125'lik otoyolda gitmiyor sadece safsata bence Yamaha Ybr125 kullanıyorum , her gün 27x2 - Başakşehir-Mecidiyeköy yapıyorum (ekseri en sol şeritteyim) nadiren Tem'e çıkıyorum , Bir sefer İstanbul-Antalya yaptım daha acemiyken (hala acemiyim) bir seferde 1000 km kadar Trakya turu yaptım arada bir kaç sefer Gemlik'e gittim.Hiç yoksunluk hissetmedim , hissetmiyorum.

Alıntı Tarık1995 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
150 lik bakıyordum bende başta cbr 125 vardı onlara bakmıştım taa 1 sene öncesinden bir arkadaşa sordum motosikleti olan bana 125 lik gibi motorlarda zorlanırsın trafikde yeterli performansı sağlayamaz sıkıştırırlar demişti ki onun bir ara 125 lik bir motoru vardı gerçektende gitmiyordu motor otoyolda sıkıntı olmasın diye hep emnişt şeridinden gidiyorduk yol boş olsada çünkü otoyolda uyum sağlıyamıyordu ben motor sürmeyi öğrenmek istiyorum başta o yüzden eğitim veren bi kurs buldum bir tane bakalım hayırlısı

bu arada cbr 250 hakkında ne düşünüyorsunuz ? kawasakiden 2000 lira daha ucuz sizce bu 2000 liraya ekipmanımı halletsem dahamı karlı çıkarım ?