Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Arka çanta cezasına son noktayı koyuyorum

REKLAM ALANI

hiçbir ülkede orijinal montaj kiti ile monte edilmiş onaylı taşıma kutuları ruhsata işletilmiyor imiş.

ayrıca;
    İzmir'de bir motosiklet kullanıcısının trafik cezası aldığını motosiklet kullanıcısı aldığı trafik cezası sonrası ceza iptal davası açtığı, mahkeme arka çantanın tadilat olarak değerlendirilemeyeceğine karar vererek cezayı iptal ettiği,

http://www.a2teker.com/haber-4135-ar...iya_soktu.html

ek olarak yorumda;

Erdoğan Tezcan
    idare makenizmalarından halkına kadar herkes manyamış

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    sagat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs rtr 150 apache
    iyi okula giden çocuklarda sırt çantalarını öğrenci kimliklerine işletsin

"dilekçe ile herhangi bir trafik kuruluşuna müracaat edilmesi" bu nasıl resmi belge, nereye müracaat edileceğini kendileri de bilmiyor, şimdi ben Sağlık Bakanlığına gidip işletebiliyor muyum çantayı, o da trafik kuruluşu diye geçiyor

BerKToprak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HİLTİ
    Benim merak Ettiğim Sigorta şirketleri Bir "Kaza" sırasında bu çanta topcaseyi karşılayacakmı bu işletildiğine göre sigorta kapsamına girmeli. daha önce başıma geldi araç vurdu motora devirdi çanta kırıldı exper çantayı karşılamıyoruz demişti.

Nikkfurie - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW , Piaggio , Sym
    [QUOTE=Vmaxxx;3792821........ben yurtdisindayim , izni olmayan hic bir aksesuari takamazsiniz , ne ayna ne manet nede canta ...

hele hele o nakliye sirketi gibi arkaya takilan cantalari.. yavv kardesim madem yük tasiyacaksin alin bir kamyonet
    mühendislerin en ince heasplarla yaptigi geometrisine ,yol tutusuna ve dengesine niye tecavüz ediyorsunuz anlamiyorum..

motorcu adam minimalist ve pratik olur... korunmasi haricinde cüzdani ve cep telefonu olur.........[/QUOTE]

soru 1... siz hangi yurtdışındasınız ?...givi,kappa,puig gibi firmaların motosikletler için araştırıp geliştirdiği ürünler için ekstra bir izin alıyormusunuz oralarda..bilgilendirir misin bizi ?

soru 2...kamyonet alın demişsiniz ama büyük şehirlerin trafiğinden bihaber olmalısınız bütün kuryeler kamyonet alıp trafiğe çıksa halimiz nice olur..

soru 3...minimalist olalım tamam da kaskımı,korumalı montumu eldivenimi nereye koyacağım? otoparklar banka gibi kiralık kasa hizmeti sunmuyor

babaçi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Comet
    Alıntı EthanHunt adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çanta ruhsata işlenmemiş diye muayene yaptıramayan birileri var mı?
    Polis ruhsata işlenmesi gerektiğini söylemişti
    sadece arka çantayla hafif kusurlu geçtim...daha sonra iki ayrı motor ve her ikimizde de 3 lü çanta setiyle kusursuz geçtim
    Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)