Dizleri soguktan korumak icin oneri
Reklamlar
-
17 Aralık 2015, 10:09
LynXMaSTeR adlı üyeden alıntı
öncelikle şunu belirteyim, "saçmalamışsın" vs. kelimelerle hakaret eder gibi konuşmanız hiç hoş değil.
motor üzerinde düşük süratlerde çok fazla rüzgar yemiyoruz, o yüzden de sadece soğuk havalardan korunabilmek için biraz daha kalın giyinmek yeterli olur diye düşünüyorum ve kendim öyle de yapıyorum.
doğrudur veya yanlıştır diyemem, bu benim tercihim.
yün içlik, üzerine de tech90 kotu giydiğim zaman hiçbir şekilde rüzgar yemiyorum.
kullandığınız yün içliğe bağlı olarak rüzgarı geçirip geçirmeme oranı değişir.
rüzgar geçirmeyen diye tabir ettiğiniz "windstopper" o an aklıma gelmediği için zımbırtı diyip geçtim.
TDK dan zımbırtının anlamını size aktarayım isterseniz.
Zımbırtı: "Adı hatırlanmayan veya söylenmek istenmeyen ufak ve değersiz bir şeyi anlatmak için kullanılan bir söz, zırıltı, zamazingo, zamkinos"
Hakaret olarak algıladıysan özür dilerim öyle bir amacım yoktu. Yanlışı düzeltmek amacım. Dizleri korumazsak ileri de çok çok büyük sıkıntılarla keşke diyebiliriz. Burda hepimiz birbirimizin iyiliği ve daha konforlu seyehat etmesi için uğraşıyourz. Yani ortak bir payda da buluşuyoruz.
Reklamlar
-
17 Aralık 2015, 13:21
Begere kullanın. Ardınıza bakmayın.
-
17 Aralık 2015, 13:39
http://www.feyizoglu.com/Korumali-Termal-Dizlik-Fermuarli-_47086.html#0
Bu ürünü tavsiye ederim
-
17 Aralık 2015, 17:06
brooklynnn adlı üyeden alıntı
Begere kullanın. Ardınıza bakmayın.
Nasil bisey bu begere
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:21 ----------
astrofizik adlı üyeden alıntı
http://www.feyizoglu.com/Korumali-Termal-Dizlik-Fermuarli-_47086.html#0
Bu ürünü tavsiye ederim
Kardesim bu urunde karar kaldim herhangibir soguk alma olmayor demi bilgi verirsen sevinirim.
-
17 Aralık 2015, 17:33
Fatihkjan adlı üyeden alıntı
Nasil bisey bu begere
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:06 ---------- bir önceki mesaj zamanı 15:21 ----------
Kardesim bu urunde karar kaldim herhangibir soguk alma olmayor demi bilgi verirsen sevinirim.
Begere Türk markasıdır, motosiklet aksesuarları üretir. feyizoglunda motosuperstone da windstopper içliklerini bulabilirsiniz. rüzgar geçirmez.
-
17 Aralık 2015, 17:55
VESPERA adlı üyeden alıntı
Begere Türk markasıdır, motosiklet aksesuarları üretir. feyizoglunda motosuperstone da windstopper içliklerini bulabilirsiniz. rüzgar geçirmez.
Tesekkurler
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)