Dizleri soguktan korumak icin oneri
Reklamlar
-
İşim geregi ve sivil hayattadaki motosiklet tutkumdan dolayi surekli motosiklet üzerindeyim dizlerimi soğuk havadan korumak icin herhangibir oneriniz var mi prosevin marshalli dizliklerinden almistim ancak soguga karsi bi etkisini gormedim degerli yorumlariniz icin simdiden tesekkurler.
Reklamlar
-
Kalın giyinmekten başka çare yok hangi şehirdesiniz, scooter da üşümeyebilir
-
kışlık sıkı bir motorsiklet pantalonu veya dıştan fermuarlı rüzgar geçirmeyen diz korumalar var
-
Pantolonun altına eşofman
-
tex diz örtüsü kullanıyorum koruyor kurye gibi gorunuyorum ama üşüyorum diz örtüsüz .
[IMG][/IMG]
-
-
-
Fatihkjan adlı üyeden alıntı
İşim geregi ve sivil hayattadaki motosiklet tutkumdan dolayi surekli motosiklet üzerindeyim dizlerimi soğuk havadan korumak icin herhangibir oneriniz var mi prosevin marshalli dizliklerinden almistim ancak soguga karsi bi etkisini gormedim degerli yorumlariniz icin simdiden tesekkurler.
ben bundan kullanıyorum gayet memnunum
http://www.hudsonderi.com/?urun-1059...dizlik---siyah
Adım
CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
-
Arkadaşların söylediği herşey doğru, içlik, kalın pant vs.
Ama teknik olarak bakacak olursak sizin "windstopper" bir ürüne ihtiyacınız var, bu ister windstopper pantolon, ister içlik, ister polar, ister örtü olsun...
Önce Rüzgarı kesip sonra kalınlığı yani ısıyı düşünmelisiniz.
İyi günler.
UTS
-
16 Aralık 2015, 10:40
Termal içliklere bir göz atın isterseniz.Tek başına dizlik genelde yeterli olmuyor.
-
16 Aralık 2015, 10:42
Olayı özetliyim ben size,
Herkesin kendine göre bir tarzı var, bazı arkadaşlar yün içlik giyiyor (2 tane giydim diyenini de duydum), üstüne normal pantonlarını giyiyor dizlik takıyorlar,
Bazı arkadaşlar korumalık alıyorlar üstlerine örtü gibi (ben bunu kuryelere benzetiorum)
Diğer grup ise kışlık pantolon giyiyor yani normal kıyafetlerinin ustune giyiyor, bunlarda koruma dizlik ve kendisinden içlik mevcut (buda kuryeye benzior fakat en korumalı yontem fikrimce) bu soğugu içeri dahi almıyor, ben ince bir tayt ile giyidigimde dahi üşümüyüyorum, aynı zamanda kumaş surtunmeye karşı korumalıklı, ve yan kalça yerlerinde kourma mevcut, aynı zamanda bele kadar uzanıp montunuzla fermuar birleşiyor, benim modelim spidi de yandan fermuarlı kafeye bile gitsem yada işe girdigimde hemen cıkartırım fermuarını açıp,
Fikrimce, kışın bir adet evet biraz butçe ayırıp kışlık motor pantolonu almaktır, hem risk artıyor düşmek adına kışın hemde üşüme minimumda..
Olay budur ..
-
16 Aralık 2015, 11:02
Revit yağmurluk pantolon rüzgarı keser.
-
16 Aralık 2015, 11:24
Benim yöntemim yün-sa içlik içliğin içine kauçuk diz koruması (eski montumun dirsek korumaları) üzerine pantolon en üste zen marka yağmurluk, alt üst giyiyorum yağmurluğu kıyafetlerim toz çamur olmasından ve rüzgardan koruyor, önceden dizlerim rüzgarla hep aynı yer temas ettiğinden sadece dizlerim üşüyordu, oda rüzgarın sürekli aynı yere vurmasında soğutma yapıyor, dizlikleri içten giydiğimden beri dizlerim üşümüyor. yeni dizlik almaya vakit bulana kadar elimdekileri değerlendirdim,
-
16 Aralık 2015, 11:28
Begere windporoof iclik var 100tl
Windporoof waterproof kışlık outdoor pantolon 100-150tl
Prosev motosiklet pantolunu 200-220tl
Bunlardan biri çözüm olur mutlaka, ben begere iclik alacağım
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:26 ----------
Yün iclik belki mahalle arasi idare ediyor olabilir ama, 20-30 km kesintisiz rüzgar 10 kat yunde giyseniz fayda etmez.
-
16 Aralık 2015, 11:41
bende diz örtüsü kullanıyorum bazen içlik bile giymiyorum gerçekten işe yarıyor görünüm ve aralara girerken biraz garip oluyor ama üşümeden her gün kullanabiliyorum
"Edeple gelen lütufla gider"
-
16 Aralık 2015, 11:54
Pratik ekonomik çözüm;
Altına içlik giy ve dizlerini 2-3 tur streç film (bim-a101-şok 10-15 tl) ile sar sonra pantolon.
Uzun yola giderken bacaklarımı komple sarıyorum rüzgardan, yağmurdan haberin olmaz. Pantolon ıslansa bile içliğe geçmez.
Vücut sıcaklığını bırakmadığı içinde bacakların sıcak kalacaktır.
Derin olan kuyu değil, kısa olan ip'tir.
-
16 Aralık 2015, 11:57
-
16 Aralık 2015, 12:10
sadece diz bölgesi için diyorsan masfallı dizlik
-
16 Aralık 2015, 12:31
vsvr adlı üyeden alıntı
Güzel ürün ama bunu kullanacak arkadaş dizlikte kullanacak o yüzden biraz kalın olabilir ve hareketi çok kısıtlayabilir.
Kalın bir diz örtüsü şart. Piyasada bez gibi olanlar var. Onlar ancak yağmuru engeller. Kalın diz örtüsü, dizlik, elcik ve bir de uygun bir tur camı soğuk için yeterli olur. Birde pantolon içine termal içlik veya 5 tllik tayt iyi oluyor.
Diz örtüsü ve elcik honda db de 130tl diye duymuştum. Oldukça kalınmış.
-
16 Aralık 2015, 12:39
yün içlik nasil ruzgara cozum oluyor arkadas ? bir tarafindan uflesen obur tarafindan hissedersin,ruzgari kesmez yun içlik
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)