Trafik sigorta primlerine zam kapıda :)
Reklamlar
-
Selam millet,
Bu müjdeli haberi sizinle ilk paylaşan olmaktan gurur duyuyorum.
Kaynaklar:
http://www.gazetevatan.com/trafik-si...95613-ekonomi/
http://www.milliyet.com.tr/zarar-buy...77/default.htm
http://www.posta.com.tr/turkiye/Habe...ticleID=317608
12 gün sonra mevcut poliçem bitiyor. Tekrar sigorta yaptırmam gerekecek. Şu an öyle bir mutlu oldum ki
Sattığımda 1000 lira eden bir motosiklete biniyorum. 2 yılda trafik sigortasına toplamda 400 TL verdim. Bu yıl herkese olduğu gibi bana da yüksek sigorta ücreti çıkarsa yaptırmıyorum. Ahanda buraya yazıyorum.
Büyüklerimi ellerinden, küçüklerimi gözlerinden öper herkese iyi geceler bol küfürler dilerim.
Reklamlar
-
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme.
-
96 lıyım 16 plaka cbr 250 ye 870 lira en düşük çıktı bugün yaptırmaya gidiyorum zar zor para topladım
-
Allah belalarını versin.
beter olsunlar hepsi iflas etsin. bir tane sigorta şirketi kalamaz olsun inşallah.
yalan halsiyetsiz insanlar. zarar eden firma 10 sene ayakta kalır mı? soyguncular sizi
250lik motora 1017 TL sigorta çıkardınız daha ne zamından bahsediyorsunuz köpekler!
-
Devleti savunanlar vardı onları ibretle takip ediyorum aklımdasınız, gelin buraya yada diğer konulara yazın. Benim 4. sigortam olucak 600cc motora yaş 22 çıkcak gene 700 800 havaya para resmen
-
Moderatör
Her seferinde dile getiriyorum ama ben bu sene 225 TL odedim, bakalim yaza bitince nolcak :D
-
atillatopal9 adlı üyeden alıntı
Allah belalarını versin.
beter olsunlar hepsi iflas etsin. bir tane sigorta şirketi kalamaz olsun inşallah.
yalan halsiyetsiz insanlar. zarar eden firma 10 sene ayakta kalır mı? soyguncular sizi
250lik motora 1017 TL sigorta çıkardınız daha ne zamından bahsediyorsunuz köpekler!
Aga sen daha onu yaptırmadın dimi. Allah kolaylık versin valla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
Her seferinde dile getiriyorum ama ben bu sene 225 TL odedim, bakalim yaza bitince nolcak :D
Hangi motor için ? Yani tarzın etkilediği bir durum oluyor mu ? Sukuter daha az riskli veya SS daha fazla riskli gibi ? Yoksa standart hepsine böyle mi çıkıyor genelde ? Sukuter ve SS var sanırım sizde.
-
Moderatör
Mitoqondri adlı üyeden alıntı
Aga sen daha onu yaptırmadın dimi. Allah kolaylık versin valla.
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:49 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:47 ----------
Hangi motor için ? Yani tarzın etkilediği bir durum oluyor mu ? Sukuter daha az riskli veya SS daha fazla riskli gibi ? Yoksa standart hepsine böyle mi çıkıyor genelde ? Sukuter ve SS var sanırım sizde.
(2013) R6 için 225 TL (2015)Xmax için 235 TL civari.
-
Levent Gocmen adlı üyeden alıntı
(2013) R6 için 225 TL (2015)Xmax için 235 TL civari.
Yaşlandın sen ondandır 😀😛
-
18 Aralık 2015, 16:32
Moderatör
hakaniko adlı üyeden alıntı
Yaşlandın sen ondandır
Sen bi askerliğini bitir hele :D sonra gel R27 alıcaz daha
-
18 Aralık 2015, 16:37
bisiklete binelim
-
18 Aralık 2015, 17:12
Moderatör
Otomatiğe bağladılar.
Her ay aracı olanlar 2000 TL olmayan 1000 TL vergi dairesine yatıralım, hatta patronlar bize hiç maaş ödemesin bizim adımıza direk vergi dairesine yatırsın. Devlette kurtulsun bizde.
Genel sağlık sigortası, ilaç katkı bilmem nesi, araç vergisi, sigortası, ve sayamadığım bilimum aldıkları ne varsa hepsini toptan oradan tahsil etsinler.
Legends may sLeep.. But they never diE..!
-
18 Aralık 2015, 17:19
motosiklet parası kadar sigorta çıkıcak yakında soygunculuk resmen fiat unom var 650 tl sigorta çıktı motosiklete 700 tl den aşağı yok yazıklar olsun
-
18 Aralık 2015, 17:30
İyiki de satmışım motoru
-
18 Aralık 2015, 17:56
AXA Sigorta 2014 model CBR600RR için 292 TL dün yaptırdım.
Yukarıda yazan arkadaşlardan birisi aynı motor için fiyat isteseydi 2000 TL veya daha üzeri bir rakam çıkması normal bir durum olacaktı.
Bana neden mi düşük fiyat çıktı ???
Onu da siz bulun bakalım
Sevgilerimle
-
18 Aralık 2015, 18:18
aslında, bize yapılan sigorta, bir risk karşılığında yapıyor, eğer risk gerçekleşmez ise neden geri dönük paramızı geri alamıyoruz o kısmını anlamıyorum, paramızı neden cukka yapıyorlar? bu yıl risk gerçekleşmedi ozaman yıl sonunda iyade et kardeşim paramızı?
bende aksadan pulsar 200 e 378tl den yaptırdım, birde samsundayim yani, yaş 30, nasıl olacak şimdi anlatın bana..
sen axa nın sevilen bir müşterisi olabilirmisin acaba? )
-
18 Aralık 2015, 18:25
okoca adlı üyeden alıntı
aslında, bize yapılan sigorta, bir risk karşılığında yapıyor, eğer risk gerçekleşmez ise neden geri dönük paramızı geri alamıyoruz o kısmını anlamıyorum, paramızı neden cukka yapıyorlar? bu yıl risk gerçekleşmedi ozaman yıl sonunda iyade et kardeşim paramızı?
bende aksadan pulsar 200 e 378tl den yaptırdım, birde samsundayim yani, yaş 30, nasıl olacak şimdi anlatın bana..
sen axa nın sevilen bir müşterisi olabilirmisin acaba?
)
Paranızı geri alamamanızın sebebi , bilinçsiz ve yetersiz sürücülerin yaptığı kazaların hasarlarını sizin benim bizlerin ödediği primler ile karşılamaları.
Geçen yıl neredeyse bütün sigorta şirketleri trafik sigortası kaleminde zarar ettiler.
Sadece AXA nın değil bütün sigorta şirketlerinin sevilen müşterisiyim. Yıllardır sigortayı ilgilendiren bir kazanız yok ise sizi çok seviyorlar.
Sevgilerimle
DAHA GİDİLECEK ÇOK YOL ,ÖĞRENECEK ÇOK ŞEY VAR
-
18 Aralık 2015, 18:55
okoca adlı üyeden alıntı
............... bu yıl risk gerçekleşmedi o zaman yıl sonunda iade et kardeşim paramızı..........
güzel yazmışsınız o halde bana bir motor parası felan iade etmeleri gerekli,44 yaşındayım 28 senedir ehliyetim var hiç kazam yok,bugüne kadar sigortadan bir kuruş almadım..
sigorta riski bölüşmek demektir yani siz kaza yapmamış olabilirsiniz, yapanların hasarı havuzda toplanan para ile karşılanır..
kaza yapmazsanız havuza ekleyeceğiniz miktar azalır...
-
18 Aralık 2015, 19:09
Aga benim Motosikleti önce bulamadılar Sistemde, Pulsar 200 yapalım dediler, 287TL çıktı. Bende Sigortacımı değiştirdim, Sistemlerinde mevcuttu 185TL ödedim benim Hybride
-
18 Aralık 2015, 19:12
anlıyorumda, evet toplanandan ödeniyor, bilinçsiz sürücüyü neden koruyorsun ozaman, o vatandaş
10 tane adama çarpıp 10 araba pert bile etse, sigortası artmıyor, eğliyetine el konulmuyor,
biz o dallamaların sorumluluğunu ÇEKMEK ZORUNDA DEĞİLİZ.
haliyle bu bir savunma değil, gerekirse adamın altından aracını alıcaksın satıcasık kullanmayacak bir daha.
bu yazdığım zorunlu trafik sigortası için idi.
madem zarar ediyor kasko damı zarar ediyor, e insaf be.
kasko neden artmıyor,zorunlu trafik sigortası ile orantılı?
kazıklanıyoruz, kandırılıyoruz, zaten alınan paralarda sigorta sektörüne gitmiyor, sigorta sektörü firmalarda
biz bunun amiri değiliz diyor, bir sürü komisyonda verioz sgk ya felan diyor bizim yapacağımız birşey yok daban-tavan devlet kurumu tarafından belirleniyor diyorlar, bırakın yani bu işleri resmen
kazıklanıyoruz ikdidar tarafından. gözünüzü açın artık.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)