Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kymco X-Town ve Downtown 350i

REKLAM ALANI

Herkese selam,

Konu açıldı mı bilemedim, biraz araştırma yaptım ama denk gelemedim. Açıldıya önceden affola.

Eicma15'te Kymco X-Town ve Downtown 350i adıyla iki motorunu duyurdu. Sizce bunlar ülkemize gelir mi, gelirse fiyatı ne olur? Fikirlerinizi alabilirsem sevinirim

İyi forumlar.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Thermosifon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250
    Sanırım açılmıştı konusu dostum.Hatta bende yorumumu aynen buraya da yapıyım Ya bunlar ne özenti adamlar resmen birçok kısmı xmax benziyor

Motosikleti
    Yamaha Nmax 125
    Merhaba Arkadaşlar birde kymco nun global sitesine baktığımda bunların 125cc ve ABS li modelleri var acaba bunlar Türkiye pazarına girecekmi ve tahmini bir fiyat varmı.

@Thermosifon valla tekrar aradım ama bulamadım :( Dönüşün için teşekkürler. Ama bence xmax kadar hatta bazı konularda ondan da yakışıklı olmuş. Ama yine de plastik kalitesi sanki xmax'in daha iyi gibi geliyor. SYM ve Kymco'nun bu orta gövde plastik kısım bana nedense hep ucuz gibi geliyor. Ama yine de tasarım çok başarılı.

@endoramax; evet yurtdışında 125'likleri de var ama ben ülkemize geleceğini pek sanmıyorum. Misal 125'lik xmax'ler gibi.

Acaba net bir açıklama ne zaman yapılır, fuarda görebilir miyiz?

GP500-1st - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    italya sitesinde DTW 300 den 1000 euro pahalı. eskisi 300cc olan 30 bg bu 350 isimli 321cc 31.4hp çok fark yok torkunu 500 devir önce veriyor.

20 bin küsür çok rahat, eğer gelirse

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    2 yıl aradan sonra bu modeller web sitesinde duyurulmuş.
    X-town 125i 15990TL
    Downtown 350iABS 28490TL

Sizce kaç adet satar? Downtown 350 yi bilemem benim ilgilendiğim klasman için yani 125-150cc klasmanında böyle saçma bir modelin bu fiyata satılacağını hiç sanmıyorum. 183kg Maxi scooter ama 125cc 9.5kw(12.7HP) bir motoru var. ABS olsa hadi neyse o da yok.

Tefoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco People S200
    Alıntı artemis99 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    2 yıl aradan sonra bu modeller web sitesinde duyurulmuş.
    X-town 125i 15990TL
    Downtown 350iABS 28490TL

Sizce kaç adet satar? Downtown 350 yi bilemem benim ilgilendiğim klasman için yani 125-150cc klasmanında böyle saçma bir modelin bu fiyata satılacağını hiç sanmıyorum. 183kg Maxi scooter ama 125cc 9.5kw(12.7HP) bir motoru var. ABS olsa hadi neyse o da yok.
    xtown da abs var diyecektim ki fren cbs imiş.

bu fiyata böyle hantal motor hiç satmaz. bi de çıkar çıkmaz 1.400 tl zam yapıştırdılar. ilk çıkış 14.590 tl idi.
    Aşırı hız ve dikkatsizlik motorcunun en büyük düşmanıdır.

Birkan07 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yzf R-125 / Honda Today 50 / Ninja 250r / Xmax 250
    Bunları görüp beğenen olurda birisine sorarsa almadan yolun sonu kesin Xmax'e çıkar Senin de öyle olmalı bence

BigLion - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piaggio xevo 250 ve Yamaha Tracer 700
    arkadaşlar scooter, maxi scooter alacaksanız, çinli, japon, koreli ile uğraşmayın, italyandan şaşmayın derim. Piaggio xevo serisine bir göz aın derim, malesef TR(avrupa da her yer piaggio) de pek adı geçmiyor fakat ben dahil alanlar ömürlük kullanırlar, dayanıklı, az yakan, atik ve dikkat çekici bir motordur, satan tarz değişikliğinden satar yani, e bi de tabi italyan tasarımı var, yani Piaggio ve diğerleri.

SuleymanE - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Tracer 900 / Xpulse 200 4v
    Alıntı BigLion adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar scooter, maxi scooter alacaksanız, çinli, japon, koreli ile uğraşmayın, italyandan şaşmayın derim. Piaggio xevo serisine bir göz aın derim, malesef TR(avrupa da her yer piaggio) de pek adı geçmiyor fakat ben dahil alanlar ömürlük kullanırlar, dayanıklı, az yakan, atik ve dikkat çekici bir motordur, satan tarz değişikliğinden satar yani, e bi de tabi italyan tasarımı var, yani Piaggio ve diğerleri.
    İyide piaggio nun en sevmediğim tasarmı övmüşünüz. Bence koskoca piaggio ailesinde en kötü tasarım xevo250 serisinde (Şahsi fikrim)

Hani X10 350 deseniz anlarım, tam bir sanat eseri, dönüp defalarca bakılacak bir alet. Ama xevo, cık, beğenmedim.

Şu güzelliğe bakın hele:

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    x-towun 125cc 100 110 hızları gayet rahat görebiliyor yakıt 100 km rede 2.5 litre herşeyi var abs yerine cbs firen sistemi mevcut 125 ler içinde mersedes konforu denebilir bu modele şimdi fiyat şişik gelebilir ama ülkemize hiç gelmeyen x max 125cc geleydi anormal karışılanabilirdi
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

Motosikleti
    Yamaha Xmax 250 Ironmax 2019
    Alıntı SuleymanE adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    İyide piaggio nun en sevmediğim tasarmı övmüşünüz. Bence koskoca piaggio ailesinde en kötü tasarım xevo250 serisinde (Şahsi fikrim)

Hani X10 350 deseniz anlarım, tam bir sanat eseri, dönüp defalarca bakılacak bir alet. Ama xevo, cık, beğenmedim.

Şu güzelliğe bakın hele:

http://images.mcn.bauercdn.com/uploa...ges/06-x10.jpg
    Xevo'nun genelde arka bagajını beğenmiyorlar ve çirkin buluyorlar oysa kullanım pratikliğini bir bilseniz. Seleyi kaldırmadan full face kask koyabiliyorum, çirkin topcase çantalara hiç ihtiyacım yok. 80cm e kadar uzun parçaları bagaja atabiliyorum. Arka stopları aliexpressten aldığım reflektif kırmızı folyo ile kapladım şahane oldu.
    Elbette X10 daha güzel tabi ama XEVO ya da haksızlık etmeyelim ben tipini beğeniyorum. İtalyan kalitesi ve italyan motoru olduğu için aldım. Taiwanlı rakipleri gibi frenleri ciyk ciyk ötmez, Suzuki burgman gibi alçak ve şişman değildir, xmax gibi odun kütük üstünde oturmazsınız.
    Herkesde bir italyanın parçası pahalıdır önyargısı var, herhalde hiç yamaha servisine gitmemişlerdir, SYM joymax ın aynasının 500TL olduğunu bilmezler. Piaggio'da bakım aralıkları 3000km değildir 6000km de bir yağını filtresini değiştirirsiniz 18000km de de ağır bakımını yaptırır varyatör kayışını değiştirirsiniz sizi uzun yıllar götürür.
    Satarsam sadece daha küçük cc tarz değişikliği ve yakıt tasarrufu için satarım. Çok memnunum. Ne yazık ki kıymetini sahip olan bilir ve artık üretilmeyecek yerine de başka model gelmeyecek.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:57 ----------

Alıntı MeNGuC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    x-towun 125cc 100 110 hızları gayet rahat görebiliyor yakıt 100 km rede 2.5 litre herşeyi var abs yerine cbs firen sistemi mevcut 125 ler içinde mersedes konforu denebilir bu modele şimdi fiyat şişik gelebilir ama ülkemize hiç gelmeyen x max 125cc geleydi anormal karışılanabilirdi
    mesele o değil ki nolacak pcx125 de 110 u görüyor. Ama pcx in girdiği aralara girip manevra yapabilecek mi? park ederken pcx gibi nmax gibi pratik olabilecek mi? sadece fiyatı şişik değil kendisi de şişik. yamaha xmax 125 i getirmemekle akıllı davranmış belli ki.

MeNGuC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KYMCO SÜPER 8 Kara Şimşek :)
    Alıntı artemis99 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Xevo'nun genelde arka bagajını beğenmiyorlar ve çirkin buluyorlar oysa kullanım pratikliğini bir bilseniz. Seleyi kaldırmadan full face kask koyabiliyorum, çirkin topcase çantalara hiç ihtiyacım yok. 80cm e kadar uzun parçaları bagaja atabiliyorum. Arka stopları aliexpressten aldığım reflektif kırmızı folyo ile kapladım şahane oldu.
    Elbette X10 daha güzel tabi ama XEVO ya da haksızlık etmeyelim ben tipini beğeniyorum. İtalyan kalitesi ve italyan motoru olduğu için aldım. Taiwanlı rakipleri gibi frenleri ciyk ciyk ötmez, Suzuki burgman gibi alçak ve şişman değildir, xmax gibi odun kütük üstünde oturmazsınız.
    Herkesde bir italyanın parçası pahalıdır önyargısı var, herhalde hiç yamaha servisine gitmemişlerdir, SYM joymax ın aynasının 500TL olduğunu bilmezler. Piaggio'da bakım aralıkları 3000km değildir 6000km de bir yağını filtresini değiştirirsiniz 18000km de de ağır bakımını yaptırır varyatör kayışını değiştirirsiniz sizi uzun yıllar götürür.
    Satarsam sadece daha küçük cc tarz değişikliği ve yakıt tasarrufu için satarım. Çok memnunum. Ne yazık ki kıymetini sahip olan bilir ve artık üretilmeyecek yerine de başka model gelmeyecek.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:57 ----------

mesele o değil ki nolacak pcx125 de 110 u görüyor. Ama pcx in girdiği aralara girip manevra yapabilecek mi? park ederken pcx gibi nmax gibi pratik olabilecek mi? sadece fiyatı şişik değil kendisi de şişik. yamaha xmax 125 i getirmemekle akıllı davranmış belli ki.
    Tabiki aralardan derelerden geçerken daha piratik olmaz ama 125cc geçtiği yerden 250cc lerde kütür kütür geçiyor x max 125 getirmemekle iyi yaptığını zanetmiyorum sebebi şöyle açıklıyim satılan ülkelerde çok satış rakamları elde ettiğini izledim ülkemize gelirmi rekabet muhabetine bilmem lüx demek konfor şekil rahatlık ve para demek malesef durum bu
    CENNET UCUZ DEĞİL CEHENNEM LÜZUMSUZ DEĞİLDİR..

cem1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM MAXİ 400İ
    xmax'ler bildiğin at arabası... sadece ismi var.. Bunu bilemicem.. Bende Sym maxi400i var süper memnunum.. En konforlu en rahat ve en randımanlı scooter...

iyi sürüşler..

Alıntı cem1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    xmax'ler bildiğin at arabası... sadece ismi var.. Bunu bilemicem.. Bende Sym maxi400i var süper memnunum.. En konforlu en rahat ve en randımanlı scooter...

iyi sürüşler..
    At arabası mı kedi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş. O yüzden mi geçen yıl avrupa genelinde xmax'in en çok satıldığı ülke biz olduk.

cem1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM MAXİ 400İ
    dediğim gibi öyle.. Sadece marka ve isimden sattı.. Bir hevesle alan arkadaşlarım bile geri sattı ve satıyorlar. Pişmanlar.. Hantal, odun gibi bana göre öyle.. fiyatı da uçuk zaten.. ;) Kedi uzanamadığı mı )) Hocam istesem yarın alırım ama gereksiz...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)