Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

aliexpress

REKLAM ALANI
    ceyhun383 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ESKİ bajaj discover 125 YENİ HONDA CB125E
    arkadaşlar aliexpressden aldıgım urunlerın 1 ayda gelıcegını bılıyorum ama verdıklerı takıp numaraları o altta yazan sıteyle alakası yok gırıyorum hıcbırşey cıkmıyor biri atmıştı bıryere global miydi neydı oyle bişi ordan kontrol etsem gosterırlermı turkıyeye gırış yapmışmı degılmı dıye

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Thermosifon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    X-Max 250
    Zaten daha yeni vermişsin sanırım sparişleri benim 25 gün oldu hala göremiyorum hiç okumuyor musun hocam sen şu açılan konuları valla bak yunus gelir şimdi laf yapar sana :D

AlisanYılmaz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    150 MR VULTURE
    Yeni Bir Konu Açmadan Önce biraz araştırsanız bu konu hakkında bir çok bilgi bulabilirdiniz.

''Yunusus'' Adlı Abi'nin Açmış Olduğu Çok Yararlı olduğunu düşündüğüm bir konu ,Aradığınız cevapları burada bulabilirsiniz.

---> Bkz:
    http://www.motosiklet.net/forum/moto...celikleri.html
    yunusus bunu beğendi.
    Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme.

banno1957 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Motoran Xv 250(Satıldı) - Yamaha R25
    Merhaba Siparişlerini Takip Etmek İçin https://www.17track.net/tr/ Adresini Kullanabilirsin , Takip Nosunu Yapıştırıp Arama Yaparak Bulabilirsin. Eğer Sistemde Gözükmüyorsa Bir Kaç Gün Sonra Tekrar Denersen Çıkar.

gorkemerden - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda VT 750 C6 Shadow
    "Chinapost Registered Air Mail" gibi ulusal posta servisleriyle gönderilen ürünlerin takipleri yaklaşık 1 hafta 10 gün sonra sistemde aktif hale geliyor. Zaten bu süre içerisinde Türkiye'ye girmiş ya da yaklaşmış oluyor çoğu zaman. Birkaç gün aralıklı olarak tekrar dene. Arkadaşın söylediği gibi 17track adresinden de izleyebilirsin. Global kargo izleme sitesidir. Gönderi Türkiye'ye giriş yaptıktan sonra da PTT'nin resmi sayfasından aynı takip numarasıyla izleyebilirsin. Gümrük süreçleri vs. hepsini ayrıntılı yazıyorlar.

yunusus - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    R1200Rt - Planet (78)
    Alıntı Thermosifon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zaten daha yeni vermişsin sanırım sparişleri benim 25 gün oldu hala göremiyorum hiç okumuyor musun hocam sen şu açılan konuları valla bak yunus gelir şimdi laf yapar sana :D
    Ayni arkadas defalardir ayni sorununa farkli konular aciyor her ilerleme kaydedişinde. O sebeple cevap vermeyi bile dusunmuyorum artik boyle konulara !
    AlisanYılmaz ve krd bunu beğendiler.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)