arkadaşlar GIVI 50.4 SNIPER ile mt revenge evo limited arasında kaldım ve givi technopolimermiş nasıl bir malzeme tam bimiyotum sormak istedim ayrıca bide size kalsa hangi kaskı alırdınız?..
arkadaşlar GIVI 50.4 SNIPER ile mt revenge evo limited arasında kaldım ve givi technopolimermiş nasıl bir malzeme tam bimiyotum sormak istedim ayrıca bide size kalsa hangi kaskı alırdınız?..
Urettikleri kaska plastik dememek için sacmalayan İtalyan üreticilerden biridir.
Es kaza fiber kask üretseler 50 kere yazarlar her yerine ancak plastik kask urettiklerinde yok lexan yok polikarbon yok teknopolimer gibi kafa karıştırıcı tekno-manyak terimlerle sacmalamaktan bikmadilar son 10 yıldır
Esasında bir tür plastik adıdır, firmanın yeniden isimlendirdiği bir plastik türüdür, içeriğini öğrenmek lazım, daha iyi anlaşılması için söyleyecek olursak farklı özellikli bir plastikdir. Ama ne kadar dayanıklı olduğunu bilemeyiz, bence daha çok sınanmış fiber, karbonfiber kask almak daha mantıklı. Yinede avrupa standartlarına uygun olan testlerden geçmiş, termoplastik olsun, polimer olsun bu ürünlerde alınıp kullanılabilir bütçe meselesi tabiki ama en iyisi carbon fiber tabiki.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)