Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Harley Davidson kullanmış olanlar yardım

REKLAM ALANI
    anılbel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Wolf 125/ VSTAR
    Capozz'un da dedigi gibi 1800 cc harley'e aç kapa yaparsan aküyü yersin çalışmaz, o yüzden arkadasina söyle 2000 euro ya aküden bağımsız çalıştırma kiti var harleyin , onu alıversin .

Onun dışında agırlik merkezi yere yakın oldugu icin nispeten kolaydir kullanimi , düşe kalka öğrenirsin .

Arkadaşın sana güvenmiş ki emanet etmiş

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    O model Harley kullanmadım ama bir seneden fazla Cruiser tecrübem var.

Ön arka freni birlikte kullanın. Bir şey olmaz. Ki ki lazım, cihaz ağır, kolay durur. Hızlı kalkınca arkanın öne gelme durumu da mümkün değil. Eşşek gibi ağır motorsiklet, çatalı aşırı yatık, selesi çok aşağıda. İsteseniz yapamazsınız. Anca yana düşer. Çekinmeyin.

Dikkat etmeniz gereken nokta: Rake açısı yüksek olduğu için düşük hızda stabil değildir. Kalkıştan en kısa süre sonra hızınızı arttırmaya bakın. Duruken de ayni şekilde stabilitesini kaybedip yatmaya meyilli olacaktır, haberiniz olsun. Güzel tarafı sele nispeten alçak olduğu için ayağınızı direk yere koyabilirsiniz.

Dönüşler ilk başta zorlayabilir. Alışınca daha kolay. Spor yahut naked aksine motorla birlikte yatma değil, siz sabit durup motoru yatırarak dönmemiz lazım, özellikle 90 derece düşük hızlı dönüşlerde.

capozzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Dragstar 1100 sport
    cihaz ağır, kolay durur. Hızlı kalkınca arkanın öne gelme durumu da mümkün değil. Eşşek gibi ağır motorsiklet, çatalı aşırı yatık, selesi çok aşağıda. İsteseniz yapamazsınız. Anca yana düşer. Çekinmeyin.
    Dostum, cihaz ağır ve zor durur, kolay durmaz. DS 650 bile ayarsız kalkarsan slalom yapabiliyor, artçın dikkatli değilse arkandan düşebiliyor. (iki durum içine de girdim). Slalom sırasında soğuk kanlı olunmazsa kötü sonuçlar olabilir. Bununla beraber, koyulttuğum yerdeki cümle karşısında dehşet içindeyim. Çocuğun emanet alacağı makine hakkında "çekinme anca yana düşer" demek nasıl yani???

LostRider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Star Fire 48
    Bence uzak dur 35 bin küsür euroluk makina yatırırsan bile 5 bin euroya patlar.

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yahu alan razı veren razı kullansın sonra yorum yaparsın düşük hacimden birden yükselmek isteyenler merak ediyodur zaten kullansa ne olur diye

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    SD 1290R
    Alıntı capozzz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Dostum, cihaz ağır ve zor durur, kolay durmaz. DS 650 bile ayarsız kalkarsan slalom yapabiliyor, artçın dikkatli değilse arkandan düşebiliyor. (iki durum içine de girdim). Slalom sırasında soğuk kanlı olunmazsa kötü sonuçlar olabilir. Bununla beraber, koyulttuğum yerdeki cümle karşısında dehşet içindeyim. Çocuğun emanet alacağı makine hakkında "çekinme anca yana düşer" demek nasıl yani???
    Yazdığımı kesip biçerseniz öyle saçma şeyler ortaya çıkar tabi. Ağır motorsiklet tabii ki kolay durmaz. Bakın ben ne yazmışım:

"Ön arka freni birlikte kullanın. Bir şey olmaz. Ki ki lazım, cihaz ağır, kolay durur."

Motorun yan düşmesi, asıl "aman hızlı kalkarsam motorun arkası önüme gelir" diye saçmasapan bir sebepten dolayı ağır Cruiser'i düşük hızda dengelemeye çalışan aceminin başına gelir.

teşekkür ederim tüm yorumları dikkatle okuyorum hepinizden öğreneceğim çok terorik bilgi var ama tabi pratiğe dökmeden hiç bir şey söyleyemiyor insan

Darkcity2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA NC 750X
    Emanetin cani burnundadir, bence hic dokunma bile..
    weirdo1 bunu beğendi.

feti_can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Tracer 700
    resmine bakınca insanın içi gidiyor.
    Bence kullandığın yol da çok önemli. Her gün leventten çıkıp tem'den Mahmutbey'e gidiyorsan güzel ama
    beşiktaştan çıkıp zeytinburnuna gidiyosan duke 200 gibi bi motorla çok daha rahat edebilirsin

weirdo1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda pcx125
    Kasko yoksa 1-2 tur atar sahibine teslim ederdim, pahalı motor emanet mal olunca macera aramaya gerek yok bence.
    Bide yeni aldıysa zaten arkadaşında zorunad gider çizilir, ezilirse.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)