anlamadığım polis kapı kapı dolanıp gördüğü motorların ehliyetini soruyordu
yuh demek istedim
keşke trafikteki çobanların üstünede bu kadar gitseler
anlamadığım polis kapı kapı dolanıp gördüğü motorların ehliyetini soruyordu
yuh demek istedim
keşke trafikteki çobanların üstünede bu kadar gitseler
10 Tane Motor Bağladilar
1- neyle bağladılar?
2-Trafik Polisin selahiyeti seyir halindeki,yani TRAFİKTEKİ araçları kapsar.
3-daha ayrıntı bekliyoruz
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
çevirme yaptılar bütün gün boyunca merkezde bekleyip
10 tane motoru bağladılar
bende onu anlamadım motorize ler kapı kapı dolandı acaba çalıntı ihbarımı vardı ne anlamadım
karayolu üzerinde trafik polisinin denetim yetkisi vardır .seyir hali şartı aranmaz .evinin önünde sokaktaki park halindeki motorun aktif trafikte sayılır bunun üzere polis seyir hali aramaz.A2 sürücü belgesi almadan trafiğe çıkmakla hata yapmışsın ve feryadın anlamsız, hatayı kendimizde aramalıyız.
Valla Musti galiba Gebze'de oturuyor.. Dün bir çekicinin üzerine yüklenmiş baya bir motor gördüm. Sanırım bağlanan motorlar onlardı.. Yani arkadaşın dediği olay Gebze'de olmuştur. Ve bence cok cok iyi olmuştur. Ehliyetsiz motor sürenleri bağlamalarını sonuna kadar destekliyorum. Özellikle bizim Gebze'de cok fazla zırto var, ne ehliyet ne kask ne başka bir koruma kullanmayan ve abuk subuk motor süren.. İyi yapıyolar, alınlarından öperim..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
Arkadaşlar ben 47 yaşındayım hayatımın yarısı motor kullanmakla geçti, kroslara katıldım derecelerim var, ve E sınıfı ehliyetim var bu kadar zamandır bu ehliyetle motor kullandım, şimdi bana kullanamazsın diyorlar, bu yaşta utana sıkıla ehliyet kursuna gittim ve ehliyeti almaya hak kazandım, gittim ehliyetimi almaya bu seferde bana senin ehliyetine el koyduk dediler, neredeyse tımarhaneye kaldıracaklardı, efendim ben bundan 10 sene önce bulundurma ruhsatlı silahımı arabada taşıdığımdan açılan davanın benden kararını istiyorlar, işte bu memleket bu yüzden bir adım ileri iki adım geri, yapmayın be kardeşim, bir polisin işgüzarlığı yüzünden devletin harcadığı paralara ve benim harcadığım mesaiye bak olmaz yaaaaa isyan ediyorum.
bugün burdaydılar 2 saat önce gittiler öğleden beri bayağı karışıktı
ama kapı kapı gezip neden dolandılr acaba
abi benimde ehliyet yok bendemi zırtoyum
benim motor bağlanmadıki
Çorlu'da da motorları topluyolar sokaklarda motor kalmadı ana yollar yetmedi ara sokaklarda beklemeye başladı polis...
[B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]
şimdi bir dakika yani polis gelip bana evde aşağıda kapının önünde duran motorum için benim ehliyetim olup olmadığınımı soracak. nasıl yani???
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
Musti sana oyle birşey demedim yahu saçmalama.. Ama ehliyet almak şart bence. Ortalıktaki zırto tiplerin nasıl birşey olduğunu sende biliyorsun Gebze'de yaşadığına göre... Bir motorun üstüne 3 kişi falan da biniyorlar hani
Kapının önündeki motor için kimse ehliyet soramaz, sorsa sorsa ruhsatı sorabilir. Çalıntı vs bir motor arıyor olabilirler..
Kralını tanımam. Edirne Motorcycle Club!!!
şaka takılıyorum biliyorum öyle demek istemediğini
gebzede ışıklar yanmıyor girişte
ne abuk subuk yer ya
her hafta yanyolda kaza olur
motorcular tam başa bela
evet akalteke öyle yaptılar saanırım çalıntı ihbarıda vardı bende anlamadım
her gün bir yerde çavirme var hattatüm türkiyede bunun için başlık açmak anlamsız...
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)