Youtube'de gezinirken gördüğüm bir videoyu sizlerle paylaşmak istedim özellikle koruma ekipmanı kullanmayanlar izlerse daha iyi olur.
-Kaza Anında Motosiklet Ekipmanları Bizleri Nasıl Korur ? Cevabı Aşağıda'ki video'da.
Youtube'de gezinirken gördüğüm bir videoyu sizlerle paylaşmak istedim özellikle koruma ekipmanı kullanmayanlar izlerse daha iyi olur.
-Kaza Anında Motosiklet Ekipmanları Bizleri Nasıl Korur ? Cevabı Aşağıda'ki video'da.
Son 2 yuvarlanma yalandı ya.. Varsın olsun bakalım
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
Canım motor gitti ya la :( Pek de bişey olmamış gibi adamcağıza ama tabi ki ekipmansız olsa domates salçasına dönmüştü.
¡Por la sonrisa de mis padres que vale un millón!
Motosikletine binmek için acele et ama bindikten sonra etme.
Ekipman önemlidir geçtiğimiz pazar şileye viraj yapmaya gittik ortalama viraj hizlarimiz 140-160km/h idi aramızda 5mt mesafe vardı viraja girdiğimizde gözümün önünde sol bariyere doğru açıldı motor tam yanindayken bariyere girdi motor ve arkadaşımı sol aynadan sürüklenerek arkamdan geldiğini izledim içeri doğru iyice kontra basıp benide dusurmesinden yırttım arkadaşın üzerindeki ekipmanlar çok kaliteli sayilmayacak prosev diye bir marka şükür kendisinde hiç bir şey yok sol tarafı köpek parçalanmış gibiydi ambulans tesadüfen arkamizdaydi motor 40metre sürüklendi çamurda durdu o ekipmanlar bile çok iyi korudu giyinin arkadaşlar yada motor surmeyin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)