Güzel öykü, ellerine sağlık.
Güzel ve süslü cümleler kurmandan anlamıştım sende cevher olduğunu. Tebrikler.
Güzel öykü, ellerine sağlık.
Güzel ve süslü cümleler kurmandan anlamıştım sende cevher olduğunu. Tebrikler.
Bunları dizi olacak şekilde tasarlayabilirsen, belki realize edebiliriz. Güzel konular arıyorum. Sevgiler yüreğine sağlık dostum...crazy_devil adlı üyeden alıntı
[B][I][COLOR="Red"]Yanlışlarıyla Mutlu olanları, Doğrularınızla Rahatsız etmeyiniz...[/COLOR][/I][/B]
Düşünmedim diil aslında Çok kısa ana fikir olarak. yurdumuzda hem motorsiklet bilincini arttırmak hemde motora sempatiyi arttırmak için böyle bir projeye girişilebilir bu günlerde sponsor sıkıntısı çekileceğini sanmam.entellektüel adlı üyeden alıntı
Örnek olarak A takımı, çarlinin melekleri , tarzı ama tamamen bizden olan bir yapıda halkın dilini konuşan. ama halkı sürü olarak sanıp mesaj vermek sevdasına düşmeden. yapılacak bir dizi çalışması inanıyorumki ÇOK başarılı olur.
Bu üçten az beşten fazla olmamak kaydıyla bir başrol grup ve her bölümde ayrı bir macera yaşayan dizi kahramanlarıyla memleketin değişik yerleride çekilebilir
Şu an aklıma geleni söylliim. Tam bu mevsimlerde ülkenin çeşitli yerlerinde çıkan veya çıkarılan orman yangınlarını ana konu edinip. art nıyetli kişi veya kişiylerle mücadele edip bunların yakalnmasına yada etkisiz hale getirmek için giirilen bir mücadele sanırım anlamlı ve etkili olur.
oldu olacak dizinin adınıda veriim: "YOL KARTALLARI"
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
bu ne yaaaa... bu yasdaki adam aglatilirmi beyaa akalteke ya suna "melekler agladi 2" diye devam edip bi happy end koy, yada komik bi hikaye yaz, allahaskina...
PS. su telif haklari ne oldu??
all you need is love
reis eline sağlık aradabir araya neşeli hikayelerde sıkıştırısan seviniriz hep duygusal çökertiyo Allah zihin açıklığı versin
abi ne yaptın ya içimi yaktın zaten kafam yerinde değil
ama çok güzel olmuş be abi allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın
[B]13 KA 833[/B] [COLOR="Red"] motorsiklete kimi hastalık der kimi hayat tarzı kimi tutku .... benim yaşama sebeplerimden biri çünkü ben o rüzgara hastayım...:)[/COLOR]
ellerine,yüreğine sağlık yazılarının devamını bekliyoruz.sen büyük bir üstadsın
Kalbim Rapim Nefretim Cezam sah ve mat [COLOR="Red"][B][/B][/COLOR]
abi yaptın yine yapacağını...
yine son satırda beynimden vurulmuşa döndüm...
yine gözümden yaş getirdin abi
ellerinize sağlık hepsi birbirinden güzel birbirinden özel hepsinden cıkartılacak irili ufaklı dersler olablileceğini düşünüyorum ve severek okuyorum Allah klavyenize ellerinize ve beyninize zeval vermesin.
teşekkürler bu güzel hikayeyi bizimle paylaşma şerefine nail kıldığın için
Selamun Aleyküm REİSİM;
Cumartese Pazar internete girmediğim için, yazınızı okumak bu güne kaldı. Allah razı olsun çok güzel bir yazı, Yüreğine ve ellerine sağlık, Bu yazılarla Motorsikletli sürücülerin dahada dikkatli olmasını bir yöndende sağlamaktasınız,
bir anlık hata nereye götürüyor, insanları sevdiklerinden ayırıyor, Cenabı Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın, Yazılarını bekliyorum ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN
hikaye çok güzel ve ister istemez hepimiz duygulandık ama bundan öte çıkarmamız gereken dersler var; HER ZAMAN TAM KUŞAM!!!
ellerine, yüreğine sağlık...
Dorado V5
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)