Baba km yükselirse fiyatı düşecek diyorsun da. Daha ne kadar düşebilir. Günümüz parasıyla 16000 lira olur. 09 un senin kullandığın motorla alakası yok. xj6 gaz tepkisi çok yumuşak, daha konforlu sürüş isteyen kullanıcılar için yapılmış orta sınıf motordur. 09'un teknik verilerine bakınca çok bir anlam ifade etmiyor. Lakin gazı ilk çevirdiğinde her şey kafadan uçup gidiyor. 600RR'dan 09'a geçtim. Gaz kontrolü RR'dan çok daha zor. Gaza verdiği tepki Barkın babanın gsxr'da bahsettiği gibi dokunmatik. Dokunuyorsun devir artıyor
2000 devirden 11000 devire kadar kesintisiz bir güç var. Keza senin motorda yahut 600rr da bile bu tepkiyi bulamazsın. Motor çok esnek. 40 km ile giderken 6. viteste bile olsan gazı açtığında 200 e nasıl geldiğini anlamıyorsun. Frenleri RR la yarışır.
Çabuk tekere geliyor demişsin. Ben teker yapmayı bilmiyorum, ben istemediğim sürece de tekere gelmiyor.
Motora yeni yeni hakim olmaya başladım. 3500 km oldu alalı. Aldığım ilk hafta highside yedim
alışmamış götte 09 durmaz derler
Piste de girdim. Ama anlatmaya kalksam tüm tecrübemi çok uzun yazmam gerekir. Motocafe ye geliyorsan mutlaka karşılaşırız. Bol bol anlatırım. Hatta motorları değişip bir test sürüşüne bile çıkarız.
Son olarak 1000RR kullanan arkadaşım 09 u denemek için sürdüğünde ilk sözü dikkat et oldu
Sağlıcakla..