Tutmayan fren tüketici hakları şikayeti
-
18 Aralık 2015, 11:32
COQ adlı üyeden alıntı
İşin yasal ayağı ve evrak işleri dışında sorunun çözüldüğü zaman detayları paylaşırsan bu foruma büyük bir iyilik yapmış olursun.
Çünkü daha önce Dot III yerıne Dot IV kullansam ne olur? diye konu açmıştın ve genel kanaat daha iyi olur şeklindeydi.
Oysa netice pek iyi olmadı.
Bu nedenle gelişmeleri bizimle paylaşırsan problem çözüldüğünde biz de hidrolik sıvısının kullanımı ve tercihler hakkında bilgi sahibi olmuş oluruz.
Geçmiş olsun.
Tabiki bilgilendiririm.
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:30 ----------
ZümeR adlı üyeden alıntı
Mahkeme kısmında adam "biz çalışır halde teslim ettik faturasını kestik verdik eline" derse.
Bu sefer şahit olayı işin içine girebilir. Bilir kişi şudur budur iş uzar.
Ayıplı mal satma, fatura, sevkiyat, haksız kazanç gibi olaylarda evet THH 6 ayda kararı çıkarıp tebliğ ediyor.
Ama işçilik hatasında ne nasıl olur nasıl işler bilmiyorum.
İş oralara kadar giderse zaten iki adet şahidim var ikisi de çocukluk arkadaşım beraber gittik ve komik kısmı işin ikisi de hudson başka şubesin de çalışıyor
Reklamlar
-
18 Aralık 2015, 11:36
Aslında firmanın bölge müdürlüğüne ulaşsan bile işini çözerler kuvvetli ihtimal.
Ben saglam bir marka saticisindan bot almistim. Haftasinda bot delindi. Saticiya durumu ilettim mırın kırın etti yok gönderde bakalım yok fabrikasına göndereyimde baksınlar ayağına yattı. O sağlam markanın bölge müdürlüğünü arayıp bir magazalarında satılan x marka botu aldığımı ve yaşanan sıkıntıları anlattım. Bana o botun 3 katı fiyatındaki çok daha sağlam botu hediye olarak gönderdiler.
-
18 Aralık 2015, 12:03
Süper Moderatör
Anadolu yakasındaysan uğra bana bir bakayım, diskte ve balatada bir problem yoksa hallederiz.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
18 Aralık 2015, 12:10
Olcay Avşar adlı üyeden alıntı
Anadolu yakasındaysan uğra bana bir bakayım, diskte ve balatada bir problem yoksa hallederiz.
Vallahi hocam desteğiniz için teşekkür ederim ama Avrupa yakasındayım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:06 ----------
yunusus adlı üyeden alıntı
Aslında firmanın bölge müdürlüğüne ulaşsan bile işini çözerler kuvvetli ihtimal.
Ben saglam bir marka saticisindan bot almistim. Haftasinda bot delindi. Saticiya durumu ilettim mırın kırın etti yok gönderde bakalım yok fabrikasına göndereyimde baksınlar ayağına yattı. O sağlam markanın bölge müdürlüğünü arayıp bir magazalarında satılan x marka botu aldığımı ve yaşanan sıkıntıları anlattım. Bana o botun 3 katı fiyatındaki çok daha sağlam botu hediye olarak gönderdiler.
Şirinevler merkez şubelerin de müdürleri ile görüştüm Beylikdüzü magza müdürünün yanına gidip aratmamı söyledi kendisini birazdan yola çıkacağım.Şirinevlerdeki müdür bile ya hortum delinmiştir kaçak vardı yada balata takılırken pistonu çok ittiyse piston da sıkıntı vardır diyor okadar olamaz diskte sorun dahi olsa diye müdürü diyor
-
18 Aralık 2015, 12:27
Thermosifon adlı üyeden alıntı
Vallahi hocam desteğiniz için teşekkür ederim ama Avrupa yakasındayım.
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:06 ----------
Şirinevler merkez şubelerin de müdürleri ile görüştüm Beylikdüzü magza müdürünün yanına gidip aratmamı söyledi kendisini birazdan yola çıkacağım.Şirinevlerdeki müdür bile ya hortum delinmiştir kaçak vardı yada balata takılırken pistonu çok ittiyse piston da sıkıntı vardır diyor okadar olamaz diskte sorun dahi olsa diye müdürü diyor
Walla ben oraya git beni arat dediği anda, 'testismi geçiyon la benle lavaş' diye tepki koyardım. Sen sakin sakin işini hallet tabi. Ama her söylenileni de kabul edip yapma. Ayağını sürü biraz, toz kaldıracağını anlasınlar
[I] Hayat Verilmemiş Bir Sözü Tutmaktır, Kimi Yazar Kimi Yaşar.. [I]
-
18 Aralık 2015, 14:02
yunusus adlı üyeden alıntı
Walla ben oraya git beni arat dediği anda, 'testismi geçiyon la benle lavaş' diye tepki koyardım. Sen sakin sakin işini hallet tabi. Ama her söylenileni de kabul edip yapma. Ayağını sürü biraz, toz kaldıracağını anlasınlar
Vallahi arkadaşlar aynen tahmin ettiğim gibi olay tamamen işçilik hatası.Tekrar fren havalarını kontrol etti onu bile alanen yaptı ama çok farketti şuan düzgün.Azalan hidroliği eklemedi yada üst ana merkezden de havayı kontrol etmesi gerekirken etmedi ama eskiden çok daha iyi oldu için içimden lanet olsun deyip geldim.Zaten kırk kere gide gele örendim alıcam anahtarımı yarın kendim hidrolik kutusunun oradan da havasını alıcam.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:02 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:59 ----------
COQ adlı üyeden alıntı
İşin yasal ayağı ve evrak işleri dışında sorunun çözüldüğü zaman detayları paylaşırsan bu foruma büyük bir iyilik yapmış olursun.
Çünkü daha önce Dot III yerıne Dot IV kullansam ne olur? diye konu açmıştın ve genel kanaat daha iyi olur şeklindeydi.
Oysa netice pek iyi olmadı.
Bu nedenle gelişmeleri bizimle paylaşırsan problem çözüldüğünde biz de hidrolik sıvısının kullanımı ve tercihler hakkında bilgi sahibi olmuş oluruz.
Geçmiş olsun.
Dostum senin soruna gelicek olursak özetle hidrolik yağından kaynaklı bir sorun değil.Zaten hidrolik kapağının üzerin de benim motor da DOT3-DOT4 yazdığı için DOT4 aldım çünkü DOT3 nazaran kaynama noktaları daha etkili ve daha yeni bir teknoloji.Eğer kullanım kitapcığınız da yada hidrolik kutusu üzerin de DOT4 kullanabilirsin yazıyorsa koyman da bir sakınca kesinlikle yok.
-
18 Aralık 2015, 15:35
sistemde hava olabilir. yanlış yağ konmuş olabilir. sorun montajda balatada değil. ustayı şikayet etmelisin. orada ustalık yaparak insanların hayatını tehlikeye atmaya devam etmesin.
-
18 Aralık 2015, 15:44
MELİH adlı üyeden alıntı
sistemde hava olabilir. yanlış yağ konmuş olabilir. sorun montajda balatada değil. ustayı şikayet etmelisin. orada ustalık yaparak insanların hayatını tehlikeye atmaya devam etmesin.
Valla dostum B.düzü şubesinin yetkilileri oraya 3.gelişim olduğunu gördüler ve fren manetinin elciğe kadar dayandığını sonrasında da havasını alınca düzeldiğini de gösterdim.Artık ustaları hakkında onların yorum yapması gerekiyor biraz da onların yöneticiliğine insafına kalmış bu durum.Ama ben alenen havasını düzgün alamamış şuan düzeldi dedim zaten
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)