Evet abilerim,arkadaşlarım bahçelievler benzin buluşmasına bende katılıyorum.Burdan devam edelim isterseniz.Buluşma 18.12.2015 19.00da Bahçelievler/Benzin Cafede olacak.
Evet abilerim,arkadaşlarım bahçelievler benzin buluşmasına bende katılıyorum.Burdan devam edelim isterseniz.Buluşma 18.12.2015 19.00da Bahçelievler/Benzin Cafede olacak.
3 4 ay sonra da yaza merhaba için bir tane yapalım o sıra da bende katılmış olurum inşallah şimdiden iyi buluşmalar tekerine düz bassın 👍😀
istanbuldada bahçelievler ankaramı istanbul mu paradokslar paradokslar
Motoru bu hafta içi alıyodum malesef koyacAk yerim olmadığı için Mayıs'a kaldı gelirdim bende
O zaman gelenler ben geliyorum yazsında bi yoklama alalım bakalım
Yok mu ya hiç gelen :(
Ankara tanışma toplantısıdır motorla gelmek şart değil.burayı güncel tutalım
Kesinlikle öyle
Ben işten akşam 10'da çıkacağım için gelemiyeceğim ancak Şu bahçelievler Benzin'in bir konum linki adresini falan da atarsanız gelecek arkadaşlar için rahatlık olur
Kızılaydan nasıl geçiyoruz bi konum ve tarif eden olursa çok hayra geçer
69. Sokak (Eski 17. Sokak), No:45 Bahçelievler / Ankara
https://goo.gl/maps/z26HKZUtdMq
---------- Mesajlar birleştirildi - 21:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:05 ----------
Günceldir-
Hava soguk, saat olarak Ankaranin en pis trafigin pick yaptigi, milletin eve yetismek icin yardirdigi cuma aksami trafigi, gec saat oldugundan mutevellit gizli buzlanma gibi risklerin olacagi bir gun ve saat.. nacizane fikrimdir..
Ben de orada olacağım arkadaşlar, bütün motora sevdalı arkadaşlarımı orada görmek isterim..
Maksat motorla gelmek, motor sahibi olmak değil, bu yolda istekli, gönül vermiş bütün kardeşlerimizi oraya bekliyoruz.
Hava soğuk biliyorum ama Ankara da olan herkesi bekliyoruz..
Elvankent tarafından geleceğim, isteyen bir kardeşimi de alabilirim artçı için kaskım mevcut..
Bende katılacağım.Kızılay tarafından gelicek varsa artçı alabilirim ekstra kaskım mevcut.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)