Gerçek hayatta olmuş olan veya olabilir olan konuların,kısa anlatımına hikaye,uzun olanına ise roman denir.Olabilme ihtimali olmayanlara masal denir.Ona da razıyım,yazdiklarınızı zevkle okuyorum,fakat lütfen neşeli bir şeyler yazın.
Gerçek hayatta olmuş olan veya olabilir olan konuların,kısa anlatımına hikaye,uzun olanına ise roman denir.Olabilme ihtimali olmayanlara masal denir.Ona da razıyım,yazdiklarınızı zevkle okuyorum,fakat lütfen neşeli bir şeyler yazın.
Hele be hele nerdesin yahumete_han adlı üyeden alıntı
Önce uyarın için teşekkür ediyor yazdığımız hikayenin tesirinden dolayıda memnun olduğumu belirtirimAli Sungur adlı üyeden alıntı
Bunun yanında daha önce foruma yazdığım gerek bire bir yaşadığım gerekse duyduklarımı hikayeleştirdiğim konulardı hakeza içlerinde moral veren, güldüren ve düşündüren yazılarda vardır
Bugün bu denk geldi ne yapalım yazmıyalımda içimizdemi kalsın.
Teveccüh edip yazımı okuduğun ve cevap yazma zahmetinde bulunduğun içinde gerçekten teşekkürü borç bilirim.
Ödeyeyimde kurtulayım. "Teşekkürler"
Köpeklerin efendileri, Kurd'un Allah'ı vardır. (Cengiz Aytmatov)
baco adlı üyeden alıntı
arkadaşım bı hikaye diilki gerçek bi haber
hatta izmirde olmuş bu kaza
PAMUKTAN PRENSES Mİ OLUR??? PRENSES DEDİĞİN TAŞ GİBİ OLUR
aslınca hayatta nice dramlar gerçekleşiyor ama herkes kendi dünyasında yaşıyor olan biteni
AB RH (+) 506 357 7316
http://www.facebook.com/vatandogukan
https://www.facebook.com/Jand.komd.ozel.harekat
çok acıklı bir hikaye ama yinede güzel
Duygulanır arkadaşlar. Az evvel bende motordan indim. Hislendim şimdi
neden ki ağlmış
[B] KapTaN 44[/B]
çok duygulandım
İnsanlara ne söylerseniz söyleyin karşı tarafın alabileceği kadarıyla sınırlıdır !
Offffffff baco hocam saat 1:30 ağlattın bizi ufffffff ya
hocam bide bu olay gerçekmiş öyle diyo arkadaşlar..fraktal adlı üyeden alıntı
Bacoman
Kıssadan hisse: Kask takın, kaskı olmayanı da mutlaka uyarın !
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
üstat eline koluna yüreğine sağlık sağolasın başka hikayelerin olursa onlarıda paylaş lütfen
Kask tak!
Baba sağol ALLAH razı olsun ama üstat lık kim biz kim ufak tefek denemeler bunlar. Biz ancak çırak oluruz bu alemde . Yazdığım ufak hikayeler genelde gerçek bir olaydan yola çıkarak yazılan yazılardır. epey bir zamandır biriktiler. Bakalım ne zaman kitap olurlar.godfather adlı üyeden alıntı
Herşeyde bir hayır vardır....
Olan her olayda, yasanan her şeyde kesinlikle Allah'ın biz insanlar icin planladıgı cok sey vardır...
bbaday adlı üyeden alıntı
insan kadar kendine guvenen bir aciz gormedim!
insan kadar nankorunu bahsettiginiz kedilerde bile gormedim!........ Sagopa Kajmer
".......Hikaye bu hikaye, hikayepiyade adlı üyeden alıntı
çok güzeldi abi ellerine saglık . nasip meselesi ölüm belki motorun üstü de yakalar belki cadenin ortasında bilemeyiz. ben 1 ay önce caddede yürürken yan tarafta bir binayı restore ediyorlar en üst katta çalışan ustaların elinde bir beton parçası kaydı 1-2 adım önüme düştü birden şaşırdım. 2 adımdaha fazla atsam o beton benim kafamda olcak bende gitcektim sanırım. sonra usta yukardan bagırdı yaa kusura bakma diye. ben hiçbirşey demeden gittim ne deyim. .... ozaman ölümün insan nekadar yakın oldugun anladım.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)