME adlı üyeden alıntı
Aynen akraba olsa duramazsın akbabadır o
Şaka maka babanın oğlu bile olsa yeri gelince hayır demeyi öğrenmelisiniz. O kırılmasın bu kırılmasın diye diye...size yazık.
CBR 250R alınca nolucak hiç düşündün mü? MH Drift i istiyen CBR a ne yapmaz
cbr ı ver de gız mesleğin önünden bir tur atayım x kafenin orada hava basayım
-
19 Aralık 2015, 01:59
gurkanerkan adlı üyeden alıntı
Bu sonuca varmak için tüm gün düşünmeseydiniz keşke. Zaten kendisi de ilk düşündüğü seçeneğin bu olduğunu söylemişti
Arkadaş düşünmüş baya saolsun ancak durum senın dedıgın gıbıydı :D
-
19 Aralık 2015, 11:16
Büyük konuşmayayım ama benim motorum olacak, gelecek hiç motosiklet sürmeyi bilmeyen akrabam gelecek isteyecek. Şansı yok abi bende hayır diyemeyen biriyim ama yukarıdada dendiği gibi SİLAH,AT(motosiklet),AVRAT emanet edilmez.
-
19 Aralık 2015, 13:03
-
19 Aralık 2015, 13:09
Bahane bulmaya gerek yok. Motosikletimi emanet vermek istemiyorum de direk.
-
19 Aralık 2015, 17:17
Her gelene bozuk diyeceksin sonunda anlarlar ;)
-
19 Aralık 2015, 18:28
Arkadaş senin gibi bende hayır demesini bilmeyenlerdenim ...yazdıklarım bana ders oldu sana da olsun ...bundan 2-3 ay eveldi motor evin önünde iken kayınım habersiz almış götürmüş..oda bir arkadaşına vermiş ..almış artı birinide yanına ..bunlar hızla bir yere çarpmışlar otobüse çarpmamak için ..sonuç sürücü rahmetli ..artçı 15 gün komada ...plakaya 1,200 tl ceza 80 tl garaj 750 tl motor masraf ...ölen kişinin ailesiyle olan sorunlar vs onun için ders olsun hepimize ve motorcu arkadaşlara
-
19 Aralık 2015, 19:03
emanet mal güvendiğin insana verilir ki ben sevdiğim insana,canımı veririm ama malımı,paramı asla vermem akrabada olsa yabancıda olsa mali boyutunu geçtim herhangi bir kaza anında vicdanen çökerim bende,gerek yok aynı zamanda sürekli birşeyini isteyen insan senin yanında çıkar için duruyordur,yol ver gitsin parazit insanlardan uzak durun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)