Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosiklet Alma Planım Nasıl ?

REKLAM ALANI

Arkadaşlar önceden açtığım başlıkta size sormuştum ne yapmam lazı mdiye babamla düzgün bir şekilde konuştum bunun eğitimini alıcam dedim ve bunları gizli gizli yapmıyorum sana soruyorum baba dedim bilgin olsun diye babamda direk olmaz hayır dedi yemin etti filan kendin alıcaksan al ama ben izin vermiyorum dedi (kendin alıcaksan al derken rızam yok almanda dedi ama şunuda biliyo alıcam param yok :D) neyse bende annemle konuştum annemin üstünde daha kolay manipülasyon teknikleri kullanabiliyorum biraz diktatör olmam yeterli oluy oyapıcaksın ediceksin diyorum kabul ettirdim gibi bişey olay şu beyler bayanlar

1- ehliyet ve eğitim alınır (annenin verdiği paralar ve kendi paramla)
    2- kask alınır ve babanın evde olduğu bi gün masanın üstüne çaat diye konulur
    3- eldiven vesayre sırasıyla alınır ve kask tan sonra konulur kask çünkü en önemli şey motosikleti akla getiren ilk şey
    4- artık kıvama gelmiş bir baba ortaya çıkar (yani inş çıkar çıkmazsa sıkıntı büyük)
    5- motosiklet alınır

planım bu siz ne düşünüyorsunuz
    AWESQME ve hakikiteker bunu beğendiler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Spooferil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İnşallah olumlu olur bol bol vlog izle

Ali1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SATTI
    Vlogları izle ehliyetini al. Çevreni oluştur artık hayatını iki teker üstüne kur ve devam et, ettikce annen yapma oğlum diyecek. O dedikce sen yapacaksın sen yaptıkca mutlu olacaksın. Sen mutlu olunca annen sevinecek babana birşey deme fırsatı kalmayacak

mccxcix - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Allah (C.C.) ana-babamızı başımızdan eksik etmesin inşallah, güzel bi yöntem seçmişsin, en önemlisi babadan önce bence anneyi ikna etmek şahsen ben öyle yaptım, sonra bol bol motor göstere göstere bilnç altına kazıdım, en iyisi annedir, hem annenin içine sindi mi Allah kaza bela bile göstermez tabi bu benim fikrim, anaların duaları çok kuvvetilidir maşallah
    M.Cankurt bunu beğendi.
    "Olmadı Diye Sızlandığın Duaya,Gün Gelir Olmadı Diye Şükredersin."Şems-i Tebrîzî

Mamba09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati Scrambler & Italjet
    Uğraşma kardeşim bu kadar. Aile hevesini kursağında bırakır. Hafta sonları, yaz tatili gibi tüm boşluklarinda çalış ve para biriktir. Git motorunu al, koy evin önüne. Belki ekipmanlarını almaya beraber gidersiniz. Babandan para alacaksın diye uğraşma onunla iyi geçinmek için. Nedir bu gençlikteki hazıra alışma duygusu anlamiyorum. Benim babam bi lira vermedi, hâla vermez. Motorum bozuldu 3 bin lira masraf çıktı, iyi olmuş dedi.
    Cavalry bunu beğendi.

AWESQME - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2013 Honda CRF 250 L
    Arkandayız sonuna kadar destekliyoruz böyle bilinçli gençlerimizi Eğer izin vermezse forumca toplaşıp gelip gözünü mü korkutsak ne dion

DKN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çocukken benim babamda tek kuruş vermemişti o kadar istediğim halde. 2 zamanlı crosslara meraklıydım

Draconian - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Boxer
    Alıntı Tarık1995 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

2- kask alınır ve babanın evde olduğu bi gün masanın üstüne çaat diye konulur
    4- artık kıvama gelmiş bir baba ortaya çıkar (yani inş çıkar çıkmazsa sıkıntı büyük)

planım bu siz ne düşünüyorsunuz
    Dediğin gibi kıvama gelmiş bir baba ortaya çıkmazsa bu sefer o çıkarıp masanın üzerine çaat diye koyar haberin olsun. Yumruğunu yani.

hayırlısı arkadaşlar dönüşü olmayan bir yola giriyorum korkanın çocuğu olmazmış elinde sonunda olacak bu ha 1 yıl sonra ha 10 yıl sonra ama olucak

hakikiteker - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Corsa 1.3 CDTI :(
    4'te sıkıntı var gibi ama tutabilecek bi plan. Bence de kendi birikiminle motosiklet al, ailenden isteme.

s103r - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    mh drift/ 250 Repsol İnş :)
    Ben babama 19 yaşında motor alıcam para ver dedim kapıda araba var motor felan yok dedi
    sonuç arabayıda hiç vermedi :D

IRau - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax
    Ben once kredi cektim motor aldim
    Hiyar gibi o sevincle motorun resimelerini. Facebook ta paylastim
    Babam plaka sorgulamasindan anlamisti sonra zaten mecburen kabullendiler

karşıyaka57 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha yzf r25
    Alıntı Mamba09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Uğraşma kardeşim bu kadar. Aile hevesini kursağında bırakır. Hafta sonları, yaz tatili gibi tüm boşluklarinda çalış ve para biriktir. Git motorunu al, koy evin önüne. Belki ekipmanlarını almaya beraber gidersiniz. Babandan para alacaksın diye uğraşma onunla iyi geçinmek için. Nedir bu gençlikteki hazıra alışma duygusu anlamiyorum. Benim babam bi lira vermedi, hâla vermez. Motorum bozuldu 3 bin lira masraf çıktı, iyi olmuş dedi.
    Bencede doğru tespit 👍🏻

ayzek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    İstanbul ( Avrupa ) Motosikleti: MONDİAL MG 150 SÜPERBOY X - HERO HUNK
    Motosikleti
    YUKİ FORZA 170 - MONDİAL 100 SÜPERBOY + 100 HYENA
    babanın karşısına çıkıp kaskı masaya koymak yerine kafana geçirip öyle karşısına çıkman senin için daha hayırlı olur zira darbeler genelde başa alınıyo sonrada kaskın sağlamlığı hakkinda bilgi verirdin şaka bir yanada rızaları olmadan alma ben öyle yapmıştım babam da annemde küstü babamla aram o günden beri hiç eskisi gibi olmadı buz dağı girdi araya diyebilirim anneminki uzun sürmedi ama aklı hep bende

Motosikleti
    İNTEGRA gitti şuan 50cc (150cc)arora vesta scooter
    bu plan tutmaz benim görüşüm,4-5 maddeden bahsediyorum,,gençliğinde motor kullanmış veya halen motor kullanan babalar hariç, hiç motor kullanmamış bir babanın oğluna motor alması olasılığı yok gibi bişeydir,ki kendini buna alıştır ki zaten annen bile karşı çıkacaktır sana, benim babam bana bisiklet bile almamıştı,ben çalışıp para biriktirip 2 ci el kendim almıştım

yapacağın ne yapıp edip motoru kendin alman ve kapıya getirip ben aldım benim demen,,biraz bağırma çağırma olacaktır ama neticede alışacaklar başka çare yok

Abim almis aleti bu benim demiş sadece 1 hafta surat asmişlar 4 yil olmustur. Ben aldim makinayi ehliyeti kiyafetleri egitimi 30 yasindayim babam bana sicti sivadi saolsun. Ustune esime rusvet teklif ediyor kocani ikna et sana araba alalim diye ☺

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)