Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Trafik sigorta primlerine zam kapıda :)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    yılbaşında sigortanın peşine,ev,dükkan,çöp,taşıt,ehliyet,tapu,pasaport, trafik ceza,ulaşım vs uzar gider ,,bunların topuna zam gelicek,,

yeminle devlete çalışıyoruz yahu

köprü otoyol geçişinede geçirirler yakında

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    TRK 502
    Zaten 1-2 aydır bu sigortalar pahalılanmıştı, şimdi tekrar mı pahalılanıyor? Bütün gazetelerde bugünlerde bu yazıyor. Geçen sene arabamın trafik sigortası 210 tl iken 1 ay önce 405 tl yatırdım, babam 160 tl iken aynı zamanda 300 tl yatırdı. Bunlarda hasarsızlık indiriminin dibinde birde. Şimdi motosikleti soruyorum, 350-500 tl arasında söylüyorlar. Ben bunları daha hazmetmemişken daha ne zammı?

bu ülke topumun üstünde bu kadar vergi yükü getirerek büyüyemez, büyüdüm dememeli, işsiz hat safhada zaten, sonumuz hayrola..

Ankara da yaşıyorum herhalde bu sene yaştan kurtardim (32) mayis ayinda 86 lira odemistim 2016 mayis ayını korkuyla bekliyorum :-D

Zuzuuw - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Geçen mayısta 40 liraya sigorta yaptırdım

1 kere yaralamalı, 1 kere de maddi hasarlı 2 kazaya karıştım.

Allah (cc) benim yar ve yardımcım olsun bu mayısta. Eğer 1500 ve üzeri çıkarsa motoru sigortacıya bırakıp, ceketimi giyip cuaramı tüttüre tüttüre eve dönmeyi düşünüyorum.

Şakası bir yana, kendi yakın çevremden biliyorum. Sigorta işinde çok üçkağıt dönüyor arkadaşlar. Adam 1 yıllık masrafını götürüyor, yalandan bir kaza düzenleyip sigortaya yıkıyor.

Daha geçen hafta yaşça hepimizden büyük bir forum üysi kaza yapan bir arkadaşa sigortaya iteleseydin ya diye akıl veriyordu.

Devlet de ipin ucunu serbest bırakınca tüm firmalar çıldırdı. 2013 model arabaya 500 liraya kasko yaptırdık, şimdi 2000 liralık motora 2000 lira sigorta parası isteyecekler.

İSTİKRAR, İSTİKRAR, İSTİKRAR. Verin yetkiyi, görün etkiyi ( ebe...)
    essegesse bunu beğendi.

sagat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    tvs rtr 150 apache
    Sigortayı zorunlu yapıp da limitlerini belirlemeyenlerin kafasına... Kaskodan daha pahalı sigorta mı olur.

Bu yasal hırsızlar her türlü dolandırılmayı hak ediyorlar.

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)