Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

300 tlye kadar en iyi f/p kask önerisi

REKLAM ALANI

Motosikleti
    sym fiddle 2
    iyi akşamlar,öncelikle ekipmanım tam bir 3 4 aydır motosiklet sürüyorum ama havaların iyice soğuduğu bu günlerde kaskım olan, helmo diye polissavar çene açılır bir kaskım var ,beni güvenlik ve rüzgar ve ses açısından çok rahatsız etmeye başladı,gidip shoei arai alacak paramda maalesef yok,sizden bahsettiğim fiyat aralığında öneriler bekliyorum,teşekkürler şimdiden.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Ali1903 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SATTI
    Mecbur değil isen binme, bir kaç ay sabret güzel bir kask al derim

Mt bakabilirsin

Motosikleti
    SATTI
    Alıntı Laminon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Mt bakabilirsin
    Ls2 den farksız direk soğuk ve ses kaskın içinde

Zaten konforlu degil kafayı koruyor 5 yıldız almıs arkadas o fiyata konformu arıyor saglamlıkmı

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Satıyor olduğum sıfır kaskım;

http://www.sahibinden.com/ilan/yedek...8361980/detay/

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    pulsar ns200
    ls2 ff351 120tl ye bulunabilir bunla idare edip ilerde durumunuz düzelince .
    AGV K3 ,Nolan N64, AIROH T600,Shoei GT Air,bunu ben kullanıyorum memnunum Grex G91 bütçenize göre bunları alabilirsiniz.

ozgranl - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sym Wolf SB250
    MT Revenge
    Nitro Aikido
    muhammetcon bunu beğendi.
    XV

Motosikleti
    SATTI
    Alıntı Laminon adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Zaten konforlu degil kafayı koruyor 5 yıldız almıs arkadas o fiyata konformu arıyor saglamlıkmı
    200 TL lik kaskın 5 yıldız alması mümkün mü ? Gecen bir arkadaş Ls2 sharp testi oyununu ifşa edice altına cok acıklayıcı bir yorum gelmişti bu test hakkında. Onu okumanızı tavsiye ederim

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    Yamaha MT-07
    Bütçeyi 500-550 civarina çek Caberg modellerine bak derim. Caberg Stunt gibi..

Motosikleti
    sym fiddle 2
    ++ fazla öneri alabilirim

Stunt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    çok var sığmıyor :)
    Alıntı nokiaxxx adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ls2 ff351 120tl ye bulunabilir bunla idare edip ilerde durumunuz düzelince .
    AGV K3 ,Nolan N64, AIROH T600,Shoei GT Air,bunu ben kullanıyorum memnunum Grex G91 bütçenize göre bunları alabilirsiniz.
    Nolan n64 konforsuz yazık o paraya

Motosikleti
    Honda Cbr 125 R Repsol
    Alıntı Ali1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    200 TL lik kaskın 5 yıldız alması mümkün mü ? Gecen bir arkadaş Ls2 sharp testi oyununu ifşa edice altına cok acıklayıcı bir yorum gelmişti bu test hakkında. Onu okumanızı tavsiye ederim
    Neden mümkün olmasın ?

Motosikleti
    cbf150, pulsar200ns
    Alıntı Ali1903 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    200 TL lik kaskýn 5 yýldýz almasý mümkün mü ? Gecen bir arkadaþ Ls2 sharp testi oyununu ifþa edice altýna cok acýklayýcý bir yorum gelmiþti bu test hakkýnda. Onu okumanýzý tavsiye ederim
    Link var mı ?

Benimde merak ettiğim bir konu, takipteyim.

Motosikleti
    Honda spacy alpha
    ls2 ff370 ve givi x08 kullanan biri olarak şunu diyebilirim ki ls2 ff370 gayet yeterli bir kask bana göre. ses açısından tüm çene açılır kasklarda ses problemi var. Ama özellikle kışın ls2 ff370 bana çok daha konforlu geldi. içeriye rüzgar ve soğuğu belirgin daha az alıyor. givi x08 de içeriye gereğinden fazla hava girişi var ve rahatsız ediyor. iki kaskı da pinlock ile kullanıyorum. ls2ff370 tavsiye ederim. yalnız bana kalıpları diğer kasklara göre biraz daha dar geldi. normal kullandığımın bir boy büyüğü ile daha rahat ettim.

Motosikleti
    Forza 250
    nitro aikido alabilirsin, bir de mutlaka kulak tıkacı kullan, 3-5 tl sünger olanlardan da olsa mutlaka kullan. Yoksa Duyu kaybı yaşayabilirsin ileride.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    R25
    hiç biri givi sniper pista 50.4.
    yazdan beri takip ediyorum yeni sezon bir kask.çıkış fiyatı 490 tl idi dedim biraz bekleyeyim.bi baktım givi indirime gitti fiyatını 330 tl ye çektiler.n11 comdan %10 indirimle aldım 297 tl.benimde sınırım 300 tl idi.güneş vizörüde mevcut.çok fazla renk seçeneği var illaki birini beğenirsiniz tasarım kalite bakımından 4/4 lük.ne ayarda bir kask derseniz agv k3 nolan 64 ayarında bir kask.şiddetle öneriyorum.
    400 km dir kullanıyorum
    +sessiz kaliteli gösterişli güneş vizörlü malum antalyada çok lazım oluyor.benim ls2 331 serisinden sonra 4 5 beden kalite koktuğunu rahatlıkla söyleyebilirim.arada takınca güven hissi hiç vermiyor artık ls2
    - olarak biraz fazla sessiz diyebilirim motor sesini biraz bastırıyor herkese göre değişir tabi.bide boyun kısmından rüzgar sesi alıyor çeneyi aşağı eydiğim zaman full sessiz oluyor. naked kullanıyorum race kullanan arkadaşlar daha fazla memnun kalırlar.

http://static4.masmoto.net/accesorios-vestuario/files/2015/03/casco-givi-sniper-50-4_01-1024x739.jpg

Motosikleti
    sym fiddle 2
    Alıntı burak burk adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hiç biri givi sniper pista 50.4.
    yazdan beri takip ediyorum yeni sezon bir kask.çıkış fiyatı 490 tl idi dedim biraz bekleyeyim.bi baktım givi indirime gitti fiyatını 330 tl ye çektiler.n11 comdan %10 indirimle aldım 297 tl.benimde sınırım 300 tl idi.güneş vizörüde mevcut.çok fazla renk seçeneği var illaki birini beğenirsiniz tasarım kalite bakımından 4/4 lük.ne ayarda bir kask derseniz agv k3 nolan 64 ayarında bir kask.şiddetle öneriyorum.
    400 km dir kullanıyorum
    +sessiz kaliteli gösterişli güneş vizörlü malum antalyada çok lazım oluyor.benim ls2 331 serisinden sonra 4 5 beden kalite koktuğunu rahatlıkla söyleyebilirim.arada takınca güven hissi hiç vermiyor artık ls2
    - olarak biraz fazla sessiz diyebilirim motor sesini biraz bastırıyor herkese göre değişir tabi.bide boyun kısmından rüzgar sesi alıyor çeneyi aşağı eydiğim zaman full sessiz oluyor. naked kullanıyorum race kullanan arkadaşlar daha fazla memnun kalırlar.

http://static4.masmoto.net/accesorios-vestuario/files/2015/03/casco-givi-sniper-50-4_01-1024x739.jpg
    bahsettiğiniz ürünün linki varmı hocam

emiliosantos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Eski:Piaggio xevo 250 ie Yeni: Daelim s3 Advance
    bi arkadaş daha yazmış mt revenge 249 lira + sharp 5*

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)