T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
dostum bu hareketi alp_tunay reklam yaptıgını söylediğin için yaptım desperadost işaretini ise hakettiği için yaptık kutladıgımız için yaptık destek olmak için yaptık
bence sen ilk sayfayı okuyup kendine bi mesaj secip yorum yapmıssın yanlış yaptın okuda yaptıklarımızı anla
tekirdagdan gelip stickerlerı alıp kişilere gönderdik sende fayda saglamak istiyorsan adresini yaz sanada yollıyalım merak etme kargo ücreti ödenir...
Arkadaialar forum kurallarını aşmayın konuyu saptırmayın !!! n bu ya amaç paylaşmak tartışmakmı yoksa atışmakmı ?? lütfen kapatın artık !!
Sana ne yazayım ki...Tehdit eder tarz görmedim yazımda...Aksine rica var..Ama sende hakaret bol...Hayatta başarılar.......
Seninki de görüş tabiiki...Ben reklem derim sen katılmassın...Yorumu ilk mesajdan seçmedim....Genel anlamdan çıkardım....Ben de de sticker bol sağolasın...Düşünmen yeter...Elimden geleni zaten yapıyorum...Bu konuda herkese de başarılar diliyorum...Umarım başarılı oluruz...
Ayrıca konuyu açan arkadaşımızdan da özür dilerim....Konuyu çok sevilen programların birinde beyaz show olur mizah proglarından birinde ele alınması için bişeyler yapmaya çalışacağım....
Sağlıcakla kalın....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
gerek yok biz zaten istanbul mt olarak subatın ilk haftası gidiyoruz istersen yerimi sana veriyim yada biz dile getiririz...
deer bız toplantıyı yapalım 3. gunu orrda konusalım bu konuyu o zaman kac tane olucagına karar verırız olmazmı
Aslında Söylediklerimden Çok, Sakladıklarımda Gizliyim.Siz En İyisi Beni Anlamak İçin Konuştuklarımdan Çok Sustuklarımı Dinleyin...([url]www.motorcular39.azbuz.com[/url])([url]www.delikentli39.skyblog.com[/url])
Arkadaşın güzel bir düşünce tebrik ederim ama!..
Motosikletin arkasına böyle bir şey yapıştırdık ışıklarda durduk yazıyı okuyan güler biz değilmi? 'motosikletleri farkedin'!
kendi kendimizi küçültmüş oluruz.bir kere küçük ccli motorlarla soldan gitmeye çalışmak başlıbaşına çılgınlık.Çünkü arabalarda birbirlerini tanımıyorlar.
büyük ccli motorlara binerseniz o zaman sizi ister istemez farkedecekler çünkü siz onlardan güçlü olacaksınız ve onlarda bunun bilincinde olurlar zaten.
saygılar
itina ile kaza yapılır
Evet dediklerin bir bakıma doğru ama bizim amacımız daha önce dediğim gibi ufak ta olsa bişeyler yapabilmek.. Adam gülerse gülsün o kendi ayıbıdır.. Bu ''motosikletleri farketin'' yazısını yapıştıştırdığımızda söyle bi söz aklıma geliyor.. 'Anlayana sivri sinek saz Anlamayana davul zurna az!''' Kendimiz küçük düşrmeyiz hiçbir zaman aksine herkezde bu yazılar olursa insanların bilinç altına yerleşmiş olur ve umarım daha güvenli seyahat ediriz motosikletlerimizle..
Arkadaşlar daha önceki yadıklarınızı gördüm.. Üzüldüm gerçekten.. Burdaki amacımız birlikte bişeyler yapabilmek sesizimiz duyurabilmek.. Şarkıyla olsun stickerla olsun, gitsin birimiz başbakanlık önünde soyunsun yeter ki REKLAM YAPSIN!! Zaten amacımız reklam! desperadost kardeşim yapsın reklamını öne çıksın ne güzel Sonuçta motorcu ve geniş bi kitleye seslenebilen biri.. Ona destek olalım ki sesimiz daha çok yere ulaşsın. Her zaman yapıcı olalım.. Bizi anlayacak bizleriz unutmayalım..
Alp kardeş sende bişeyler yap aklına gelen ne varsa.. Sağolasın beyaz show için ayarlama yapmak istemişsin ama biz şubatta istanbul mt olarak gideceğiz büyük ihtimalle.. Başka fikrin varsa her zaman seni dinlemeye açığız
Bayramdan sonra sticker alıcam büyük ihtimalle isteyen arkadaşlara gönderirim...
Sevgiler&Saygılar..
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
sizinle tanışmadık ilk defa'da yazışıyoruz zannedersem' ama helal olsun tek kelimeyle!sizin gibi aydınlık,geniş düşünebilen kişiliğine güvenen motosiklet'ci kardeşlerim olduğunu bildiğim için pire için yorgan yakmadım .
ama şuda bilinsinki benimle tartışan arkadaşlarında kötü niyetli olduklarına inanmıyorum sadece biraz ön yargılı oldukları ve tanımadan araştırmadan atıfta bulunmalarından üzüntü duydum ve yukarıdaki tabiri kesinlikle alp_tunay için söylemediğimin bilinmesini isterim ben sadece inşanın kişiliğine atıfta bulunan zayıf karakterli insanlar için kullandım.
biz biriz arkadaşlar!bir arkadaşımız düşse içimiz yanar birbirimiz'den farkımız özelliğimiz yok aslında!o demirin üstüne çıktığımız'da hepimiz eşit şartlardayız çağlar'ın söylediği gibi hayatların kurtarılmasında sesimizin duyulmasında hangimiz bişeyler yaparsak yapalım yeterki yapalım 'biz biriz 'biz motosiklet'ciyiz gerçek motosiklet bilincin'de olan vicdanı olan'larla beraber biz kardeşiz.
sağol cağlar .....
deer_152 sende cansın bunu biliyorsun varol......
çocuklar hepimizin onları kucaklayalım.......
Sende sağol kardeşim.. İnşallah bir gün yüzyüze görüşme şansını da yakalarız.. Sağolasın varolasın..
Bu başlığı açarken ilk ve tek olarak stckerlar vardı aklımda; ama birlikten kuvvet doğuyor denildiği gibi..
Arkadaşlar buna benzer fikirleri olan varmı acaba? Yani bizi trafikte farkettirecek şeyler? Aklıma birde motosiklet net flaması yaptırmak geldi Motorun arkasına yada aynanın oralara koyulabilecek..
Bunun gibi şeyler varsa paylaşalım
Saygılar&Sevgiler
[I]Hiçbirşey imkansız değildir...[/I]
eywallah desparadost...
gecen istanbul mt buluşmasında stickerleri tükkettik bugün gelişim sürücü kursundan cana söz verdiğim için bir kaç adet daha aldım yarın adresine yollarım
birde esat tuncer eger nete girersen sana gönderdiğim stickerlar seni bulamadıkları için geri gelicek telefonunu yazarsan tekrar yollarım...
yalnız bundan sonrakileri artık kendim bastıracam sürücü kursundan almaya utanır olduk...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)